icon

Jak otěhotnět, když chce partner volný průběh?

shannondrake
20. dub 2016

Chceme s přítelem miminko a partner chce volný průběh ve snažení. Máme sex cca 3x týdně, ale partner ne vždy ejakuluje dovnitř. Což ale značně snižuje naše šance na početí. Jenže když něco řeknu, tak se hned čertí, že jsme se přeci domluvili na volném průběhu. Jsem z toho smutná. Dle testů jsem měla ovulaci a přišla vniveč ☹ máte taky některá podobné zkušenosti. Jinak partner miminko chce, ale nechce abysme se snažili jen kvůli tomu, což samozřejmě chápu, ale já jsem spíš takový vědecký typ a nerada bych aby třeba půl rok přišel vniveč. Už taky nejsem nejmladší.

Strana
z3
isabelafuentes
24. kvě 2016

@shannondrake Tak to je krasny! Happy end 🙂

lerim
15. led 2017

Taky řeším podobný problém. Partner chce miminko, ale přijde mi, že snaha žádná. 😀 Tak uvažuji, zda mu říct dopředu o ovulaci? Popřípadě jak? Snažíme se o druhé miminko, dcera je velký nespavec, usíná jen se mnou, hlídání skoro žádné, tak si to potřebuju naplánovat.
Ale jak jsem s tím vyrukovala naposledy, tak se mi zdálo, jak by se mu do toho vůbec nechtělo. Že je velmi unavený a podobně. Nechci zase prošvihnout další měsíc.  Děkuju za rady!

semisovamys
15. led 2017

Manzel chtěl taky volný průběh. Vůbec si nepřipouštel že žena je plodna jen cca 3 dny v měsíci. Takže jsem sledovala plodné dny a když jsem věděla že by to mohlo vyjít tak jsem ho svedla 😍. Ani slovo o plodnych dnech..oni si pak připadají do něčeho tlačení a že je to moc plánované atd. 😂🙂

wenisa
15. led 2017

my máme s přítelem volný průběh taky... Nechráníme se od července loňskýho roku... před tím jsme se chránili jen tím, že jsem brala antikoncepci... na konci června sem dobrala poslední plato a od tý doby sexujeme bez ochrany ale zatím nic... asi jak nic nehlídám neměřím a tak, prošvihneme ovulaci... Ale rozhodně nemáme plánovanej sex... To chlapi uplně nesnáší, mít sex jen tehdy kdy máte plodný dny... oni to pak berou jak sex z povinnosti a pak to není ani to pravý... takže když už máte ty svoje plodné dny chlapovi ani slovo ale pak večer ho sveďte a hupsněte na to...

simi1510
15. led 2017

@wenisa tak u nás je tomu taky volný průběh... asi půlrok jsme se chránili kondomem, hormony jsem od začátku odmítala... 1 měsíc dám si pozor... ale to se nedalo na psychiku u mého... Já byla taková, že jsem si byla jistá, že on je jediný chlap, s kterým to dítě chci a navrhovala jsem přestat si dávat pozor... A najednou, vrátili jsme se z dovolené a bum, byl první sex bez čehokoliv... podařilo se po 11 měsících, jenže v září 2016 revize z důvodu zamlklého těhu... Dohodli jsme se, že se začneme snažit o nové jakmile to půjde. Jenže přítel na to právě to, že tomu necháme volný průběh... Jsou už 4 měsíce od revize a těhu zatím nejsem....

wenisa
15. led 2017

@simi1510 tak to s tou revizí mě to mrzí.... no po revizi se hned zadařit nemusí... záleží jestli tělo začalo normálně fungovat - pravidelné ovulace, mestruace a tak... vím, že dvě holčiny na emiminu byli na revizi a ta jedna má teď tělo splašený...

simi1510
15. led 2017

@wenisa ms po revizi přišla přesně po 6 týdnech od zákroku (na den přesně), druhá 32, třetí 30, ovu probíhá... Tento cyklus je ale dle teploty nejzvláštnější... Dle doktora vše v pořádku, v době kontroly (pravidelná prohlídka) to vypadalo ještě navíc na ovu a dle doktora jsem měla povoleno od 2. ms se snažit....

Ale spíš jako že chlap nechce během ovu se mnou být, resp. ten jeho stávkuje v dané době. Tak hold se uvidí, kdy se to podaří no.

wenisa
15. led 2017

@simi1510 tak uvidíte co bude... asi prostě mějte sexík pravidelně a ono to brzo vyjde

risu
15. led 2017

@shannondrake Hele, tak se domluvte. 14 dni dovnitr (okolo ovulace), 14 dni mimo.. ;)

hul
15. led 2017

My jsme měli sex jako pokaždé. S tím ze naše frekvence je min. 4x týdně a někdy i 2x denně a na dělání děti jsme u toho vůbec nemysleli a to nemám jeden vejcovod. Byt tebou se snazim ten sex co nejvíc okorenit. Prostě nemyslím na dítě ale na to jak přítele co nejvíc nazhavit. Vymyslela bych ruzny prekvapka. Jako pradylko, případně netradiční praktiky a věřím ze bude tak rozjetej ze se to častěji povede dovnitř. A občas bych mu sama nabídla at mi to strikne třeba na prsa nebo obličej. Uvidis ze pak to půjde jedna báseň 🙂

carodejkasnu
30. led 2017

😀 pridavam se do party "volny prubeh" ktery vychazi na tento rok. Pritel naznacoval uz posouvani 😀 volneho prubehu na unor, brezen....jenomze jsem ho v sobotu zneuzila dle neho a bylo to pekne do me. A v nedeli to same 😀 kdyz ono to bylo super. 😀 krom vtipku, ze existuje prasek po.....a ja odvetila, pokud ho potrebuje at si koupi, prisel z teorii, ze slysel pri poloze na pejska 😀 je vetsi sance na pohlavi kluk. Takze 🙂 proste co se ma stat stane se a pokud to ma byt pozdeji bude to tak 🙂 na preventivky chodim tak kdyby neco bylo spatne u me, Dr. mi rekne. Ted ocekavam tu mrchu 😀

sticker
carodejkasnu
30. led 2017

Jo a souhlas, ze proste striknuti na prsa ci zadecek proste nechat tomu chlapovi 🙂 takove stridani prani. Take neresim ovu dny. A je mi 30 🙂 za 3mesice 31. Darek k narozkam bych to brala 😀 nebo v unoru k nasemu 5 letemu vyroci 😀 v penzionu v Beskydech.

sticker
Strana
z3