icon

Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?

slunecnice358
19. únor 2019

Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?

radullah
20. bře 2019

Holky ja jdes 11dpo a testy mi pro změnu asi chtěli udělat radost. Čárky se tam objevily rovnou tři :D dvě úplně blbě a třetí byla kontrolní. Tak jsem šáhla ještě po jednom a ten jsem zase, ve snaze dostat tam ten neexistující těhu hormon, namočila moc...je z toho růžová, rozmáchaná nic neříkající obluda. Takže dnešní testování mám úspěšně za sebou. 😂 Jak jste na tom vy?

klarinka10
20. bře 2019

@radullah tak to chce do třetice test 🙂 a tam už budou //

natlinka27
20. bře 2019

@radullah ty máš dokonce tři jo? 😂 No u nás. Asi. Nic buď livsane z benu mě. Hodil růžového falešneho ducha a nebo jsem rozbitá stále spinim jako ráno jsme s přítelem na mamatestu viděli ducha ale. Nevím dnes bych měla jít na 12 hod k dr aby se na mě podíval 5 den spinim tak nevím co to má znamenat. Že mě se stává už asi blázen a v úterý 26.3. Jdeme do gennetu všechny výsledky ok přítel spermiogram kontrolní prý super a budu chtít zkusit iui mě to už nebaví 😁

dekubo
20. bře 2019

@natalinka27 mrzí mě to, ale nic nevidím... ale dokud nepřijde pořádné krvácení je furt naděje... třeba se ještě ukážou dvě čárky.

biton
20. bře 2019

@natlinka27 omlouvám se, ale nic nevidím (ale nejsem lovec duchů)

natlinka27
20. bře 2019

@dekubo no radši počítám s MS dnes mám. Jít k dr tak půjdu uvidím. Co mě řekne včera mě od odpoledne do večera palila silene zaha dnes záda. Mě. Bolí ale nechápu jak může test ukázat růžového ducha ty testy jsou hrozne nespolehlivé už sem na ně naštvaná 😁

natlinka27
20. bře 2019

@biton v pohodě ono na fotce je to špatně vidět na živo to bylo vidět i můj přítel který jen tak nic nevidí viděl tak si připadám. Jak blázen no uvidíme buď MS nebo něco bude

radullah
20. bře 2019

@natlinka27 Já na mobilu stinecek vidím...ale fakt pidi. To je riziko časného testování, klidně se vajíčko mohlo snažit zavrtat a neuspělo. Takhle jsem měla biochemicke tehu. Doušci na testech, sílily jen co 5 dní. Spinila jsem 14 dní v kuse, tehu potvrzeno z krve, ale podle nízké hodnoty HCG vyhodnoceno jako neprosperující. Odešlo v tom 14 denním špinění.
Tak snad se čárka u tebe jeste rozjede! Je ještě brzy ;)

Jinak moje trojcarka :D

snazimese
20. bře 2019

Holky prosim vas, ktery tt je nejspolehlivejsi? Chtela bych zkusit testovat o vikendu, pac nejpozdeji v sobotu by mi mela prijit ms, ale vubec to u me na ms zatim nevypada.. Bohuzel nevim, kolik DPO jsem.. :(

radullah
20. bře 2019

@snazimese ja mam vyborný zkušenosti s testem wondfo. Desítkáč, hezky široký, čárka na něm jde hezky vidět. Mě u dcerky ukázal velice brzy krásnou dálnici, zatímco jiný test jen nepatrného douška. Už mám taky objednáno 🙂

natlinka27
20. bře 2019

@radullah no já také. Měla biochemické v červenci a od té doby nic no uvidíme. Ty brdo co to je za test 3 čárky nejsou to dvojčata? 😂 To jako když mě. Digitální ukázal 1-2 v červenci kamarád mě říká to jako že tam máš 1-2deti jo? 😂

jennas
20. bře 2019

Presne😂@radullah moje zpriznena duse😀tam psala i slecna,ze se otřela o trenky a byla v tom😂😂no bylo trosku depresivni ze snad z 10 holek kazda otehotnela hned napoprve..a my tam furt😂😂😂tak snad uz se na nas taky dostane co holky😀❤❤ uplne mam pozitivni energii jaka sviti slunicko...

jennas
20. bře 2019

Prej po biochemku pohnojino😬😬😬asi.jako pp revizi co.holky😬😬😬

radullah
20. bře 2019

@jennas to jo, já měla po obou spíš zahnojíno :D možná že po revizi se to dalo do kupy lip, jak po biochemku tyjo

natlinka27
20. bře 2019

@jennas říká se že je pohnojeno no ale já měla v červenci biochemické a zatím nic ale jak u koho mě to rozhodilo celé tělo ale kamarádka měla v lednu a zatím čeká jak dopadla

besi114
20. bře 2019

@slunecnice358 ahoj my se s přítelem snažíme o mimi skoro 3 roky. Tento měsíc poprvé na testu slabá druhá čárka. Měli jsme radost oba dva ale bohužel jsem to ne jeden den slabe dostala. Takže celkem velké zklamání☹

radullah
20. bře 2019

@natlinka27 jo jo, tak to myslíme, nám to taky právě rozhodilo celý cyklus. S jennas jsme už nějaký měsíc ve snažícím procesu a taky se nám to pořád nějak komplikuje.

natlinka27
20. bře 2019

@radullah no to znám tohle pořád něco jakoby jednou nemohl být klid my se snažíme od února 2018 a přitom. Nám na nic nepřišli tak nevím kde je chyba já už včera nadávala že sem stará a neplodna 😂

radullah
20. bře 2019

@natlinka27 tak přesně tohle si říkám taky :D třicítka přelezla a prostě to nejde. My se snažíme od března 2018. Je to otravný a únavný a na palici :D v květnu potrat v 11tt, v prosinci potrat v 5tt a tělo si ze mě akorát tak dělá prdel každý měsíc

natlinka27
20. bře 2019

@radullah ty brdo to máš také smůlu já jen to biochemické v červenci no. A na půl roku mě to rozhodilo ovulace ob měsíc až v lednu začala s hodit každý měsíc já si někdy už přijdu jak blázen 😁

snazimese
20. bře 2019

Tak na to, ze mi ma v patek nebo nejpozdeji v sobotu prijit ms, tak me nezvykle zacina vic pnout v podbrisku a zacina mi pichat kousek niz pod pupikem. A pred chvilkou jsem se malinko prudceji zvedla ze zidle, tak me do podbrisku chytla chvilkova, slabounka krec.. Takovehle PMS vubec neznam..😖

elwe
20. bře 2019

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? 🙂 Miminko bychom rádi, ale šance jsou malé, tak budu testovat až se objeví příznaky. Zatím jsem jen tři dny po sobě vždy večer dost unavená, ale to s těhotenstvím nemusí souviset.

natlinka27
20. bře 2019

Prý ovu test ukáže tehu no to nevím dnes sem 11 dpo tak sem. Teď zkusila ovu test ale před půl hodinou sem byla ještě na WC tak nevím no uvidíme co dál bude 😁

lenulinka10
20. bře 2019

@natlinka27 jojo mě taky ovu test ukázal prvni tehu. Potom jsem dělala tehu a byl tam duch 😂 a ty ho máš docela pěkně silnej

natlinka27
20. bře 2019

@lenulinka10 no uvidíme já stále spinim už 5 den tak mám docela obavy

vladuska29
20. bře 2019

@natlinka27 to vypada dobre taky jsem přemýšlela ze ho zkusím

snazimese
20. bře 2019

Holky, jak je to prosim s urcenim tehu pomoci ovu testu? Mam dva dny do ms a pokud bych tehu nebyla, byl by ovu test negativni?

sudylichozrout
20. bře 2019

@natlinka27 Ovulační test ukáže těhotenství, ale to bys měla na tom testu při 11 DPO totál koleje. respektive ta testovací čárka by svítila na kilometry. Tohle je normálně negativní ovulák. Nevím, jestli má smysl se takhle týrat, holky... ale držím vám moc palce, sleduji to tu a jsem napjatá s vámi.

natlinka27
20. bře 2019

@sudylichozrout já že doma měla ovulaky tak sem to zkusila schválně 🙂 jinak sem smirena s MS

natlinka27
20. bře 2019

@snazimese přesně nevím jak to je jen vím. Že se říká že to odhalí dříve než tehu test

Strana