icon

Jak vyhnat sliznici? Fertiprona? Inofolic?

verunkadar
20. dub 2017

Ahoj všichni, moc Vás prosím o radu, dnes jsem přijela domů z CAR, měl by ET, ale kvůli nízké sliznici jsem musela dvě moje miminka nechat zamrazit. Budu ráda za každou Vaši radu, člověk už je docela na dně. 2 celé IVF a nic. Jedla jsem grepy, pila občas červené víno, pila jsem Kontryhel, čaj od Mojžišové. A stejně nic.

no_title
•
20. dub 2017

vyuzila jsi vsechno, co slo... nejake leky ti na to nedali? myslim, ze se dava Estroferm nebo tak nejak se to jmenuje.

verunkadar
autor
•
20. dub 2017

Před dvěma měsíci sliznice 8 mm a teď po stimulaci nic. Ano, Estrofem nezabral ani teď. Tak jsem právě četla, že někdo psal o Fertiproně, INOFOLIC.

verunkadar
autor
•
26. dub 2017

Prosím chci se optat, četla jsem lékárske zprávy za celý rok a když mi dávali Estrofem, nepůsobilo to na mě, ani Lenzetto ani Extrahexal. Na začátku tohoto roku, Leden, únor jsem brala Clostilbegyt a sliznice byla 8,5 mm. Myslíte, že to může působit opačně na me?

isabelafuentes
•
26. dub 2017

Můj názor - vykašli se na chemii a vezmi to přes to, co je nám nejbližší - příroda. Čisti tělo, medituj, cvič jógu, jdi na kyneziologii. A kromě toho bych velice doporučila Macu - je to drcený kořen peruánské rostliny, dá se koupit od různých výrobců, třeba zde: https://www.lekarna.cz/maca-cps-60-pri-unave-a-...
Macu už v mém okolí vyzkoušely 2 ženy a obě otěhotněly hned první měsíc užívání. Bere se 2x denně 1 tableta a může ho brát i chlap.
Držím moc palce, dobře to dopadne 🙂

verunkadar
autor
•
26. dub 2017

@isabelafuentes my Macu bereme oba dva už přes rok. Manžel má super spermie. Jim samé přírodní preparáty. Piji čaje.

isabelafuentes
•
26. dub 2017

@verunkadar To je mi moc lito...
Vim,ze to nekomu muze znit hloupe,ale miminko urcite prijde v pravy cas,ma to svuj duvod,ze se k vam zatim nepripojilo. Budte trpelivi,udelejte mu ve svem zivote i byte misto a kazdy den myslete s laskou na to,ze uz je na ceste za vami,ze uz si vas vybralo a brzy ho budete mit v brisku.

Ono taky vseho moc skodi. Mozna bych zkusila na par mesicu vysadit vsechny preparaty,odjet treba na par dni nekam pryc a uzivat si vsechno,co mate radi.

petradrozdova
•
28. čer 2017

@verunkadar určitě fertiprona je dobrá

dasa.77
•
30. srp 2017

@verunkadar Taky jsem občas měla nízkou sliznici. A rozhodně už bych do hormonů nikdy nešla. (z důvodu cyst) Později jsem právě taky zkoušela Macu, kapky Gynex, Kontryhel,Inofolic.
Maca - nic, po nějaké době jsem přestala s užíváním. Gynex- ten mi akorát rozhodil neskutečně cyklus. A přitom právě někomu ho upravil a dokonce se jim zadařilo. Kontryhel - vetší bolesti v podbřišku,občas špinění mimo cyklus. Ale i tak jsem se k němu časem vrátila.Pila jsem ho když jsem si zrovna vzpomněla. 😉 Inofolic jsem brala asi 3-4 měsíce.V prvním cyklu mi cyklus rozhodil,nebo spíše posunul MS. Dala jsem si pár dní pauzu a začala ho brát až 1.DC a pak už v pohodě.
Ale nedokážu Ti takhle říct,zda právě on pomáhá na růst sliznice.