Holky, kdo čekáte na testování? Jaké máte příznaky? Kolikátý dpo jste?
Ahoj. Kdo čekáte na testování? Ovu proběhla 13.2., sex před ovu, při ovu, po ovu 🤣měli jsme chuť. Jsem 6dpo. Ms má přijít v pondělí. Nechci testovat dřív. Pojďme pokecat o tom jak moc jsme nedočkavé atd. Jaké máte příznaky? Budete někdo testovat už před ms?
@slunecnice358 já to tak měla 2 roky zpátky, měla jsem anovulacni cyklus, následující měsíc jsem otěhotněla...
@suziiez tak třeba to bude i můj případ 🙃 to by bylo fajn. Díky za zprávu
@slunecnice358 dělala jste si test? Některé ženy mají MS i když jsou tehu...
Tak já jsem dnes 1DC, měla jsem den zpoždění, tak jsem si dnes ráno udělala test, tam nic. A tak za 10 minut jsem šla znovu na wc a dostala jsem to. To mě naštvalo, mohla jsem ušetřit za test 😂
@biton Jj dělala jsem si tt a nic 🤗
@slunecnice358 to mě mrzí...určitě Vám to vyjde příště...
@biton v poho... taky věřím, že to vyjde 🙃 děkuji
@slunecnice358 určitě....musí....jsem na tom stejně jako Vy 🙂
@biton 7cd a ovu kolem 16-17dc?
@slunecnice358 já jsem dneska 5dc a ovulace asi kolem 12-14dc (nevím jestli hlen je v den ovulace či dřív)
Holky jak je to s ovulaci a bazalkou?kdyz ovu probehne tak teplota stoupne a drzi se az do ms?a kdyz by ovu nebyla tak nestoupne?
Jinak dnes 21dc,ovu byla nebyla 13dc..od biochemka ji nepoznam..jen hlen a bolesti byly 5dni,tak nevim..priznaky zatim nula..poboliva bricho a prsa obcas ale to mam cely mesic..jestli to je gynexem...nevim,ale myslim ze z toho nic nebude...
@dekubo a který je ten úplně nejvíc nejplodnější?
@slunecnice358 to by mě taky zajímalo....v jeden den hodně mokro (byl sex), druhý den méně, třetí den zase min (sex) a další den sucho...a ms přišla za 14dni (před MŠ den spineni, MŠ trvalá pá-ne, včera dopolko nic a navečer zase trochu krve a špinění a dnes jen špinění). Tohle neznám....asi se tělo zbláznili! 🙂
@biton a tt?
@slunecnice358 včera negativní....asi splašený hormony 🙂
Já myslím, že nejplodnější je právě den ovulace. Ale všude se píše 3-5 dní před až 1 den po. Tak bych to v tom plodném období ob den zkusila, a uvidí se. 😉
A každá žena může vrchol hlenu jinak, některá ho může mít v den ovulace, jiná třeba i tři dny před ovulací, to je individuální, já osobně ho mám třeba den před ovu, takže podle toho vím že ovulace přijde druhý den.
a v den ovu mám sucho..
@violla29 fajn. A jak vypadá? Čirý, lehce krémový, nebo úplně vodnatý? Který je ten nejvíc plodný?
@biton vrchol hlenu je nejvíc plodný,je čiřý, vodnatý, někde se uvádí že je jako vaječný bílek. na prstech jde hodně natáhnout. Někdy když jdu na wc tak už jakoby sám vyklouzne ,teče.. (pardon za stručný popis ) 😅 Jinak ja se sice snažím teprve druhý cyklus, děláme to v ten nejplodnější den a těhotná taky ještě nejsem

@klarinka10 nn neberu nic...