Gynex, máte zkušenost?
Zdravim vas,
Chtela bych se zeptat, je tu nekdo, kdo ma zkusrnosti s Gynexem, popripade jake?
Vim, ze je tu uz mnoho diskuzi na toto tena a taky jsem je procetla, jen bych chtela vedet, jestli od poslednich prispevku neni nekdo nivy se zkusenosti.
Dekuji 🙂
Mne krasne srovnal cykly.Otehotnela jsem a myslim ze k tomu taky trosku prispel.Bohuzel jsem ve 31.tt o miminko prisla ale uz zase beru gynex a po porodu dve ukazkove ms v terminu 😉 urcite mu verim!
Me gynex moc pomohl, myslim, ze s jeho pomoci jsem otehotnela🙂
Jeee, ja oznacila sama sebe 😀
Ja beru gynex cca od cervence. Zkratil a srovnal mi cyklus. Mivala jsem cyklus 45-50 dni, s gynexem do 35 dni.
Me se srovnal cyklus a asi i diky tomu jsem pak do 2mesicu po dobrani otehotnela. Kamaradka to mela na pročísteni od antikoncepce a taky byla spokojena
Já mám taky pozitivní zkušenost, brala jsem asi čtyři měsíce na srovnání cyklu a pak otěhotněla.
Ahoj holky. Myslíte, že mi Gynex pomůže, když mi nechodí ms a musím chodit na vyvolávačky? Nebo je to spíš pro ty, co mají dlouhé cykly, na zkrácení?
Měla jsem a bylo to fajn na srovnání cyklu. Ale nevím, jestli pomohly kapky nebo kontryhelový čaj. Vysadila jsem antikoncepci, začala ho pít, k tomu kapky a cykly jsem měla hned ukázkové. Ale mohla to být náhoda.
Piju kontryhel a kapu gynex a ms jak hodinky 🙂
Já si myslim, ze je dokonalá kombinace práve GYNEX a KONTRYHEL. Prece jen jsou to bylinky, atim nic nezkazíte. Jasny, vysledky nějaké půjdou vidět za 3 měsíce nejdrív. Ale za zkoušku na srování cyklu, délky, ovulace atd... za to nic nedáte 🙂
Taky piju kontryhel, celou MS a do OVU - jeden šálek denně. A nad Gynexem uz dlouhoo premyslim, dle pozitivních doporučení.
Musim rict ze gynex je to nej co jsem kdy zkusila 🙂 i psychicky jsem citila jak mi pomohl,proste uplne jiny po nem.A cykly krasne naskocily po vysazebi HA.Mela jsem i 51 dni,pak 30 pak 48 hruza...a ted 31,34,33....
Já jsem měla cyklus pravidelný a chtěla si při plánování přilepšit a naopak mi cyklus rozhazely. Špinila jsem snad půl cyklu, což se mi nikdy nestává.
Ja mela rozhazeny cyklus uz nekolik let.. zkousela jsem hormony, tradicni cinskou medicinu,... a nic nepomohlo.
Mam endometriozu a gynex se nedoporucuje, ale sahla jsem po nem a za 3m uzivani se mi cyklus malinko porovnal-ne uplne ukazkove, ale stacilo to na to, ze se nam povedlo otehotnet po 2cyklech snazeni....a to mi dr tvrdil, ze neovuluji a predepsal clostik, ktery jsem ani nestihla brat..
prvni dcerka je po ivf..
Za me chce se pri nem kontrolovat a upravit si davkovani-i si precist davkovani .. kdyz jsem zacla treba spinit v pulce cyklu, tak jsem ubrala davkovani.. pak zase zvedla. Nikdy jsem nebyla na plne davce..
Nevim jestli jsem otehotnela diky nemu, ale za zkousku se nic neda 🙂
Cyklus jsem mela pravidelnej (27 dni), ovulace cca 17DC (hranicni lutealni faze). No rikala jsem ai, ze gynex zkusim. Po trech mesicich nic 🙂 cyklus nastesti porad stejnej, ale neotehotnela jsem 🙂
Já mám menstruaci po 20 dnech a první měsíc co beru gynex tak jsem to dostala 24.den

Ahoj, zacala jsem brat na srovnani cyklu. Hned prvni mesic se povedlo, cekame miminko.. ale spis to bude nahoda.. 🙂