icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

dasa.77
6. pro 2015

@crazynaa to je ZBY TE ČNÝÝÝÝ 🙂

bibinka2208
6. pro 2015

Holky taky se snazim a miminko a jewtli muzu tak bych taky prispela 🙂 Take jsem testovala 8DPO a vuvec nic :( a dnes jsem testovala znovu ... Jsem 10DPO myslim ze duch tam je. Co myslite? Jinak drzim pesticky at se vam dari 🙂

dasa.77
6. pro 2015

@bibinka2208 vidím 😉

werumka
6. pro 2015

@bibinka2208 Je tam 🙂

bibinka2208
6. pro 2015

A takhle vypada dnes o 20h pozdeji 🙂 delany pred 10min. 🙂

valeri10
7. pro 2015

Ahoj holky. Já se s Vámi loučím. Po dalším neúspěchu mám už třetí den depku, nemám na nic chuť, na vánoce se netěším. Je na čase přestat řešit dítě a začít se smiřovat s myšlenkou, že ho třeba nikdy mít nebudu.Ještě jednou děkuji za rady a za oporu. Přeji Vám nejen krásné vánoce, ale hlavně vytoužené miminka.

crazynaa
7. pro 2015

@bibinka2208 gratuluju, nadherne 🙂
@valeri10 pamatujes, jak jsi mi psala, ze se z toho zblaznim? A ja se nezblaznila. Jen trochu zpomalila. Urcite to zvladnes!!! Ja to vim. 🙂

bibinka2208
7. pro 2015

@valeri10 neboj bude to dobre. Nebudu ti rikat ze na to bemas myslet pac vim ze to nejde. Urcite se zadari 🙂 drzim vsechny palecky co mam 🙂

werumka
7. pro 2015

@valeri10 Ahoj, já myslím, že je "fajn" mít občas depku, protože člověk se pak má zase z čeho zvednout a cítit tu radost a hrdost, když se mu to zase povede. Nespěchej na sebe a dej si čas.
Když jsme čekali na dcerku už třetí rok, přepadala mě krize z toho, že se snad nikdy nedočkáme. Chtěla jsem si ty věci plánovat a nemohla jsem. Byli jsme tehdy nalomení rozšířit žádost i o nějaké lehčí postižení. V době, kdy jsme si sjednali schůzku na krajském úřadě, abychom to projednali, se ozval telefon a řekli nám, že pro nás mají naší holčičku. Zjistila jsem pak, že v tu dobu, kdy jsem chtěla házet flintu do žita a byla jsem z toho už taková otrávená, tak ona už byla na světě a čekala na nás. Jen my o ní nevěděli. Všechny věci se nedají plánovat a není ostuda to občas chtít zabalit. Je potřeba si jen říct, že se budu snažit se zase časem zvednout. A ty nejhezčí věci často pak přijdou v tom největším srabu 😉

crazynaa
7. pro 2015

tak já jsem pořád na 36.9 ale fakt mám pocit, že to dostanu :(

crazynaa
7. pro 2015
werumka
7. pro 2015

@crazynaa Tak nemudruj a udělej si test 🙂

crazynaa
7. pro 2015

@werumka no byl negativní, jak jinak....

werumka
7. pro 2015

@crazynaa Tak ještě 3 dny počkej 😉 Dělalas ho ráno?

crazynaa
7. pro 2015

@werumka jojo, ráno , zkusím i zítra, mám testů dost 😀

werumka
7. pro 2015

@crazynaa Jen do toho 😀 Ovulační máš taky?

crazynaa
7. pro 2015

@werumka mám, mám jich tam ještě pár 😀 já testuji, zklamaná nejsem, takže nemusím čekat až bůhví jak dlouho 🙂 mám si udělat i ovu test?

werumka
7. pro 2015

@crazynaa Jo, zkusila bych. čistě ze zvědavosti 🙂 Já mám třeba zkušenost, že tak 6 dní před menstruací mám na ovulačním čárku celkem zřetelnou a ta pak postupně často úplně zmizí a objeví se zase po skončení menstruace.

crazynaa
7. pro 2015

@werumka na ovu mám ducha 😀 😀 ale nic až tak zřetelného

werumka
7. pro 2015

@crazynaa Tak uvidíš zítra ráno. Jestli je na ovulačním jen duch, tak těhotenský by i v případě těhotenství ještě nic nezachytil.

crazynaa
7. pro 2015

@werumka je tam narůžovělý duch 🙂 prsa bolí při doteku a podbřišek taky a píchne mě občas v pipině 😀 😀 minulý měsíc jsem to měla 1 den před MS tohle už trvá 4 dny ☹ tak uvidíme, no

dasa.77
7. pro 2015

@crazynaa no,fuj! styď se,však ty nás tady úplně zkazíš 😀 Ale jinak umíš hezky malovat schody,jen co je pravda..nezapomeň šlapat nahoru

crazynaa
7. pro 2015

@dasa.77 budu budu. Mam vsude akne,ble 😀 uz at je rano a zmerim se. Haha, zkazim? Tak to se omluvuju 😀

bibinka2208
8. pro 2015

Tak ja jsem dne 2 dny pred ocekavanou MS carecka lehounce sili. Take poboliva brisko a teplota dnes 37.4° 🙂 drzim pesticky at ti to vyjde @crazynaa

crazynaa
8. pro 2015

Mam na testu pidi ducha, to se mi jeste nestalo 😊 ale teplota 36.8 😢 takze to dostanu.

crazynaa
8. pro 2015

Dnesni ovu test o neco silnejsi nez vcera. Jsem z toho jelen 😀

pincola
8. pro 2015

@crazynaa
@werumka Tak jsem z vás tak zblblá, že jsem taky udělala ovulační test😀 Jsem 10dní po pozitivní ovu testu, který pak vybledl téměř uplně. No a teď jsou tam dvě čárky. testovací je slabší, ale zřetelná, asi jako dva dny před pozitivním ovulačním testem😀 BT úplně rozlítaná, ale jak měřím v té puse, tak nevím, jestli na to spoléhat. Může to něco znamenat?

werumka
8. pro 2015

@pincola Ten test musí konstantně sílit - rychleji, než těhotenský. Zkus ho udělat i zítra touto dobou. Těhotenský jsi nezkoušela?

@crazynaa Pokud bude ovulační sílit, tak to těhotenství být může.

crazynaa
8. pro 2015

@pincola já vůbec nevím co čekat, podbřišek stále píchá :( nevím no 😀 😀 😀

crazynaa
8. pro 2015

@werumka je o kapku silnější než včera a na těhu duch 🙂 tak nevím dnes jsem 10dpo

Strana