Menstruace po revizi. Jak to řešit, když ještě nepřišla?

helena1033
27. srp 2019

Ahojky mám dotaz, v pátek to bude 6tydnu co jsem byla na revizi dělohy ( zamkle těhotenství 9tt) a menstruace stále nepřišla, už sem opravdu nervózní. Jestli do čtvrtku nepřijde budu volat na gindu ale chtěla sem se zeptat zda máte některá tady podobnou zkušenost a jak se to řeší??? Snažíme se o mimi a tak bych chtěla vědět co dál ........sem z toho nezvoní.

jitule_hrachule
27. srp 2019

@helena1033 Ahoj mě přišla necelý týden po šestinedělí, po porodu taky nepřijde menstruace taky hned, to je naprosto normální. A to ti na gyndě neřekli? Mě doktorka poslala na revizi s tím, ze po šestinedělí mě chce vidět.

helena1033
autor
27. srp 2019

Neřekli, řekli mi že manstruace se dostaví za 4-6 týdnu a pak mám počkat ještě jeden cyklus a mužem se snažit znova .......ale co dělat když menstruace nepřijde to už neřekli.

jitule_hrachule
27. srp 2019

@helena1033 On ten stres z počítání, kdy už k tomu moc nepřidá. Mně zamlklé těhu bolelo strašně, na druhou stranu jsem se neuvěřitelně uklidnila, že to jde samo (bracha s ženou jsou bezdětní, po 4 pokusech IVF). Mě hned v nemocnici doporučili užívat kyselinu listovou, stačí obyčejná z lékárny. Doktorka mi doporučila další snažení za 6 - 8 měsíců, po pěti jsem si říkala, že už se cítím dobře hlavně po psychické stránce a za dva měsíce, kdy jsem mela v práci strašný frmol se zadařilo, ono tělo samo ví, kdy je připravené. Neboj ono to vyjde! Kamarádka byla na revizi v dubnu a vcera mi posílala foto z ultrazvuku, že je těhule, hlavně se člověk nesmí stresovat, ze to nevyjde hned znovu.

vitezove
27. srp 2019

@helena1033 mě taky řekli 4-6 tydnu a přišla po 9 týdnech, Však jen vydrž. Případně si dojdi na vyvolávačku no. Ale je lepší dát tělu čas aby si samo srovnalo hormony.

lucik253
28. srp 2019

@helena1033 Ahoj ja jsem mela revizi, 10tt a nebylo srdicko 😔 mne na gynde pichli injekci,protoze skoro 8tydnu po revizi a ms furt nikde

donika
28. srp 2019

Ahojky, tak to máme stejný. 🙄 Taky jsem nervozni.. Minulý týden jsem byla 6tydnu po revizi a MS nikde. Ve čtvrtek jsem dostala vyvolávačku, je to skoro týden a MS stále nepřišla. Mám ještě týden, tak snad dostane rozum. 😬 Držím pěsti. 😉

elennka
28. srp 2019

@helena1033
většinou první MS po revizi -já mám zkušenosti, že MS po revizi přišla přesně za tu dobu, po jakou jsem byla těhotná. první revize 10 tt, MS po revizi cca po 65 dnech, druhá revize 9 tt, MS po 63 dnech. Nech tělo se uklidnit a srovnat, potřebuješ aktuálně MS na něco? sliznice, hormony a vše se potřebuje zregenerovat..

helena1033
autor
28. srp 2019

A kdy stě začaly ,,sportovat,, sem zvakla avat a do bazénu prý nejdřív po první menstruaci a cvičení také ( cvičit už sem pomslu začala jen lehce uklidňuje mně to ....e bazén mi chybí moc ......pro mne je to nejlepší relax ... ..tak o té pohodě taky nepřidá.....

vitezove
28. srp 2019

@helena1033 bež kdy chceš. Na ms se vyprdni. Mě nic takového nikdy neřekli. Prvních 10 dní jsem prostě měla klidovější režim. Pak po 10 dnech jsem šla k doktorovi na kontrolu a když bylo vše ok, tak jsem už žila naprosto normálně (pokud jsem se na to cítila). Chodili jsme do bazénu, do sauny, všechno.

kesurka
29. srp 2019

@helena1033 Ahoj,mám na tebe dotaz,řekli ti po revizi,ze si mas e snažením dat pul roku pauzu? Mně ano,ale zdařilo se dřív, asi 4 měsíce po revizi a mela jsem pak prirostlou placentu..a pak už v každém dalším těhotenství😑

helena1033
autor
29. srp 2019

@kesurka půl roku ne, rekli mi první menstruace do té doby bez sexu, po té se chránit ještě jednu menstruaci a mužem zkoušet znova .....takže po druhé menstruaci ( jenže ta první pořád nikde)