Inofolic x levnější varianta kyselina listová+Inositol
Myslíte že když si koupín zvlášť kyselinu listovou a zvlášť inositol bude to fungovat stejně. Ne jen že toho budu mít podstatně více ale i cenově to by vyšlo mnohem lépe než 2 g sáčky inofolicu.A aby to mělo nějaký účinek tak to stejně musím brát 2x denně... co si o tom myslíte?
ahoj, ja jsem spolykala jen 2 baleni inofolicu a zjistila jsem, ze jsem tehotna. tak snad by mohl pomáhat. 🙂)
Já brala jeden sáček denně a k tomu obyč. listovku (v Inofolicu je jí málo). Hned další cyklus jsem byla těhu. 🙂
Holky a nekoukaly jste na ten mimistar? Inofolic ma listovky vazne spis min, tohle uz dostatek , inositol, k tomu navíc hořčík a jod. Ted tu na nej myslím byly nejake akce. 🙂
vy jste všude holky 😀
Joj, kupuju B-forte od VitaHarmony a beru 2x denně abych měla dávku 400 kyseliny listové a 1g inositolu, je to na měsíc a stojí to stovku. 🙂
ahoj holky, já jsem zobala od ledna do července Chytré miminko 800, ale od půlky července jsem přešla na Femibion 800, končím první balení a začínám druhé. (snažíme se teď třetí cyklus) Myslíte, že Femibion 800 je také dobrý? Děkuju 🙂
Já mám brát tak 2x denně inofolic ale ta cena je děsná. Mám PCO a nemám ani ovulaci ani MS už aspon dva roky. Uvažuju že bych si objednala http://www.zdravi-nutristar.cz/zdravi-nutristar... tyhle prášky a k tomu jedla kyselinu listovou ale doktor mi doporučil INOFOLIC, tak aby to mělo stejný učinek... :(
Holky, prosím mám dotaz..zpozdila se vám MS při braní Inofolicu?? beru první balení a mám 4 dny zpoždění... měla to některá z Vás ??? díky za odpověď

@karlovac ahojky ja beru inofolic už ted začínám třetí krabičku a mě bylo řečeno i v lekarně že stačí jeden sáček denne tak nevim no