icon

Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?

slunecnice358
19. únor 2019

Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?

jennas
29. bře 2019

@ellena24 urcite se pridej,jak dlouho se snazite??...ja rijen revize a od te doby leden biochemko,brezen biochemko...tak snad uz se povede....🙏

ellena24
29. bře 2019

@jennas minulý rok jsme se dohodli že budeme zkoušet a necháme tomu volný průběh protože jsme stavěli barák atd tak jsme to neřešili no a teď už mi to přijde nějak dlouhý tak už to víc řeším.... Aha a doktor ti k tomu nic neřekl že takhle hned měsíce po sobě.... Uz to vyjít musí!!!

jennas
29. bře 2019

@ellena24 snad...ne,ta mi rekla,ze se setka spravna spermie se spravnym vajíčkem tak otehotnim...😀super ze🙄nj ono ted jsem uz ve veku ze okolo me.jsou same tehule a miminka,tak to na me obcas padne..vim ze to neni zadna katastrofa,je tov relativne chvile od revize,ale stejne...nikdy bych nepomyslela,ze se dostanu do faze,hlidani ovulace,hlenu,mereni bazalky atd..driv jsem ani nevedela co to je a tukala jsem si.na celo,kdyz to kamaradka co jim to neslo resila..a dneska jsem na tom stejne...kazdopadne verim,ze se nam zbyvajicich dlouhodobejsim snazitelkam zadari nasledujici.mesice..beres neco na podporu?

ellena24
30. bře 2019

@jennas jojo úplně ti rozumím mám to taky tak.... Nikdy bych nečekala tě budu v tomhle stavu ale nějak si někdy nemůžu pomoct a kolik ti je jestli se můžu zeptat.... No já mám navíc problém s čípkem tak potrebuji otěhotnět co nejdřív.... No tedka v březnu jsem zkusila gynex tak uvidím.... Jinak klasika kyselinu listovou a pak nějaký souhrn vitamínů ale ty beru porad už delší dobu....a ty?

violla29
30. bře 2019

je to tam

biton
30. bře 2019

@violla29 gratuluju

dekubo
30. bře 2019

@violla29 moc gratuluju 🙂 užívej si to

violla29
30. bře 2019

moc děkuju, já tomu nemůžu ani uvěřit, nemám žádné příznaky a test jsem si dělala jenom proto že budeme dneska grilovat a ja jsem chtěla vědět jestli můžu pít 😀

dekubo
30. bře 2019

@violla29 tak to bude dneska pořádná grilovačka :D

lenulinka10
30. bře 2019

@violla29 také moc gratuluji 😘

ellena24
30. bře 2019

@violla29 moc gratuluji 🙂

jennas
30. bře 2019

@ellena24 take listovku a ted 2mesic gynex..asi mi trosku soupnul ovu bliz,takze alespon to...je mi 32,jeste zadna tragedie,ale asi bychom radi 3 deti,tak jako a druhým uz je na čase😂jinak prvni tehu 3pokus,druhe druhy mesic,to bohuzel revize v 8tt prestalo bit srdicko...no a od te dobry zas kdyz jsme zkusili se zadarilo ale odeslo s ms opozdene no...tak ted doufam,ze nam prinese slunicko energii do snazeni,jaro a léto je nase devcata😀jen trosku depkarim,kolem me.fakt sama tehule a mimi,tak si vzdycky vzpomenu,ze jsem mela za mesic rodit a je mi smutno..to nepreboli,dokud nebude dalsi tehotenstvi asi...

jennas
30. bře 2019

@violla29 gratuluji❤

natlinka27
30. bře 2019

@violla29 gratuluji

natlinka27
30. bře 2019

Ahojky holky tak já sem na tom takto snažení bylo včera a necháme zase na zítra ještě kousek chybí a bude pozitivní

ellena24
30. bře 2019

@jennas taky si říkám že už bude krásně tak, se bude líp dařit 🙂 máš toho za sebou tedy už dost takže věřím že brzy bude // 🙂 a neprodlouzil ti gynex luterární fázi? Čekám na mrchu a zatím nic....

ellena24
30. bře 2019

@natlinka27 tak preju ať za 14 dní přidáš taky dvě čárky ale na tehotenskem testu 🙂

ellena24
30. bře 2019

Holky berete někdo gynex?

natlinka27
30. bře 2019

@ellena24 děkuji 🙂 no uvidíme snad se už konečně zadari

vladuska29
30. bře 2019

@ellena24 ja ho beru ale tento cyklus vynechávám

jennas
30. bře 2019

@ellena24 jj prodlouzil,ale jak jsem mela ta biochemka,tak jsem mela ta zpoždění,tak to bylo i.tim....normalne mam 28dc,ted 33..ale gynex mi soupl ovu na 13dc z 16dc..takze lutealni 15dni,super...

besi114
30. bře 2019

@ellena24 já ho beru teď týden. Tak uvidíme. Minulý měsíc jsem našla // ale odešlo s ms. Tak uvidíme jestli gynex pomůže. Držím ti palecky 🙂

ellena24
30. bře 2019

@jennas já ho beru tenhle mesic poprvé a už jsem od ovu podle fertility 16 den tak čekám co bude... Tak mě zajímalo jak gynex funguje na ostatní....

ellena24
30. bře 2019

@besi114 je to je škoda...ale tak aspoň že už si našla // 🙂 příště tam určo už i zůstanou...

ellena24
30. bře 2019

@vladuska29 a jak si s ním spokojená?

vladuska29
30. bře 2019

@ellena24 no jak se to veme. Prvni měsíc jsem měla ovu 14dc a Ms přišla přesně po 28dnech a druhy měsíc užívání mi přišla ovulace az 18dc a cyklus celkovy jsem mela 31dni. Tak jsem tento měsíc vynechala a neberu ho. Jinak pusobil u mě dobře na psychiku a nebyla jsem po něm unavená.

besi114
30. bře 2019

@ellena24 kéž by...po třech letech snažení poprvé //

snazimese
30. bře 2019

Holky, tak ja jsem dnes 7 DC a snad poprve v zivote budu mit ovulaci driv nez 17-19 DC 😱 je mozne, ze by za to mohl zensky caj ktery piju od 3 DC? 🤔

ellena24
30. bře 2019

@besi114 a brala si něco ze se dvě čárky zadarily? Ja na dvě pořád čekám....

besi114
30. bře 2019

@ellena24 nebrala jsem vůbec nic a paradox že jsem ani nehlidala ovulku. Koncem ledna jsem začala hubnout a cvičit a ono to nějak přišlo samo. V létě máme v plánu IVF. Oba jsme zdraví a máme za sebou 4 neúspěšné IUI ( 2017/2018)

Strana