icon

Inseminace, vyšla Vám?

berushe14
18. zář 2017

Dobrý den dámy, podstoupila jste některá inseminaci a vyšlo z toho malé mini?dekuji za reakce

Strana
z2
marion2017
19. zář 2017

@berushe14 pregnyl je proto, aby se lépe trefila ovu a nesouvisí s výsledky.

berushe14
autor
20. zář 2017

@marion2017 jsem třetí den po a mám břicho jako balon měla jsi to po IUI taky?

dvork
20. zář 2017

@berushe14 Otázka sice není na mě, ale 3. den po inseminaci je hrozně brzo, to se sotva stihlo usídlit oplodněné vajíčko, tělo s těhotenstvím teprve začíná, ani z krve by nebylo poznat, zda byl úspěch. Fakt nebyla injekce Pregnylu? Já ji měla i při nativním cyklu bez hormonů, ten Pregnyl může mít takový efekt, jako nafouknuté břicho, bolavá prsa apod. Ale chápu, že se člověk sleduje, taky jsem čekala na sebemenší náznak, že se to povedlo. Paradoxně se mi všechny ty příznaky dostavily až kolem 6tt, když jsem věděla bezpečně, že jsem těhotná.

petta33
20. zář 2017

Po třetím a posledním pokusu IUI mimi 🙂 Už jsem myslela, že se umělému nevyhnu, ale vyšlo to

berushe14
autor
20. zář 2017

@dvork ne fakt neměla. Uvidíme co to dá. Buď to vyjde napoprvé nebo na podruhé. Věřím ze se dočkáme. Bude to brzy

petta33
20. zář 2017

@berushe14 mě v Gennetu řekli, že mám testovat nejdřív za 14 dní, já jsem byla myslím nějak 23.1. 2016 na IUI a dodnes si pamatuju, že test jsem si dělala až 7.2.2016. Pamatuju si, že možná tak den před tím testem jsem se cítila nějak blbě, žaludek na vodě a už jsem tušila že tam budou // a byly 🙂

zanetkamaresova
20. zář 2017

U nas to nejspíš bylo 2IUI, ale vzhledem k tomu že miminko je o dost mladší než by bylo v dny kdy bylo IUI je klidně možné že jsme si ho udělali doma sami😊 to už se asi nedovíme. Každopádně ať to vyjde 😉

berushe14
autor
20. zář 2017

@petta33 to je přece krásné. Mi doktorka neříkala kdy mám testovat. Protože v podstatě mi to vychází na menses. Tím pádem počkám jestli ho dostanu. Ale je fakt ze sem se začala zas kontrolovat a tím pádem se to z nervu neuchyti. Ale snad se uklidnim

berushe14
autor
20. zář 2017

@zanetkamaresova no možné je vše možná ze už se nám to povedlo dříve. Teď jen čekat zda dorazí ta nepříjemná návštěva 😀

zanetkamaresova
20. zář 2017

@berushe14 víš jak, to prostě člověk neovlivní. Udělala jsi pro to vše, teď už nezbývá než čekat. Držím palce👍

berushe14
autor
20. zář 2017

Děkuji všem

dvork
20. zář 2017

@berushe14 Snad se to povede už na poprvé, držím palce.

anneett
20. zář 2017

držím palce

petta33
20. zář 2017

@berushe14 tak si zkus udělat test tak cca za 10 dní po IUI, třeba už by tam šlo něco vidět.. Držím palce, ať to vyjde! 🙂 A hlavně klid, nenervuj se zbytečně. Nervovat se můžeš až když by to nevyšlo, do té doby buď v klidu a moc na to nemysli. Co se má stát, to se stane. Kdyžtak máš další pokusy. Já jsem měla 1x za 2 měsíce, protože jsem ovulovala jen z jednoho vaječníku (jeden vejcovod neprůchodný), to mě nervovalo nejvíc. A když se pak třeba ovulace propásla, měla jsem pokus třeba 1x za 3 měsíce. Tak ať to vyjde 🙂

marion2017
21. zář 2017

@berushe14 jak už jsem psala předtím a píše i dvork. Spoustu si toho člověk i vsugeruje.

marion2017
21. zář 2017

@petta33 já mela levý spíše ne průchodny a od tebe doby, co jsem to věděla, jsem mela vajíčka jen vlevo 😊. Navíc, ten, co jsem otěhotněla, mi můj dr řekl, že je to cysta. V Genetu, že je to vajíčko, ale spermio naprd a šance 8 % 😊

berushe14
autor
21. zář 2017

Gynet tam chodím

petta33
22. zář 2017

@marion2017 já jsem měla pravý neprůchodný a levý polycystický, takže taky "výborné" šance na otěhotnění. Polycystický mi sice laparoskopicky ošetřili, ale to je jenom na chvíli, do roka po zákroku je dobré otěhotnět, takže nervy jsem si užila docela dost. Naštěstí to potom z toho levého vyšlo.

marion2017
22. zář 2017

@petta33 také mám PCO 😊. 3xlaparo, 2xdrilling=2x tehu. Melo by to byt do pul roka...Takže jsem si taky uzilá.

Strana
z2