icon

Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?

slunecnice358
19. únor 2019

Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?

vladuska29
19. dub 2019

@slunecnice358 horni středa, prostřední včera a spodni dneska. Kámoška říká že je to v pořádku

biton
19. dub 2019

@vladuska29 na tom spodním nic nevidím...ale testovala bych spíš obden...takhle se zbytečně nervujete...

natlinka27
19. dub 2019

@vladuska29 zkus vážně dělat testiky ob den pak je lépe vidět rozdíl stačí o malinko naredena moc více než předtím dny a je to strašně znát ty začátky v tomhle je znát vše. Neves hlavu a zkus pozítří udělat. Kdy necekas MS?

vladuska29
19. dub 2019

@natlinka27 čekám jí v pondělí. Ten horní je středy a ten spodní z dneška. A vsechny jsou dělaný z ranní moči. No už nebudu už nemam test žádný

vladuska29
19. dub 2019

@biton právě že ten horni je ze středy a ten spodní z dneška. No teď už musím čekat do pondělí jestli přijde Ms nebo ne

natlinka27
19. dub 2019

@vladuska29 tak ono stačí jestli jsi pila večer déle než předtím nebo více apod. Dala bych tomu ještě čas teď spousta holek je spokojený s mamatestem že ukazuje lépe čárky než dr max

vladuska29
19. dub 2019

@natlinka27 ten jsem zkousela ve stredu odpo a čárka byla takovahle

natlinka27
19. dub 2019

@vladuska29 ta čárka vypadá dobře a nechceš zkusit ještě koupit mamatest a třeba zítra pozítří zkusit? By už měla být krásná čárka

vladuska29
19. dub 2019

@natlinka27 chci ale nevim jestli u nás má ta lékárna dneska otevřeno to zjistím až pojedu odpo do prace. Jinde mamatest u nas nemaji

vladuska29
19. dub 2019

@natlinka27 tak tam měli zavřeno. Ale našla jsem fotku testu ze stredy a ze čtvrtka ráno. Horni ze středy a spodni ze čtvrtka

natlinka27
19. dub 2019

@vladuska29 no je tam vidět i tak trošku rozdíl já bych zkusila zase mamatest jestli třeba někde nemají když ne tak počkat co ta MS jestli dorazí nebo ne

vladuska29
19. dub 2019

@natlinka27 vždycky kdyz jsem testovala tak mi mamatest nic neukazal tohle je poprve no zitra by měli mit v ty lékárně normálně otevřeno tak tqm zajedu a zkusim testnout. A uvidim co to udělá

slunecnice358
autor
19. dub 2019

@vladuska29 visim

slunecnice358
autor
19. dub 2019

@vladuska29 to vyjde 👍🏻

patty5
19. dub 2019

Holky mě v lékárně poradili buď testovat z ranní moči nebo kdykoli během dne jen před tím 2 hodiny nic nepít!!!

vladuska29
20. dub 2019

Ahoj holky tak jsem dneska zkoušela mamatest viz foto. Zkusilq jsem i clearblu a ten dopad takto. MS by měla přijít v pondělí. Čárka na mamatestu vubec od posledně nezesilila spíš zeslabla. Takže to vipada na biochemicke 😔😔😔😥😥

natlinka27
20. dub 2019

@vladuska29 achjo to je mě líto :( na tom. Clear blue možná nějaký náznak by tam byl ale mamatest by měl být silnější :(

vladuska29
20. dub 2019

@natlinka27 na clearblu dusik je ale na mamatestu je sotva viditelny takže spíš čekám v pondělí Ms

jennas
20. dub 2019

@vladuska29 to vypada bohuzel na to biochemko...😢alespon jsi mela jen duchy...ja mela // skoro stejne silne a stejne to odeslo...ale pristi mesic je pry vetsi sance na uspech po biochemku tak drzim👍

radullah
20. dub 2019

@vladuska29 ach ach..to nevypadá moc dobře :( aspoň že slábne, když už to nemělo vyjít. Já měla takové doušky víc jak týden a celý proces se tím akorát mucive protáhl. Posílám hodně sil!

vladuska29
20. dub 2019

@radullah to nevypadá ted jsem zkoušela jeste test od maxeho a ten neukazuje uz nic. Takze v pondeli cekam Ms

radullah
20. dub 2019

Tak holky, kdo jste myslel na nás dlouhodobé snažilky a prskal na nás plodně...myslím, že to byla @sajjka92 :D Děkuji děkuji děkuji...dneska 9dpo a mám na testu toto..z odpolední moči

radullah
20. dub 2019

Jo a ještě fotku by to chtělo, žejo :D

fatal_error
20. dub 2019

Ahoj, dnes jsem 5 dpo nebo 7 dpo a behem dne me docela dost pichalo u praveho vajecniku. Ne uprostred v podbrisku, ale na prave strane. Mam se bat, ze je to napr. cysta, nebo muzu bejt klidna? Je mozne, ze by napr. pri uhnizdovani pichalo na strane? Byla jsem tehotna 2x (jednou z toho to nevyslo) a uz si tohle nepamatuju, ale m yslim, ze me pichalo jen uprostred.

5 nebo 7 je to kvuli tomu, ze priznaky ovulace jsem mela v sobotu behem dne, ale vecer jsem si dle planu pichla ovitrelle pro pondelni iui a v pondeli me pak rezalo v podbrisku taky, tak si nejsem jista, kdy tedy ovulace opravdu byla a beru tedy obe varianty jako mozne. 🙂

fatal_error
20. dub 2019

@radullah na 9dpo dost slusnej ulovek 👍👌

radullah
20. dub 2019

@fatal_error díky, taky jsem z toho trochu v šoku...čekala jsem že budu fakt lovit ducha a ona už docela čárka, viď 🙂 Moje by to bylo už čtvrté těhotenství, doma z nich mám jednu žabku. Taky mě píchá na straně vaječníku už od 6dpo a teď dva dny tak divně v bedrech. Včera jsme si s manželem udělali rande po letech, já se vyfikla do šatů a celý večer mi děsně vadily silonky na břiše..:D Jo a předevčírem se mi slušně rozjeli kvasinky, včera a dneska jsem k tomu maličko zašpinila, jen ráno, myslela jsem, že je to tím zánětem i s bolestí podbřišku...teď zpětně mi to dává všechno smysl

fatal_error
20. dub 2019

@radullah tak aby to jeste nebyly dvojky. 👶👶 kazdopadne drzim pesti.

natlinka27
20. dub 2019

@radullah krásná čárka tfuj tfuj ať je vše jak má být 🙂 já sem. Dnes 5dpo a testovat chci zkusit ve středu ale už snad tomu ani nevěřím že by to vyšlo 😁

radullah
20. dub 2019

@fatal_error dvojčátka už jsem čekala a ze začátku je to hcgcko dost podobný jako s jedním. Dál pak už to je mazec :D

@natlinka27 děkuju, nasadila jsem drnek hned po ovulaci, měl by snad být jako taková prevence ranných potratu

Holky a první měsíc jsem zkoušela místo kontryhle kapičky Jeřábu ptačího (úprava hormonů - rozjelo mi to po roce nefungující vaječník!!) cca týden pred ovulaci čaj z maliníku a růžové grepy (na plodný hlen, který nemám - fakt po tom trosku byl) a po ovulaci ananas a drmek.

jennas
20. dub 2019

@radullah super super super❤❤❤❤ konecnr prolomeno❤

Strana