Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
@jennas minulý rok jsme se dohodli že budeme zkoušet a necháme tomu volný průběh protože jsme stavěli barák atd tak jsme to neřešili no a teď už mi to přijde nějak dlouhý tak už to víc řeším.... Aha a doktor ti k tomu nic neřekl že takhle hned měsíce po sobě.... Uz to vyjít musí!!!
@ellena24 snad...ne,ta mi rekla,ze se setka spravna spermie se spravnym vajíčkem tak otehotnim...😀super ze🙄nj ono ted jsem uz ve veku ze okolo me.jsou same tehule a miminka,tak to na me obcas padne..vim ze to neni zadna katastrofa,je tov relativne chvile od revize,ale stejne...nikdy bych nepomyslela,ze se dostanu do faze,hlidani ovulace,hlenu,mereni bazalky atd..driv jsem ani nevedela co to je a tukala jsem si.na celo,kdyz to kamaradka co jim to neslo resila..a dneska jsem na tom stejne...kazdopadne verim,ze se nam zbyvajicich dlouhodobejsim snazitelkam zadari nasledujici.mesice..beres neco na podporu?
@jennas jojo úplně ti rozumím mám to taky tak.... Nikdy bych nečekala tě budu v tomhle stavu ale nějak si někdy nemůžu pomoct a kolik ti je jestli se můžu zeptat.... No já mám navíc problém s čípkem tak potrebuji otěhotnět co nejdřív.... No tedka v březnu jsem zkusila gynex tak uvidím.... Jinak klasika kyselinu listovou a pak nějaký souhrn vitamínů ale ty beru porad už delší dobu....a ty?
moc děkuju, já tomu nemůžu ani uvěřit, nemám žádné příznaky a test jsem si dělala jenom proto že budeme dneska grilovat a ja jsem chtěla vědět jestli můžu pít 😀
@violla29 také moc gratuluji 😘
@ellena24 take listovku a ted 2mesic gynex..asi mi trosku soupnul ovu bliz,takze alespon to...je mi 32,jeste zadna tragedie,ale asi bychom radi 3 deti,tak jako a druhým uz je na čase😂jinak prvni tehu 3pokus,druhe druhy mesic,to bohuzel revize v 8tt prestalo bit srdicko...no a od te dobry zas kdyz jsme zkusili se zadarilo ale odeslo s ms opozdene no...tak ted doufam,ze nam prinese slunicko energii do snazeni,jaro a léto je nase devcata😀jen trosku depkarim,kolem me.fakt sama tehule a mimi,tak si vzdycky vzpomenu,ze jsem mela za mesic rodit a je mi smutno..to nepreboli,dokud nebude dalsi tehotenstvi asi...
@violla29 gratuluji
@natlinka27 tak preju ať za 14 dní přidáš taky dvě čárky ale na tehotenskem testu 🙂
Holky berete někdo gynex?
@ellena24 děkuji 🙂 no uvidíme snad se už konečně zadari
@ellena24 ja ho beru ale tento cyklus vynechávám
@vladuska29 a jak si s ním spokojená?
@ellena24 no jak se to veme. Prvni měsíc jsem měla ovu 14dc a Ms přišla přesně po 28dnech a druhy měsíc užívání mi přišla ovulace az 18dc a cyklus celkovy jsem mela 31dni. Tak jsem tento měsíc vynechala a neberu ho. Jinak pusobil u mě dobře na psychiku a nebyla jsem po něm unavená.
Holky, tak ja jsem dnes 7 DC a snad poprve v zivote budu mit ovulaci driv nez 17-19 DC 😱 je mozne, ze by za to mohl zensky caj ktery piju od 3 DC? 🤔

@ellena24 urcite se pridej,jak dlouho se snazite??...ja rijen revize a od te doby leden biochemko,brezen biochemko...tak snad uz se povede....🙏