icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

nikynikol25
15. lis 2020

Ahoj holky co si myslíte o mém grafu ty teploty po ovu jsou nějaké moc nizke a to od v cera mám utrogestan.14dc doktorka vydela 22,5mm velký folikul a 15dc ráno v 9:20poz.ovu testy.Myslite ze ovu byla jeste ten 15dc nebo az dele.Aplikace my ukazuje dnes 4dpo.

leilinkaa
15. lis 2020

@janickazabicka no to by bylo nejlepsi 😍🥰🥰 muj ma narozeniny 24.12, tak bych to brala podobne jako ty 🙏

janickazabicka
15. lis 2020

@leilinkaa teda zrovna na Štědrý den jo? To by bylo překvápko co 🥰🥰🍀🍀🍀 budu moc držet palečky. My to včera ještě na řadu doktora pojistili a teď už jen vyčkáme na ty krásné /) 🥰🙏🤰❤️

hermij
18. lis 2020

@nikynikol25 Jak vypadají teploty teď? Testík byl pozitivní, teplota se zvedá až po ovulaci.

nikynikol25
19. lis 2020

@hermij teď mám takové a úplně nic nerikajici hloupé se to strašně

hermij
22. lis 2020

@nikynikol25 V pohodě. Už jsi zase o pár dní dále, tak držím pěsti, aby se zadařilo. Teplotu už neměř, jsi po ovulaci, dneska (22.11.) se počítá 7. den po ovulaci. Ovulace proběhla někde mezi 16.-19.DC, ale já počítám poovulační fázi až od vzestupu produkce hormonu progesteronu.

nikynikol25
23. lis 2020

@hermij já beru už od 18dc utrogestan jak my řekla doktorka a teplotu mám takhle a aplikace my ukazuje 12dpo.

pavlinka65
23. lis 2020

@nikynikol25 vypadá nadějně 🙂 už můžeš zkusit test...

nikynikol25
24. lis 2020

@hermij
@pavlinka65 holky teplota zase stoupla a test uplne pidi duch

mikejla_a
24. lis 2020

@nikynikol25 ja si myslim, ze ovulace byla az 19dc,takze jsi dnes 9dpo. Tomu by odpovidal i ten pidi dusik 😊

nikynikol25
24. lis 2020

@mikejla_a fakt nevim 14dc jsem nela folikul 22,5mm to by vyla ovulace strašně pozdě.Az 4 dny po pozitivním testu a hlavně já id 18dc jak my řekla doktorka zacla brat utrogestan a to ovulaci blokuje a já vysadila utrogestan už 2 dny zpatky.

hermij
28. lis 2020

@nikynikol25 Nemohu vyřknout žádný závěr (teď jsme zase o pár dní dále, tak Ty víš, co a jak) a nechci, aby sis cokoliv vyčítala, ale Utrogestan skutečně může zastavit prasknutí zralého folikulu, protože tělo dostává impulz, že ovulace již proběhla a dvě ovulace v cyklu nemohou proběhnout (výjimka jsou dvě uvolněná vajíčka za sebou, kdy vzniknout dvojčátka). Takže ten vzestup teploty nebude ovulační, ale vlivem Utrogestanu... Aplikac Ti to samozřejmě ukazuje špatně. Žádné aplikaci nevěř, nezná Tvé tělo, vychází z čísel. Pokud jde o nasazování hormonální léčby, což je docela závažná věc, tak je důležité mít skutečně ovulaci potvrzenou, ne věštit z koule, což dělala dr. Předpokládám, že dorazila MS, tak kdybys příště chtěla poradit, kdy ten Utrogestan nasadit, aby nevyblokoval ovulaci, tak mi můžeš napsat (ideálně mě kontaktuj přes můj e-mail jana@ silaplodnosti.cz, nejsem tu denně). Ale třeba se mýlím a zadařilo se 🙏

nikynikol25
28. lis 2020

@hermij Ahoj nakonec opravdu byla buď 15 nebo 16dc dneska už jsem 3dc a beru opět clostik.LF mám 13-14dnu takže to odpovídalo na ten 15 nebo 16dc už druhej měsíc mám lf 14dnu.Ja utrogestan brala jen 8 dnů a pak za 4dny přišla 2dny strašně silná ms kterou nornalne teda nemám a dnes už je to jen lehke krvácení takže ms bude končit brzo.Ja mela na jednom testu den pred ms tohle.Ale brala jsem malého do schodů v kočárku protože spal a výtah nemame a pak jsem dostala obrovský křeče až do večera a ráno v 9 zacla strašně silná ms,teklo to že mě proudem.

nikynikol25
28. lis 2020

@hermij Druha aplikace my ukázala ze ovu probehla 16dc

leilinkaa
8. pro 2020

@janickazabicka ahoj janicko, jak se vam dari ? Neco noveho u vas ?

juliemichal
8. pro 2020

@janickazabicka taky by mě to zajímalo Janičko jak na tom jsi? ♥

janickazabicka
9. pro 2020

@leilinkaa
@juliemichal ahoj holky díky za optání. První Iui nevyšla.
Takže 16.12. jdeme na kontrolní utz jestli rostou folikuly a uvidíme zda stihneme před Vánoci ještě 2 iui nebo ne.

juliemichal
9. pro 2020

@janickazabicka škoda,nám vyšel třetí pokus u Matea,tak moc držím palečky ♥

leilinkaa
9. pro 2020

@janickazabicka tak to je mi lito😌 mi zatim taky nic... Po vánocích se chceme objednat nekam do centra. Musim si načíst, kam tak nejlip v Olomouci a snad se to zadari. Nebo holt Any bude jedinacek😕 je to pech, nehorší ze clovek ma sami stres v praci. Porad covid, testovani apod. Pracuji v aovialni oblasti a fakt je to ted na houby... Takze to tomu taky neprispiva 😓

janickazabicka
10. pro 2020

@juliemichal fakt? Je pravda že hodně říkají, že 3 pokusy vychází nejlépe ❤️
@leilinkaa jasný no, budu držet palečky ať se zadari 🥰

janickazabicka
17. pro 2020

Ahojky holky tak jen hlásím 16.12. jsem byla na to už a v prosinci IUI nestihneme, na pravé straně nic nebylo a na levé straně malý folikul ale 3,5 cm cysta. Prý je to ještě v pohodě a může se ztratit. Tak uvidíme. Každopádně kdyby to nevyšlo přes Vánoce, mám si v lednu zase zavolat a domluvíme další út a další pokus.
Jo a posílám další odběr manžela v porovnáním s prvním. Je mezi nimi přesně měsíc. Vyžádala jsem si podklady, aby h se přesvědčila, když říkali že to vyšlo dobře 😁🥰

janickazabicka
17. pro 2020

Neuvěřitelné zlepšení, doktor myslel, že je to po tom clostiku co mu dal, ale to jsem mu řekla že začal užívat až po tom co nevyšel tehu test. Takže možná opravdu stačili jen ty vitamíny. Každopádně ten clostik teď bere, tak jsem zvědavá na další. I doktor na to koukal a říká no koukám že druhý Brožek vyšel manželovi parádně 😁

leilinkaa
18. pro 2020

@janickazabicka krasne zpravy Jani! ❤️

janickazabicka
19. pro 2020

@leilinkaa děkuji 🥰

janickazabicka
19. pro 2020

Ahoj holky tak přišla zásoba vitamínů a hurá na miminko 😘🥰🤰❤️🙏🍀🎄

nikynikol25
9. led 2021

Ahoj holky tak pridávám konečně vytezny grafik po 9 měsících
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

fafetka
11. led 2021

Kočky potrebuju radu. Samozřejmě vim ze tělo není stroj a to co je obvykle třeba deset cyklu za sebou se muže změnit, ale jsem fakt nějak rozhozena. Minuly cyklus jsem si dávala od měření pokoj. Abych se trochu uklidnila plus mi i došla baterka v teploměru. Takže znovu měřit jsem začala kolem Vánoc. Poslední ms byla 12.12. Cykly mam 28-30dni. Pouze po SP před rokem byl první cyklus 32dni. Ovulacni test byl pozitivní 25.12. vždycky mi graf vyznačí ovu dva dny po testu. Měla jsem i hlen i otevřeny měkký čípek 26.12. Takže jsem si byla vcelku jistá ze mi teplota jen potvrdí ze ovulace proběhla. No a ne. Začalo mi to skákat viz graf. Takže merim dal jen ze zvědavosti v podstatě. Ms jsem měla dostat podle kalendáře včera nejdéle dnes. Včera jen jednorázové zaspineni hnědé a pak nic. Myslela jsem ze to bude ta ms ale to jakmile přijde spineni tj se mi naplno rozjede v podstatě hned. Do tři hodin nejpozději. Teď pořad nic. Ani po utreni ani na slipovce. Lf mám 14dni. Pozna někdo kdy cca mohla být ta ovulace pokud vůbec ať cca vim kdy by mohla ta zatrolena ms přijít?🤔

nikynikol25
11. led 2021

@fafetka je mozne ze si mela nidaci,zkusila bych spíše test,teplota se ti o den opět vyhoupla zkus test spíše.Pokud se ti do zejtra nerozjede ms.

fafetka
11. led 2021

@nikynikol25 určitě zkusím počkat co ta teplota provede zitra, jen jsem z toho zmatená a nedokážu prave ani odhadnout podle těch teplot kdy ta ovulace mohla být. Takhle “divoký” jsem to ještě neměla. A spinila jsem před ms jen jednou po steru z čípku jinak vůbec. Když zaspinim je to ms ještě ten den nebo když ms konci ale je to proste navazující. Nadační spineni taky nikdy. Mám tři děti a dvě nepovedené tehu za sebou. No je to pro mne trochu detektivka😂

nikynikol25
11. led 2021

@fafetka určitě bych zkusila ten tt,když to máš takhle

Strana