icon

Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?

slunecnice358
19. únor 2019

Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?

snazimese
18. bře 2019

@biton tak ja uprimne ani necekam, ze by se povedlo, ale znervoznuje me ten tlak a to pobolivani. Nikdy jsem takovyhle pms nemela. Uvidim do vikendu, co se z toho vyvrbi 🙂

biton
18. bře 2019

Mohu se vás holky na něco zeptat? Od úterý mě bolel podbřišek, ve čtvrtek a v sobotu se objevil bílkový hlen...sex byl středa, pátek, neděle (brzy ráno) a dneska kolem oběda mě začal hodně bolet podbřišek (jako před ms). V sobotu jsem nemohla čípek nahmatat a dnes je také vysoko....ovu testy nepoužívám ani si nemerim teplotu....myslíte, že ovu byla nebo bude (či je)? Takhle silnou bolest jsem ještě neměla, tak proto se ptám....děkuji

radullah
18. bře 2019

Ahoj holky, taky se přidávám. Jsem dnes 9dpo, prsa bolí od 6dpo (běžně mě nebolí), občas dloube v podbřišku... ale jsem po biochemickém těhotenství v prosinci a měla jsem po něm dost rozházené hormony, tak tyhle příznaky můžou být jen náhoda. To čekání je ale hroznýýý :D Dnes jsem dělala test a samozřejmě nic...byla jsem těhotná už 3x a nejdřív byl duch až 11dpo, ale neodolala jsem. MS má přijít až v pondělí, to bude dlouhý týden..

biton
18. bře 2019

@radullah držím palce ať to vyjde

radullah
18. bře 2019

@biton děkuju 🙂 Jinak jak píšeš, to je těžký, ovulační test ty by ti to asi rozseknul nejlíp. Já si přicházející ovulaci (krom ovu testů, bazálky a pak v den D hodně silnou bolestí) poznám i podle čípku...že je otevřený. Vysoko ho mívám od ovulace až do ms. Ovulace mě osobně bolí trochu jinak, než ms...jednou jsem letěla na pohotovost, že mám zánět slepáku a šla jsem domů s tím, že probíhá ovulace. Je to takový bodavé, nutí mě to být v předklonu a bolí to jen na straně vaječníku...trvá to pár hodin a pak se mi z minuty na minutu ohromně uleví... nechceš skočit pro ovulační?

sudylichozrout
18. bře 2019

@radullah Taky to mam tak. Hodne prudka bolest na jedne strane podbrisku, ktera jde postupne do cele panve. Boli me i dosednuti na zidli a trva to nekolik hodin. Pak jak kdyz utne. Citim to takhle az od porodu, do te doby jsem o ovulaci nevedela.

radullah
18. bře 2019

@sudylichozrout přesně... taky to takhle mám až po porodu, před dcerou jsem ovulaci necítila...tohle bych si určitě pamatovala 😅

biton
18. bře 2019

@radullah děkuji...ještě se mi to nestalo, tak proto se ptám....

natlinka27
18. bře 2019

Tak. Holky dnes 9dpo stále chvilkama trošku spinim ale prý je to normální snad to přestane a koupila sem v benu testik livsane prý má ukázat 4dny před MS a ono toto přes rok snažení a jedno biochemické v červenci.

lenulinka10
18. bře 2019

Ahoj holky. Prosím vás. Kamarádka má cykly po 28-30 dnech. Ovulaci sleduje první měsíc. A od 13dc do 15dc. Ji bolelo břicho ( já si myslím, že to bylo ovulaci) ona přesně neví kdy má ovu. Testy nedělala protože byli na horách a zapomněla je doma. Co si o tom myslíte vy? Já jsem ji říkala,ze ta bolest byla určitě k ovulaci.Mě bolí břicho také 2 dny okolem ovu dnů. Ale ona neví jestli teda už ovu byla,když měla tu bolest nebo ne. Já si myslím, že už ovu proběhla. Vzhledem k tomu ze má cykly po 28-30 dnech. Já to pravé na sobě poznám diky tě bolesti podbřišku. A už to mám vysledovane nekolik měsíců, že to je k ovu.

vladuska29
18. bře 2019

Ahoj holky můžu se kvam přidat? Dneska jsem 8dpo nedalo mi to zkoušela jsem test vim bylo to moc brzo nejsem si jista ale vykoukala jsem si tam sotva viditelného ducha 😁 od 6dpo mě boli v kříži a píchá chvylema v podbřišku a úplně nezvykle je že se mi osypal obličej včera jsem vypadala jako puberťák 😂😂 Ms by měla přijít buď teď ve čtvrtek nebo až v pondělí. Měla jsem ovulaci až 18dc tak nevím jestli se mi posune cyklus nebo ne 🤔

klarinka10
18. bře 2019

Krásně se nám to tu rozrůstá, tak snad všechny brzy zabřezneme 🙂

slunecnice358
autor
18. bře 2019

@natlinka27 na tom posledním ho vidím...

vladuska29
18. bře 2019

@natlinka27 vidím na všech 😉

natlinka27
18. bře 2019

@slunecnice358 ten poslední je bez úpravy jinak ty první dva jsou upravené

natlinka27
18. bře 2019

@vladuska29 🙏 tak snad se udrží a bude sílít

vladuska29
18. bře 2019

@natlinka27 určitě bude 😉 držím palečky. Ja budu zitra 9dpo ale bojim se testovat dneska jsem na testu cosi vykoukala ale spis to bude tim že jsem chtěla 😞 něco vidět

natlinka27
18. bře 2019

@vladuska29 já právě na mamatestu mám malinkatyho vidět ale tohle mě překvapilo já slyšela na tento test chválu v benu že ukáže 4dny před MS tak sem zkusila a držím palečky pak dej info 🙂

besi114
18. bře 2019

Holky můžu se k Vám přidat? 🙂

vladuska29
18. bře 2019

@natlinka27 no ja ho vykoukala na testu Pregnant. Zítra zkusím koupim v dr. Maxovi a nebo skočím do benu a koupim ten sami jako ty. Kdybych aspoň věděla kdy dorazí ta Ms jestli ted ve čtvrtek nebo až v pondělí. My vám cyklus 28-29dni ale nevím jrstli se neposune když ovu byla dyl

natlinka27
18. bře 2019

@vladuska29 no v tom. Benu je to ten růžový livsane ten bych spíše koupila někde sem četla že dr max má méně barviva no já cykly mám také jak když někdy 29-30 a nebo 33-34 dnes sem 34dc a 9dpo mě přišla ovu déle

dekubo
18. bře 2019

@biton já myslím, že to mohla být ovulace. Já obyčejně taky mívám silné bolesti, trvají několik hodin a pak jak když utne, jen tenhle měsíc jsem je teda vůbec neměla, jen úplně mírnou bolest 2 dny a pak nic. Pokud by to tak bylo, tak i tím snažením jste se trefili. Tak teď už jen čekat. A čípek mívám vysoko a měkký ještě tak dva dny po ovulaci, tak to by taky asi sedělo. Tak teď držím palce.

vladuska29
18. bře 2019

@natlinka27 ja jsem dneska 26dc a ovulace byla 18dc taky mi přišla déle. 9dpo bud zítra tak zkusim koupit ten livsane a uvidim jestli něco ukáže nebo ne. Spíš si myslím že ale ne. Sex byl jwn v den pozitivniho ovu testu jinak pak už ne. Tak moc nevěřím že se zadařilo ale naděje umírá poslední

biton
18. bře 2019

@dekubo děkuji za info....uvidíme....nijak to zatím nejrozumnější, snažíme se jen chvíli, ale jakmile jsme se začali snažit rozhodil se mi cyklus...

dekubo
18. bře 2019

@besi114 ahoj určitě se přidej... Kdy budeš dělat test?

natlinka27
18. bře 2019

@vladuska29 věř tomu u nás sex poslední 24.2. A ovu 25.2. A vypadá to zatím nadějně já se tak bála testovat říkala sem si že to nevyjde moc moc držím palečky prý tento rok má být hodně plodný

vladuska29
18. bře 2019

@natlinka27 no kéž by byl. 😁 Zitra zkusím je pravda že mě dost poboliva v podbřišku hlavně když dlouho stojim. A střídá se mi to s bolesti v kříži. Zitra koupim a testnu a dám vědět

natlinka27
18. bře 2019

@vladuska29 mě začalo bolet v kříži už 6dpo a divné pocity a kdyby zítra náhodou nic tak se může objevit déle druhá čárka 🙂 je fakt že poslední dobou sama nová tehulka

radullah
18. bře 2019

@lenulinka10 jestli to byla přímo ovulace nezjistíme, já bych se taky přikláněla k tomu, že ano. Ale rozhodně bych se v tyhle dny snažila, tím nic pokazit nemůže 🙂

@natlinka27 vidím na všech, držím palečky! 🙂 A byl v limitu doušek? Já měla minulý cyklus stejnou, ale byla to bohužel jen ryska.

vladuska29
18. bře 2019

@natlinka27 me už taky boli v kříži od 6dpo a to ja tohle netrpim ani na boleni v podbřišku před Ms ne. A i mam chvylema jako závratě. Přijdu si jak nalita ale jen občas

Strana