I po 2 revizích se nevzdáme
Ahoj holky je mi 24 a už jsem bohužel po 2 revizích dělohy ☹ poprvé minuli rok v říjnu, další letos v dubnu pokaždé v 6tt zamkle tehu ... Není to nic ke chlubeni ale já věřím že jednou se to snad povede 🙂 ... Teď se od 29.10 snazime znovu a já už jen tiše doufám že tu nemocnici navštívím až na porod 😒 🙂 je tu některa na tom stejně 🙂???
@kackakastanka šmankote, to je alchymie, to jsem ještě neslyšela ☹
@kackakastanka opak je pravdou ...
@kackakastanka děkuji!
To je mi líto, ale přeji vám z celého ❤, aby se vám to podařilo!!!🙏
To je mi líto, to bude dobré ?Měla jsem dvě revize v 9t a ve 12t ☹ teď máme krásnou zdravou holčičku🙂
Díky mému gynekologovi jsem měla dvě zamlklá těhotenství, který nebyl důsledný. V 8měs. trombóza a po porodu zjištěna Leidenská mutace.
Nechte si nabrat krev na Leidenskou mutaci. Držím vám palečky🙂❤
Jeee děkuji holky 🙂 ano genetiku máme za sebou i odběry na srážlivost krve a stinou žlázu a vše bylo v pořádku ;) je to hrozne já když šla kvůli druhému pokusu tak mi bylo řečeno že to bylo chemické tehu taky jsem koukala a nechápala ;) ... Teď se modlim no nám 5dni zpoždění a testik nic neukazuje tak uvidím no :/ 🙂
@jitulinda23 já tě zkusím uklidnit jo? Mám protilátky proti spermiím,takže naše jediná možnost je IUI,hned první vdubnu se povedlo,v červnu skončilo revizí,mimčo se vůbec neukázalo.Pak se povedla hned další v září,v listopadu znova následovala revize,těsně před ní zjistili,že tam byli prcci dva.Lednové IUI nevyšlo,ale hned únorové ano,říkala jsem si,že máme vybráno - v dubnu jsem opět ležela na sále po dalším zamlklém těhu. Myslela jsem,že už další pokus nezvládnu.Mezitím jsem absolvovala vyšetření na imunologii i hemošce,bohužel v CARu na výsledky prděli. Po poslední revizi jsem změnila CAR. V novém jsem byla nadšená,hned navrhli léčbu podle výsledků,první IUI nevyšlo,navíc mě zvýšená dávka léků rozhodila a já celý léto promarodila. Polykala jsem wobenzym a jeden měsíc vynechala.Pak mi bylo líp,tak jsme s řekli,že to ještě zkusíme a zase se to povedlo.Od samého začátku jsem docela vystrašená,3x jsem prcka obrečela - když nesílily testy,když mi zmizely ze dne na den příznaky a když jsem začala krvácet,před každou kontrolou se modlím ať srdíčko pořád bije. Snažím se prckovi věřit,že tentokrát nám léčba pomůže a po se v květnu poznáme osobně. Je to hodně vyčerpávající,ale jsem ráda,že jsem to nevzdala a věřím,že i ty se nevzdáš a dočkáš se uzlíčku v náručí. 🙂
To je tak dojemné tvůj příběh :( jsi opravdu silná ženská ! 🙂 Já tise doufám že jednou to také vyjde. Dneska jsem to dostala asi pokud to není nějaké krvácení uvidím no :( je to hrozne tyhle situace :/ držím ti palecky a malinkemu :*
@jitulinda23 děkuju,ale nemyslím,že bych byla silná,spíš zabejčená. A věřím,že i tobě to vyjde 🙂 víš co se říká,jednou to štěstí sedne i na vola 😉
Já sice nemám za sebou dvě revize, ale dva potraty také. První samovolný v 9 tt, pak jsem změnila doktora a zkusili jsme to znovu, zamlklé v 7 tt a revize.. Dali jsme si pauzu dva měsíce, co nám doktor doporučil a mezitím mi udělal testy na srážlivost a vyšla mi leidenská mutace.. A další těhotenství už bylo úspěšné, i když vůbec ne jednoduché. Teď mám ale už skoro 10-týdenní holčičku, takže dobré konce existují a určitě i ty se dočkáš 🙂
@jitulinda23 mám za sebou 2 revize - MA v 10tt (04/2015 a 08/2015)....a teď tu vedle mě spinká 5 týdenní chlapeček 😉
Držím pěsti, ať se i ty brzy dočkáš svého malého velkého zázraku 🙂
Hezky se to čte 🙂 věřím že vyjde ale už bych tak ráda chovala 🙂 :/
@jitulinda23 a ještě doma žádné nemáš? já teda mám už jednu holčičku,být to tak,že jsou to mé první pokusy,beru to asi hůř.Takhle jsem si mohla říct,že mám aspon ji. I když mě štvalo,když mi to v nemocnici furt opakovali
Bohužel nemám proto jsem nato moc upnuta a nic jiného si nepřeji :( změnili jsme bydlení já i práci dokonce pořídili psa ale jak vidím nepomohlo to i přesto že jsme dali půl roku klid tělu a teď když jsme začli se snažit tak to dnes po 5dnes spozdeni dostanu :( hrozne.
@jitulinda23 radit ti at na to nemyslis,nebudu. to proste nejde 🙂,clovek pak funguje jak kalkulacka,vi,kolik je dc,kdy bude ovu,kolik je dpo,kolik ma do menzes,kolik ma zpozdeni,pocita 15x denne..... ja mam pocit,ze zadny rady nepomuzou.
@medulinek Ano přesně tak nepomůžou bohuzel 😒 jelikož to je k ničemu říká mi každej nemysli nato ale to nejde když si to jediné člověk přeje 🙂 doma přítel už mi nadává že se zbláznil jak se budu nervovat ať to hodim za hlavu ale kdyby věděl že to nejde 😕 ale na druhou stranu jsem ráda zato jaký je sám mi řekl že pokud nám to nepůjde že je ochotný adopce což mi udělal radost 😉

Příště už to určitě dobře dopadne. Měla jsem dvě revize po zamlklém těhotenství. Vždy mi trvalo min. rok než jsem otěhotněla. Ještě jsem mezi revizema měla jedno biochemické těhotenství. Po druhé revizi jsem otěhotněla hned a ted máme půlročního syna.