Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
Tak posledni hodinove snazeni za nama a dej se vule bozi. Zitrek bych rada odpocitala 1dpo 🙂
@crazynaa jsem 8dpo a testovat nebudu.minuly cyklus jsem si udelala test a byla jsem dost zklamana.druhy den prisla ms
Ja mam ted rok ruzne dlouhe cykly tak ani nikdy nevim kdy ma prijit ms.min cyklus jsem mela poprvé utrogestan a dela mi těhotenske priznaky.proto jsem testovala.ted na to kašlu. Dnes jsem si udelala vánoční vyzdobu a tak se snažím nejak zabavit.cekaji nad prvni vánoce v novém dome tak se na to soustredim

@crazynaa to jsem si stačila všimnout 🙂
Grafy jsem si dělala snad 3 cykly ale před pár lety. Pak jsem se na to vykašlala,protože jsem byla ten případ,kdy podle teplot se v tom ani čert nevyznal. Teplota skákala nahoru dolů....dokonalá horská dráha. Ale podle UTZ k ovulaci došlo 😀
Teď jsem zkoušela měřit poslední cyklus,ale ne pravidelně.Jen proto,že mě zajímala teplota v určitých fázích cyklu. - TĚSNĚ PŘED MENSTRUACÍ, 1.DC, V DOBĚ PŘÍPADNÉ OVULACE a pak když už bylo delší zpoždění.
Tento cyklus budu pečlivější 😝