icon

Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?

slunecnice358
19. únor 2019

Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?

natlinka27
18. bře 2019

@vladuska29 a brali jste nějaké vytaminy? Já do něj ladovala co mě bylo doporučeno aspoň že ne protestoval 😂

vladuska29
18. bře 2019

@natlinka27 jj taky zobal vitamíny a bez řečí 😂😂😂

slunecnice358
autor
18. bře 2019

Cauky. Kdo budete semnou zítra testovat??? Vím, že se to před ms nemá, ale min měsíc mne to hrozné čekání nedělalo vůbec dobře. Takže do toho jdu 🤷🏼‍♀️

natlinka27
18. bře 2019

@vladuska29 tak to je hodnej tak to má být 😂

natlinka27
18. bře 2019

@slunecnice358 kolik budeš dpo zítra? Já právě přemýšlela že buď zítra ale nejradši bych chtěla počkat do pozítří

slunecnice358
autor
18. bře 2019

@natlinka27 já budu zítra 10dpo

jennas
18. bře 2019

Tak uz se tesime.zitra na testiky devcata...ja.teprve 3dc ...desny...stalo se nekomu ze mel biochemko víckrát za sebou?ja tohle posledni gyndarce nehlasila,minule jsem ji volala jak.byl.pozitivni test,pac jsem se vyplasila kdyz jsem pak zacala spinit a pak uz jsem musela na.kontrolu,ikdyz po.par dnech carka slabla...no a oznacila si to jako treti tehu,ze pry se to pocita,kdyz jsem to zjistila testem...takze aby mi ted napsala ctvrte,ne diky...zajimalo by me coproc je spatne, proc se dal nevyviji a odejde to,vitamíny beru.poctive, bylinky,zivotosprava taky neni nejhorsi...no snad dalsi mesic konecne🙏🙏🙏

natlinka27
18. bře 2019

@slunecnice358 tak to já také to jsme stejně 😁

natlinka27
18. bře 2019

@jennas já měla jen jedno ale začali jsme chodit do caru a právě u přítele zjistili chlamydie nikdo neví jak dlouho je měl v sobě a právě dr mě řekla že pak právě oni způsobují to biochemické že se to neudrží že je tam něco špatně kdyby nám neudalo všechno vyšetření ani o tom. Nevíme nikde jinak nic nenašli u mě i HP skvělí genetika a vše také tak nám to tam vysvětlovala alr já po biochemickém měla ovulku ob měsíc měla sem to šíleně rozházené až po půl roce ji mám zase pravidelně a tedy od ledna normální MS i ovu jinak sem. Jen spinila žádná poradna MS mě to pěkně rozhazelo

slunecnice358
autor
18. bře 2019

@jennas délka cyklu? Přátelské prostředí pro spermie? Žluté tělísko je ok?

natlinka27
18. bře 2019

@jennas já tedka brala fertipronu 🙂 a přítel vitamíny reproman a fertility for Men ty měl předtím leden únor

vladuska29
18. bře 2019

@natlinka27 tak zitra podam hlášení nějak po 8hod

natlinka27
18. bře 2019

@jennas ale. U vás to nemusí být tím ale chtělo by to nějaké vyšetření jen u nás bylo tohle a takhle nám to dr vysvětlovala

natlinka27
18. bře 2019

@vladuska29 juu to budu vyhlizet odvezu dceru do školy a pak budu vyhlizet 🙂

klarinka10
18. bře 2019

@jennas nechceš si nechat udělat ten hormonální profil? Z něho by se třeba zjistilo zda je j něco špatně.

jennas
18. bře 2019

No ja.mela v rijnu revizi,prestalo byt srdicko...pak jsme mesic pockali a dalsi mesic biochemko...po biochemku mi.doporucila mesic pauzu,tak jsem.poslechla,zamavalo to semnou taky,dlouhy cyklus,nezvykle silna ms,strasne ale strasne bolesriva ovulace...a po tom mesici zase //ale opet biochemko...takze uvidime co semnou udela toto..opet ms strasne silna a se zpozdenim...ovu.uvidime,zda bude a jaka bude...ale myslim ze je kazd mesic...vitaminy.beru celou.dobu,ted 2mesic zkousim i gynex...nevim no..kdyby nahodou.bylo ted znova,pujdu to tedy radeji resit...zatim teda obe tehotenstvi(u prvniho a ZP) spustily zanet mocaku,sofca to.dala i.pres silna antibiotika v 5tt a vydrzela..druhe ZP mi antibiotika nechtela dat,rozjela se i.mykoza a pak.se to po...tezko.rict,proc mi.telo takhle na ta tehu reaguje...u.biochemka ted pasovy opar...😢

jennas
18. bře 2019

@slunecnice358 delka cyklu.byla vzdy krasne 28dni,i po revizi...pak to rozhodilo to prvni biochemicke,od te doby cca 33..ale ovu je lf je dost dlouha...prostredi pro spermie nemam tuseni,koupila jsem ted ten gel na podporu ph prostredi a spermijek,pac me to taky napadlo...ale ono se vajíčko oplodni ,ne?jen se pak uz nedeli...a zlute telisko velka neznama😂

vladuska29
18. bře 2019

@natlinka27 ja právě povezu syna do školy a musím do lékárny koupit test tak testnu hned jak přijedu domu. No sem napnuta sama jestli tam neco bude nebo ne

natlinka27
18. bře 2019

@vladuska29 neboj 🙂 budu držet palce a kdyby náhodou nebylo tak neztracet naději může se ukázat déle já dnes take na mamatestu měla hodně slabého ducha a na tom livsane už byl lepší ale jak zaschnul tak se krásně vybarvil do ruzova. Záleží jak který test mám v záloze digitální ale ten udělám déle

natlinka27
18. bře 2019

@vladuska29 tady mám mamatest dnes včera sem. Taky dělala byl hrozně slabý snad uvidíš ono to vyfotit někdy je vážně zázrak 😁 ale jak sem říkala v červenci sem měla až 11dpo takže naděje je vždy 🙂

vladuska29
19. bře 2019

@natlinka27 ja vcera zkoušela ten pregnant ameco malo jsem tam vykoukala ale vyfotit to vibec nešlo. Ale kdyz jsem ho zkusila podsvitit tak tam stin videl byl ale vic až kdyz uschnul. No uvidime i kdyby se nezadarilo zadaří ss třeba příště. Ještě uvidíme jak dopadne ten spermiogram

slunecnice358
autor
19. bře 2019

Dobre rano. Takže můj test 10dpo ukazuje bílo 🤷🏼‍♀️😏

radullah
19. bře 2019

Na mém 10dpo též bílo ...

slunecnice358
autor
19. bře 2019

@radullah když se hooodně snažím možná tam vykoukam nějaký stín, ale spíš to vypadá, že je to jen moje přání. Mno nic, jedeme dál... ✊🏼 Snad nejsi smutná. Já trošičku 🙃

slunecnice358
autor
19. bře 2019

Takto...

biton
19. bře 2019

@slunecnice358
@radullah holky ještě je brzo...// se ještě můžou ukázat...

dekubo
19. bře 2019

Přesně, holky duch bude tak 12 dpo, zatím tam fakt nemusí nic být... ještě budeme doufat, dokud nepřijde menzes 😉

klarinka10
19. bře 2019

Držím pěsti holky ještě duch bude..u mě začíná PMS bolí podbřišek,prsa a klesla teplota o 0.1 stupeň :(

slunecnice358
autor
19. bře 2019

@biton To je jasný, ale zvědavost je větší než rozum 🤣🤷🏼‍♀️

biton
19. bře 2019

@slunecnice358 jj...je mi to jasný...jen jsem vás chtěla povzbudit!

Strana