Jak počít a nezbláznit se 🙂
Jak si zachovat zdravý rozum , když se nedaří .. 😉
Ahoj holky 🙂
rada bych se přidala
snažíme se od ledna 2011
máme za sebou spermio v normě a muž jí vitaminy fertilmen
já HP nic moc užívám duphaston,Metformin,clostil,pregnyl
ted se nám zcela přirozeně zadařilo ale bohužel jsem minulý týden potratila tak vzhůru do nového snažení
@antana123 ahoj Anetko, to je dobře, že jdeš za náma 🙂
@blondatabruneta Ahojky no jo sem skoro 100letá snažilka 😀
Tak jak pak je takle při pondělku děvčátka ? 🙂
Ahoj holky, tak my se snažíme o druhé od července 2012, v lednu ranný potrat, dle dr jsem úplně v pořádku, tak nevím kde děláme chybu, snad se brzo všem zadaří 😉
U mě taky pondělí nic moc. Řekla jsem si, že až mi dorazí ms, objednám se konečně k doktorovi, že není na co čekat... Ms měla dorazit v sobotu, ale ani dnes po ní není ani stopy. A těhotest samozřejmě zcela negativní. Nejspíš jsem se zase zasekla ☹
@annulinka To je úplně k vzteku, jak si s námi mrcha hraje :-/ Dokonce mi dnes přišel objednaný náhrdelník z Fleru a a ni z něj nemám pořádně radost, jak jsem z toho všeho rozladěná. No, // to nebudou určitě, ale budu si přát, ať se aspoň obejdu bez vyvolávačky jako Ty. A budu nám držet palce, ať už se příští cyklus dočkáme 🙂
holky u mě pondělí taky na hovno.... po clostilu 2 folíky 14mm (na 12DC je to u mě málo) a jako bonus 4cm cysta..
@blondatabruneta zlati to mě mrzí ☹ kolik mají být ? 20 mm aby praskly a uvolnili vajíčko??
Holky co chodíte do Caru co jste si tam nesli za papíry ??
@annulinka no bez clostilu mívám ten 12DC už 18mm - 24mm.... ale ony dorostou, zítra mám píchnut pregnyl, horší je ta cysta ☹
@annulinka já tam nenesla nic. Na všechnose tě vyptají a když budou chtít výsledky nějakých vyšetření tak si je vyžádají od tvojí dr sami. Akorát papír s výsledkama spermia jsem měla u sebe.
@blondatabruneta taky mi posledně jednu našel .. Snad už je pryč .. Tak snad zmizí s ms ..
@annulinka doporučení od gynekoložky a bylo by dobré mít sebou poslední výsledek cytologie 🙂
ahojte kocky.. 🙂 nejak sa neviem dockat tej nasej dalsej navstevy v CAR. Uz nech je 13.3. Tesim sa a aj sa bojim.
Ahoj holky,tak jsem narazila na vaši diskusi a taky bych se ráda přidala,jelikož v diskusi co jsem už všechny otěhotněly a mě je tam samotné smutno.
My se snažíme už 27měsíců,máme za sebou spermio v normě, laparoskopie v pořádku, hormon.profil v normě, jsem zdravá manžel taky a pořád netuším čím to,že se nedaří, nekouřím jím jakš takš zdravě, že bych na to nemyslela,to už snad ani po tak dlouhé době nejde. No a do Caru se chystáme až v létě...Jak se snažíte nemyslet na snažení? Jak někdo může říct po dvou třech letech,že to vypustil z hlavy?Já se to taky snažím vypustit,ale vždy když se blíží MS tak nad tím přemýšlím víc a víc 😖
@blondatabruneta s cystou si nelam hlavu, znám hodně holek,které otěhotněly i s cystamy,určitě se to brzy podaří 😉
@europia Taky mám takového gynekologa jako ty, nečekej a běž na kliniku, když tam můžeš bez doporučení a spěcháš na miminko,tak jdi do toho. No u mě je problém i to,že jsem dlouho čekala na to,až se rozhodne manžel a myslela jsem si,že mi i pomůže laparoskopie a nic,takže už nás v létě čeká jen ten CAR.
@krista1 díky 🙂 kéž by 🙂 😵
@krista1 holka vidím, že jsme na tom úplně stejně, oba zdraví a kde nic tu nic... akorát my se snažíme oproti tobě "jen" 20 měsíců..

@blondatabruneta no jo Gennet v Praze , oni jsou dva a já chtěla na letnou a tam to bylo na dýl , kdybych šla do toho druhého tak je to jen měsíc ..