icon

Jak to máte s léky na bolest při snažení?

shannondrake
3. črc 2016

Jak to máte s léky na bolest při snažení? Vím, že by se neměly, ale před začátkem menstruace mám ukrutné bolesti a nejsem ničeho schopna a musím si tedy prášek vzít. Na bolesti hlavy moc netrpím ale někdy mě také přepadne nějaká migréna a když už tak to stojí za to. Nejsem schopna nic dělat, hlava se mi div nerozkočí a je mi na zvracení a chtě nechtě si musím prášek vzít. Bojím se ale abych připadně nepoškodila plod. Když ale člověk chodí do práce tak si nemůžu nikam schoulená zalézt ☹

lv
3. črc 2016

plod je prvních 5-6týdnů vyživován ze žloutkového vaku - spousta žen si dá alkohol, i pořádnou pařbu, když ještě neví o těhotenství 🙂 a léky atd...
Když si ho musíš vzít, vem.

shannondrake
autor
5. črc 2016

Snad máte pravdu 🙂

rousse
5. črc 2016

@shannondrake já až do 8.měsíce brala hodně silná antiepileptika, ještě když jsem netušila, že jsem v tom, tak jsem měla od lékaře naordinované hodně silné léky na uvolnění kosterního svalstva, které se s těhotenstvím naprosto vylučují a žádné následky to nemělo, takže se hoďte do klidu a pokud to bez léků nejde, tak si je klidně vemte 😎

weronicaaaa
5. črc 2016

@shannondrake v prvních týdnech to nemá na plod žádný vliv 🙂 vemte si za jak dlouho zjistíme,že jsme těhotné 🙂 většinou až kolem 5tt-6tt 🙂 takže já myslím,že v pohodě

shannondrake
autor
5. črc 2016

Trochu jste mě uklidnily. Já právě někde četla, že právě ty první týdny jsou nejdůležitější, tak jsem se dost bála.

weronicaaaa
5. črc 2016

@shannondrake první týdny myšleno od toho 7-13 týdne 🙂 když se tvoří všechny orgány 🙂