Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@valeri10 ahoj, taky jsem měla před pár lety clostilbegyt a je tam přímo napsané,že dlouhodobé (nebo delší) užívání může způsobit cysty. A taky že ano.Nakonec jsem musela na laparku a jejich odstranění,samy se nevstřebaly.Šla bych tak či tak,protože aspoň jsem měla potvrzené,že jinak je vše OK. Tyhle hormony už nikdy víc 😉
@mikejla_a popravde ji necekam vubec :D ms jsem naposledy spontanne dostala loni v brezna, jinak jen po vyvolavacce..takze o nejakych cyklech se u me vubec neda mluvit, proto ji vubec necekam. Test zkusim v pondeli, v utery letime na dovcu, tak at vim, jestli si muzu dat mojito :D
@dasa.77 no já ho mám třetí cyklus. Další už brát nebudu. Na jednu konzultaci před laparo jdu už dnes tak už dnes budu třeba moudřejší. Ještě jsem se objednala k dalšímu mudr ať mám víc názorů nebo mě už z toho trefí. Na jednu stranu se mi na tu laparku nechce, ale na druhou stranu pak aspoň budu vědět na čem jsem. Neprůchodnost vejcovodů je prý docela častý problém.
@valeri10 Hele ale rikam si - kdyz ma partner plodnost 30% a Ty bys teba nemela dost "pratelske" prostredi pri ovulaci - malo hlenu, ktery pomaha spermiim dostat se k cili - tak to by taky mohlo byt jadro pudla. Jinak na podporu plodneho hlenu pri ovulaci je vyborny grepovy dzus. Ale kludne bych zkusila i ten gel.
@werumka profouknutí vejcovodů- bez laparoskopie a celkové narkózy,tohle máš na mysli? Jde to,ale hodně holek popisuje toto vyšetření za dosti bolestivé a já osobně bych měla strach z poškození čípku,nebo dělohy a z infekce.
Takže za mě určitě laparoskopie s chromopertubací,kdy je výhodou to,že v případě potřeby se udělá hned potřebný zákrok. 😉
@dasa.77 Ja kdybych mela na vyber, tak priznavam, ze jsem srabek a radsi bych sla taky do laparky. Z duvodu bolestivosti, ale i toho, ze kdyz uz zakrok, tak at to vezmou z gruntu 🙂 Ale myslim, ze ten profuk ma taky svoje, v nekterych pripadech, pokud se vi, ze se tim problem vyresi.

@jirikova ty čekáš kdy MS? už by na testu něco mohlo být 🙂