Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
@sajjka92 jeziiiiis. Jestli ti to vazne pomohlo, tak jsem šťastná ❤️
@slunecnice358 nejspis ano 🙂
Tak holky, hlásím taky dvě čárky 😀
@ivca_ch gratuluji 😊 tady se to pěkně rozrůstá 🤗
@ivca_ch super. Gratuluji
Hezké ráno holky, u mě dneska malý zázrak. Ovulace se opozdila o 5 dní a jaké bylo moje překvapení, když dnes ráno pociťuju ovulační bolest na pravém vaječníku - po potratu dvojčátek mi přestal úplně fungovat a spal dobrý rok. Plná endorfinů, že zase funguju jako dřív, jsem se před šestou ráno vrhla na manžela. Vypadal překvapen (po 11 letech se tohle už moc nestává), myslím, že dneska bude mít fajn den 😂 😂
Ahoj, můžu se přidat? My se vyloženě nesnažíme, spíš jsme se doma shodli na tom, že by čtvrťátko nevadilo, a necháváme tak všemu volný průběh. Dnes jsem 6. DPO, takže na testy je zatím brzo - mně vždycky hCG stoupalo ze začátku dost pomalu, takže netestuju dřív, než po vynechání...
Ahojky tak jak jste na tom? Už takhle kouzelná skupina zařídila další dvě čárky? 🙂
Tak ctu ze je to tady nejake zazracne!! 😊😊 tak to se musim pridat 😁 testovani me ceka o vikendu...uz se nemuzu dockat

@slunecnice358 aaaano vazne dobry napad!!!Jeste jednou moc dekuju!!!! 🙂