Hledám další maminky - snažilky. Podělíte se?
Ahoj jsem tu nová, 🌹 sleduji dost částo modrykonik.cz
Tak jsem si řekla ze se přidám ☺️ Rada bych se svami podelila o mem snažení těhotenství 🌹🍀
@lalle93 ahojky, držím palce! syn mi vyšel taky po půl roku, nedávno jsem přišla o prcka o kterého jsme se snažili 4 měsíce, tak čekám, až mi skončí šestinedělí a ,,hupnem'' zas na snažení 🙂
@rubicon_cube ahoj 🌹to je mi moc líto budu dřzet palce ať to vyjde 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽A dekuju 🍀🙏🏽❤️
@lalle93 děkuji 🙂 jinak ten duch je pěkně vidět 🙂 držím palce a dej vědět!!
@rubicon_cube dekuju 🙏🏽❤️ Dam 🍀
@lalle93 gratuluji, dej vědět 🥰🍀
@lucynka721 ❤️❤️Dam a děkuji 😍
Děvčata děláte si ovu testy?
@lucynka721 já teda začla nedávno máš prosím fotečku jak vypadají tvoje pozitivní a negativní ovu testy?🙏
@lucynka721 to není tak úplně pravda někomu pozitivní ukáže ale není silnější než testovací to už taky byla diskuze,proto se spoustu ženských na to vyprdlo
@mimisef píšu, že musí být obě stejně silné. Dle mého foto si myslím že ovu je negativní.
@lucynka721 já bych řekla že pozitivní a ten poslední asi nejvíc ...no já jdu ve středu na gyndu k nové a doufám že lepší a pečlivé doktorce,uvidím co mi řekne....pokud mi řekne něco co slyšet nechci,tak začnu znovu cvičit,jíst zdravě a plně zase kariérizovat nebo by mě doslova jeblo ☹️😱😂
Rozhodla jsem se že těhu nebudu dál řešit a dám tomu volný průběh, začínám mít depky a uzavírat se do sebe, jelikož jsem mamina dvou dospívajícich synů,majitelka salónku, zařizujeme nový byt co jsme si celý život přáli a mě to ani nedělá radost,musím že sebou něco dělat.Nejte se tu krásně přeju všem ať jste brzy tehulky a vše proběhne v pořádku, radosti a štěstí 🍀❤️❣️
@lucynka721 můj úplně první test vypadal úplně stejně 🙏🏽☺️☺️☺️☺️🍀
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Snažíme se od června, zatím nic.. ( já vím je to krátká doba) bohužel mám MS nepravidelnou takže nedokážu ani říct kdy mám plodné dny a nevím zda chci zkoušet ovu testy abych nebyla na nervy.. Žádné příznaky nemám, kamarádka třeba plodné dny pozná, bolí ji břicho atd. U nás je problém i v tom že z důvodu různých směn v práci jsme rádi když se sejdeme doma jednou týdně, spolu a nejsme natolik vyčerpaní abychom usnuli 😃 trošku se bojím že sex 1x týdne je zoufale málo, ale kdybych přišla z odpolední v 11 večer a vzbudila manžela který jde druhý den na ranní a vstává v půl 3 to by mě asi poslal do háje 😂
Ahoj holčiny 😉 Měla bych otázečku. Je tady některá, která se snaží o druhé miminko po delší době?Syn má 6 let a ve mě se to pere.Na jednu stranu bych chtěla, ale na druhou mě to vše děsí. Tehu jsem neměla moc dobré, nerada na něj vzpomínám,spíš naopak,nejhorší období v mém životě. Doteď se mi to vrací i ve snu.Je tu některá, která měla takové pocity a přesto se to otočilo?
@hermanka88 neměla jsem sice takové těhotenství, ale dávala jsem se z porodu dost dlouho psychicky dohromady, malé je 4,5let a s novým přítelem se snažíme o miminko.b
Ahooooj, jsem po ZT také ve fázi snažení 🙂 všem držím pěsti, ať se zadaří 🙂
Ahojky devcata, taky se k vam pridam. Snazime se ted od cervna o druhe mimi. Ja dneska zacinam 1DC, takze vse na novo :D
Tak co devcata nejake novinky?

@cvachna může být ještě moc brzy , takže držím palce ať příští návštěva dopadne podle tvých přání pfuj pfuj pfuj ❤️