Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
Jelikoz tento mesic nevim kdy byla ovu tak je to naprd ale vcera byla BT 36,6 a dnes 36,3 do ms bych mela mit 5dni tak uvidim co teplota zitra.Presne pred rikem SP tak se snad uz taky zadari :(
@jennas jj presne :( jsem tomu i verila ale prisel datum tp a zacala jsem byt zoufala...ovu testy,mereni bt,tt pred ms a tak :/ ale ted jsem se do 18.3 na to vubec neupinala teta na tom byla zle a pak zemrela tak myslenky jinde tak keeez by se zadarilo 🙂 tak snad nam stesti bude prat ;) !!!
Ahoj holky dnes sem byla v gennetu a doporučení na laparku mám zřejmě PCO jenže dr má volno až 22.5. A já 24.5. Jedu na dovcu tak termín až 12.6. Že udělají zrovna průchodnost vaječníků tak sem volala do gennetu že až v červnu jestli mě nedají na zkoušku clostik když mě nerostou folici Tak me volala dr z gennetu že mám brát 3-7dc 3× denně clostik první den MS mám volat a objednat se mezi 9-11dc na utz a bude se plánovat iui nechtějí čekat do června když až tak dlouho ma být laparka takže to zkusíme takto tak sem. Na to zvědavá ale docela velká dávka toho clostiku.
@natlinka27 ahojky a měla si nějaké příznaky PCO? Tak preju ať clostik zabere, kamarádce pomohl hned první měsíc...
@ellena24 no můj dr na to měl podezření a v gennetu to potvrdili. A mám hodně anovulacni cykly
@natlinka27 Ahojda, taky mám PCO. Mám doma už dvě děti, vždy po Clostilbegytu. První těhotenství nebylo hned, dopadl až pátý cyklus. Brala jsem 2x1. Druhé těhotenství se povedlo hned první cyklus, i když tenkrát tomu paní doktroka dle kontrolního ultrazvuk ani nepředpokládala. Ale nakonec ovulace byla. Nyní mám zatím pozitivní test, také po první cyklu s Clostilbegytem. Jinak předtím anovulační cykly. Menstruace nepravidelná.
Přeji ti aby to vyšlo co nejdříve!
@alimak21 děkuji. Moc no uvidíme kdyztak v červnu mě čeká laparoskopie takže snad aspoň jedno zabere 🙂
@natlinka27 aha, dekuju za odpověď. Moje doktorka je taková laxni tak trochu pátrám po různým důvodech proč to nejde.....
Ahoj holky 3 dny do ms je tam duch? Co myslite. Dekuji
@kacenka0705 já tam nic nevidím...
@kacenka0705 také nic nevidim
Ahoj holky 3 dny pred ms vidíte ducha? Dekuji
Já mám pocit jako bych ho viděla. Ale nemá cenu testovat tak brzo.
@alimak21 a kolik dnu po zpozdeni by to melo cenu? 🙂
@kacenka0705 Není. Netestuj tak brzy, je to naprostá blbost. Jestli chceš otěhotnět a jinak jsi zdravá, zruš tady účet a vyprdni se na "snažilkovství". Jinak neotěhotníš. Hlava tě nenechá.
@kacenka0705 Určitě né před očekávanou MS. Zkus to vydržet na den po, pokud máš MS pravidelně.

@besi114
@jennas ja dnes 3dpo 🙂