IUI 2019 - kolikátý pokus máte?
Ahoj holky kolikátý pokus máte? A který se povedl? Jak na tom jste? U mě dnes druhý pokus iui tak sem zvědavá 😉 spermiogram máme dobry akorát u mě pár chybicek 😕 ale snad nám iui pomůže, přemýšlíme kolik zkusit pokusu a nevím jak to psichycky dám 😉 všem držím moooc palečky ✊🍀
doporučuji IUI. Nam ze 3 pokosů vyšly 2! Ma to smysl a efekt.Navic je to ZADARMO, tak proč toho 6x do roka nevyužít? Sice to vyjde 1 páru z 10,ale stestíčko se drží!
@saja13 ne zatím nemám ani žádost podanou do poisťovni. Čekám až budu mít dost nasetreno počítám že v říjnu pošleme žádost a pak po MS začneme. Ja reagovala i na clostilbegyt naposled jsem měla 5 folikulu šli sme na iui a dr mi řekla jestli nechci počkat že to mám hodně a hrozí mi 2cata nebo 3cata už nevím. A tím že jsem v prosinci byla má operaci myomu prej to nedoporučuje. No riskla sem to a nakonec to nevyšlo. Takže uvidíme ale co vím tak prej krátký protokol že to stačí. Bojím se aby to už vyšlo.

@saja13 ahojky,no říká se ze tak v průměru vyjde třetí. Ale asi záleží jak u koho. Taky se chystáme na druhé UIU a snad se zadari. Také máme spermiogram na jedničku a chybu u mě 😒