icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

petula.bir
13. říj 2020

@janickazabicka
Taky čekám jak dopadneš 🥰🥰🥰

janickazabicka
13. říj 2020

Ahoj holky tak posílám manželův sprg.
Já myslím že to nedopadlo nejhůř a iui by se mohla krásné podařit.
Mě teda řekl že výsledky mám super z krve a důležitá hodnota AMH je prý super a že jsem v dobrý kondici. A vše v normě. Akorát prý mám asi pcso že jsou linejsi vaječníky pouštět vajíčka, ale to neznamená že nedochází k ovulaci. Jen se občas může uvolnit folikul ale už nevystřelí vajíčko.
Takže příští cyklus jdeme na iui. Na začátku cyklu mi dal clostik a pak se mám objednat snad 10 den na utz a tam naplánujeme dalsi, pak mi prý píchnou injekci na vystřelení toho vajíčka a do 36 hod se uvolní. A to mi zavedou spermijky. A kdyby to náhodou vyšlo tak že bude manžel v práci a nebude se moci dostavit tak mohu přinést z domova a nebo naplánujeme domácí snažení 🥰
Takže jsem zvědavá 😁🥰

janickazabicka
13. říj 2020

Tak teď 😁

leilinkaa
14. říj 2020

@janickazabicka tak to ti drzim palce !

janickazabicka
14. říj 2020

@leilinkaa děkuju ale mohu se zeptat jak si to myslela?
Je to tak napsane, že mi to vyznělo, jako s tímhle nemáš vůbec šanci. 🥺

leilinkaa
16. říj 2020

@janickazabicka ne promin, tak jsem to urcite nemyslela Jani. Jestli to tak vyznelo, tak se omlouvam 😔 bylo to mysleno v dobrem, at ti vyjde iui, jak jsi psala☺️ budu ti držet palce !

janickazabicka
16. říj 2020

@leilinkaa jasný děkuju, tyhle psaný fráze kolikrát vyzní dvojité no. Také se omlouvám a ještě jednou děkuju, doufám že vyjde 🍀🙏🤰

leilinkaa
17. říj 2020

@janickazabicka vidis me to ni nenapadlo, no snad se nam uz zadari. Mohlo by☺️ V praci je to ted celkem zahul skrz covid - delam v socialni oblasti. Zůstaly jsme tak 2 ze 4, tak treba ,,hlava,, nebude tolik myslet na těhotenství 🤣☺️

janickazabicka
17. říj 2020

@leilinkaa no nam se pomalu blíží Vánoce, takže to bude v práci čím dál víc tím horší a horší. Spousta lidí a s tím i dost práce, ledničky, pracky, myčky televize. Žádná lehká práce. Proto bych asi chtěla jít na neschopenku, protože tady mi nikdo tu práci neulehcu, bohužel. Když je čas tak určitě pomůžou, ale když i oni jsou zaneprázdněný což teď v téhle dobe je úplně běžné, tak je otráví ať nemůžu. A nemuzou nechat čekat zákazníka a utíkat jinam. Je to složité 😁

hermij
21. říj 2020

@janickazabicka Není všem dnům konec. I s takový výsledek se dá zlepšit. Spermiogram vypovídá o stavu spermií 3 měsíce zpátky. Napíšu to hodně obecně - třeba je Tvůj muž sportovec a všechno dodržuje 😀

Chlap ať se věnuje pravidelně pohybové aktivitě - důležité pro produkci testosteronu -> tvorba spermií; chladí si varlata, třeba studenější sprcha, třeba i dvakrát, třikrát denně... opět důležité pro produkci testosteronu -> tvorba spermií. Kvalitní doplňky stravy se selenem, zinkem a vitaminem E. Teď i přidat vitaminu C jako antioxidant. Kdyby byl hodně ve stresu tak zvážit Pycnogenol. Jako fakt kvalitní doplňky, ne Selzink z lékárny, což je syntetika za pár kaček. Jako fakt nadupaný doplněk. Mrkni na eshopy jako terrapotheka, puravia.cz, lifeway.cz, aktin.cz, brainmarket.cz... Totéž se vztahuje na Tebe. Čerpat z stravy a přírodních doplňků, které mají úplně jinou sílu, než syntetika z laboratoře.
Přeléčit, co se dá. Nemá náběh na cukrovku? Dělali mu i hormonální vyšetření a moč? Nějaké bakterie? Nemá zvýšený prolaktin nebo stresové hormony? Je toho hodně, co se dá zlepšit, toto je jen pár tipů 🙏❤

janickazabicka
22. říj 2020

@hermij uvidíme poradím se pak přímo s lékařem. Jinak krev a tyhle věci má v pořádku, nedávno mu dělala rozbor krve a vše má v pořádku.

jankaov
22. říj 2020
jankaov
22. říj 2020

Vsechny Vas zdravim a rada bych se poradila ohledně mého grafu výše.Jsem v měření začatečník a aplikace mi po zapsání dnešní teploty posunula ovulaci na 41dc z 39dc.Moc to nechápu:( taky se mi zdá, že proti ostatním grafům mám celkove Bt velmi nízkou.Omlouvam se jestli to je hloupý dotaz🙂Myslíte,že ovulace tedy proběhla a kdy?

hlasimse
22. říj 2020

@jankaov a kde se měříš? Jinak ten graf to asi vyznačil dobře...

jankaov
23. říj 2020

@hlasimse vaginálně a dneska pokračuji takto

jankaov
23. říj 2020
hlasimse
23. říj 2020

@jankaov tak asi to bude normální, hlavní je ten rozdíl spíš než výše teploty...

nikynikol25
23. říj 2020

Ahoj holky co myslite o mem grafu podle doktorky mela nastat ovu 18dc delala utz 12dc folikul na prave strane 12mm na leve 10mm a ve finale byla nejspis 22-23dc.Ale 18dc poz.ovu test a to same 22dc pot.ovu test.26dc jsem byla opet u doktorky a videla uz jen tekutinu.Co myslite byla?Mam nejak moc nizke teploty se my zda.

hlasimse
23. říj 2020

@nikynikol25 Já myslím, že byla...

nikynikol25
24. říj 2020

@hlasimse myslis??Uvidis kdy dorazi teda ms nebo nedorazi

manona
25. říj 2020

Tady zasílám můj graf BT ale moc se v tom nevyznám 🙂 ale snažíme se o miminko.

manona
Autor odpověď smazal
hermij
5. lis 2020

@manona Ovulace byla dokonce dříve, už mezi 15.-16. dnem cyklu. Od 16.DC se počítá 1.DPO. Takže předpokládám, že se už raduješ, anebo načerpáváš sílu v nové menstruaci ❤ Krásný ovulační záznam, to je naděje, vždycky ❤

janickazabicka
13. lis 2020

Ahoj holky tak nakonec dnes manželovi spermio vyšlo daleko lepší než posledně, teď měl vše v normě říkala doktorka. A po prvním IUI už máme skoro miminko zavedeno. 🥰 Doktorka říkala ideální podmínky. Máme dnes a zítra ještě pojistit no a za 14 dni že se prý budou těšit. Holky já mám z toho tak dobrý pocit i ty výsledky byly daleko lepší než minule. Bože boze 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🍀🍀🍀🍀🍀🍀🥰🥰🥰
A moje zásoba na další dny 😁😁😁

juliemichal
13. lis 2020

@janickazabicka moc držím palečky a moc se těším na tvůj testík ♥

janickazabicka
13. lis 2020

@juliemichal děkuju si zlata 🥰

hlasimse
13. lis 2020

@janickazabicka uvidíš, držím palce! Člověk nikdy neví, kdy se to stane! ❤

janickazabicka
14. lis 2020

@hlasimse přesně tak, ale já věřím že ten náš čas přišel teď 🥰🍀🙏🤰❤️

leilinkaa
14. lis 2020

@janickazabicka janicko drzim palce at se dockate hezkeho predvanocniho darecku 🥰😍🙏

janickazabicka
14. lis 2020

@leilinkaa děkuju moc zlatíčko. manžel by dostal opožděný dárek k narozeninám lterea teď v pondělí 😁😁

Strana