Jak správně počítat dny po ovulaci?
Sex byl 24.2 to znamená že jsem 11 dní? Počítá se to od toho dne nebo až od druhýho 😄
24.2. je den 0, takže dnes jsi 10 dní od sexu.
Počítá se to od ovulace, ne styku. Pokud jsi měla pozivitni ovulacni test, tak ovulace nastává až 24-48 po něm.
@krisstina93 myslím si že jednou to bude málo, ještě bysme mohly to zkusit , ale podle testu už asi ovulace skončila mám bílý hustý výtok
@lujhu podle těch testu je pozitivní spis ten ze 3.3. Takže ovulace proběhla 4-5.3. Takže jsi tak 1-2 dpo. Možná bys měla 4.3. Čárku ještě silnější a ovulace muze probíhat i teď podle toho výtoku.
Taky bych řekla že je pozitivní spíš ten ze 3.3., tudíž bych ovulaci tipovala přibližně na toho 4.3.
mám z tvých diskuzí pocit, že si tak trochu pleteš pojmy s dojmy
dpo = den po ovulaci
styk můžeš mít v cyklu kdykoliv, ale dpo se počítá jen a pouze od ovulace. ovulace nastává plus mínus 12-36h od pozitivního testu. takže je úplně jedno jestli jsi styk měla 24/2 nebo 1/3 nebo kdykoliv jindy. dle testu 3/3, který vypadá pozitivní (dál jsi netestovala?) mohla nastat ovulace 4/3 nebo i 5/3. v tom případě jsi 0-1 dpo.
@krisstina93 aha já měla za to že když je hustý výtok tak už skončila, já měla právě toho 1/2 ten hnedej vytok s ružovým píchání podbřišku, tak jsem si řekla to je asi ovulace 😄

No není důležitý datum sexu ale datum ovulace spíš je na počítání DPO