Jak zvládáte opakované neúspěchy po IVF?
Ahoj holky, doufám, že tu podobné téma není.
Spadl na mě dnes nějaký splín. Mám za sebou 7xKET a 2 inseminace a to všechno s dárcem. No a ani jednou se mi zatím nepodařilo otěhotnět. Nejvíce mě štve, že jsem si myslela, že to s dárcem půjde hladce a prostě to nejde, i když jsem zdravá a neměl by být problém otěhotnět. Do centra chodím už od listopadu 2005 a je toho na mě už hodně. Sice jsem si našla hodně aktivit, skoro nejsem doma, ale prostě dítě to nenahradí.
Nyní čekám na MS a mám rozepsán stimulační protokol na 2. IVF. A najednou mě přepadají myšlenky, jestli to má vůbec cenu, jestli se to někdy povede. Vím, že bych měla myslet pozitivně, ale nějak to nejde. Možná to způsobuje i to, že začíná ztrácet nervy manžel. Zrovna ve středu jsme se nepohodli, protože má pocit, že to stojí akorát spoustu peněz a efekt žádný. Prostě začal řešit, že jsem ještě ani jednou nebyla těhotná a jak je možné, že se to někomu podaří na první nebo druhý pokus.
Máte některá podobné pocity a jak to zvládáte?
Zu,ostříhaná nejsem..ale mám ofinu a ve čtvretk si ji jdu zase zkrátit..roste to jak z vody sakra..
I tak pak dej fotku, ať vidím, jak tě ofina změní 😀 Co mamka, bolí ji to hodně??
Asmee, Miky, Mony-kdepak jste??Že vy zase vyvařujete? 😉
Zu,jo bolí a dost,vůbec se too nezlepšilo a vypadá to i na pasový opar...zítra jde zase k doktorce...jo pak přidám fotečku,jestli bude čas..
ocka: fotecky jsem zmazla brzo,aby z toho nebyly nejake problemy!!!🙂 a ms by ti mela dorazit do tydne-max do 10dnu!!!
Holky ja jsem dnes byla na srazu avonek🙂 dostla jsem nejake darecky,pak jak jsem jela domu-uz jsem byla skoro u domu,tak jsem to otocila a jela jsem jeste za moji kamaradkou,tak jsme si povykladali🙂,to je uplne uzasna zenska🙂!!!Tu by jste museli slysel-vzdycky i jde nakoupit nejake obleceni oblibi si jednu vec a tu si je schopna nakoupit v deseti ruznych barvach,ja se ji vzdycky strasne smeju🙂!!!a domluvila jsem ji rande-ona je sama a mam kamarada ing.,ktery je strasne hodny a ma silenou smulu na zenske,pritom je hrozne pekny a mily!!!🙂Tak marta bude mit rande🙂 ha ha ha
aha..snad dorazí dřív než za deset dní......tak to jsi měla fajn den...a kámoška ti určitě jednou poděkuje,jestli to vyjde 🙂
Ivuš: ta tvoje kamarádka mi připomíná mého muže, ten si taky dřív kupovával dvouje stejné kalhoty a boty, aby nemusel chodit brzo nakupovat až se mu to obnosí. 😉
Škoda, že jsem propásla ty tvoje fotečky. ☹
Moni: jsi dobrá, že tak brzo po ránu cvičíš. Já jsem dnes u holiče četla článek jak zhubnout, a byl tam i bod, že mám ráno přivstat a zacvičit si. To by mě zajímalo v kolik bych musela vstávat, když už tak ráno vstávám ve 4:30 🙄
Zuzi: dnes jsem vůbec nic nedělala. V práci jsem byla do 14:00, pak jsem si jela koupit noční košili do nemocnice, když mi u ťamanů vnucovala prodavačka košili s maxi čmelákem a kytkou (třpytivě gumovou) přes celou košili, tak jsem jí poděkovala a šla do normálního spodního prádla. Mám docela pěknou jemný proužek modrý.
No a pak jsem si hověla 3 hodiny u holiče, dala jsem si tam kafíčko, pokecala s kadeřnicí (neznáme se, jenom z toho holičství, ale je to super mladá ranařka).
Domů jsem přijela v 18:15 a od té doby koníkuju. 😀
Asmee fotku od kadeřníka větší!!!!Koukala jsem ti albíka, jestli tam náhoou není a není ☹ Jinak srazík musel být pohoda!!!!!Co Očko, byla tam? nějak mi na fotkách asi unikla........
očko: je na fotkách, mrkni znovu, taková dlouhovlasá brunetka. 😉
fotečka od kadeřníka? Není moc o co stát.
takže nejsi spokojena? 😕 To mě mrzí....takhle malé to vypadá fajn!!!!nevím jak ty, ale já mám štěstí na kadeřníky homosexuály.....zvláštní........taky se chystám a teď řeknu, že hcci k ženě....musím to taky jednou vyzkoušet 😉
Ta košile teda musela být 😀 Byla by to recese, doktoři by na tebe nezapomněli 😀 takže zítra poslendí pracovní den, pak přiď za námi, my tě povyrazíme, ať tam jdeš optimisticky naladěná......a všechno bude fajn, uvidíš!!!!!!
UUUUž jsem jí našla, fialové tričko 😀 Dávaly jste si do nosu, holky 😉
jsem s melírkem spokojená, ale s ksichtem nejsem spokojená, ale že jste to vy, tak vám tam nachvilku fotku šoupnu. Teď jsem ji udělala. 😉
to jsme si teda dávaly, to jsme měli zrovna zeleninový salát s kuřecím masem,sýrem a šunkou. 😝 A já si pak dala ještě banán se šlehačkou a čokoládou. 😝
jojo Zu,fialové tričko....
máš moc pěkné velké modré oči asmeen a melírek suprovní 🙂
díky očko. 😵
jo salát byl výborný,ale velký...příště si dám něco sladkého..asi palačinky 😝
Zuzi: viděla jsi fotečky? Budu mazat.
Mě se to taky líbí, As je dneska kritická 😕
Hlavně to musela být paráda, posedět s fajn holkama, odreagovat se........jojojo 😀
As - jsi v pohodě, nebo máš strach??
Peti - vždyť můžeš, podle fotek a ty spíš kila přidávají, jsi úplně v pohodě!
zuzi: tak trošku jsem nervózní, protože nevím do čeho jdu, neznám vůbec Bílovec (je to kousek od Ostravy) a neznám ani tu nemocnici a nikdy jsem v nemocnici nebyla, takže nevím. Ale těším se, že se to možná zase trošku pohned dopředu.A pokud to doktor dovolí, tak na to hupsneme s manžou ještě tento cyklus, protože laparku mám 9DC a ovulku mám kolem 13DC.
Holky, moc mi pomáháte a jsem ráda, že vás tady všechny mám.
Zuzi: srazík byl super. Nevím proč, ale přijde mi, že Očku znám už hodně dlouho.
Holky jsou všechny perfektní a dobré srandystky. 😀 Takže jsme se dobře nasmály. Škoda, že Očko musela dříve domů, ale i tak jsem moc ráda, že jsem ji poznala.
Jdu si číst, tak dobrou noc a zítra pá. 😉
Papa a ahoj zítra!!!
souhlasím s asmeen,srazík byl suprovní a příště,ikdyby nevím co,budu na něm až do konce 🙂
no Zuzi,ikdybych nemohla,tak si je stejně dám,palačinkám neodolám... 😀 fotky,kmera...přidávají kilča,,to souhlasím 😉 a proto se nerada fotím 😀
kamera
čaute,
yvuš:at hledám v albičku jak hledám ,taky jsem nic nenašla .Mužou to smazat i admini ??
monajs:tak jak tak vidím ty budeš s tou ivfkou hotová spíše,já začínám 23.3 😉
zuzi:takže víkend super relax 😉 A ještě vám v tom domečku kde ted jste, se něco rekonstruuje ,
nebo už je hotovo?¨
asme:u tebe v albičku sem se taky dívala ,psala jsi že jsi přidala nové fotky ,a taky jsem nic nenašla,žeby fakt ti admini
Neboj čtvrtek uteče jak voda,a s Dr,Jarošem se není čeho obávat.
to sem teda 😒 napsala jsem sem a pak jsem se divala a ono to nikde 😖 Až ted jsem zjistila že jste popsali o jednu str. více 😎
asme:na mně pusobila Bílovecká nemocnice tak nějak staře jako v těch filmech pro pamětniky.
Kdysi prý to byla funkční porodnice,ale už delší dobu to funguje jako jednodenní stacionář,a větší zakroky se dělají v jiném bloku někde pry poblíž chiry,to sem tam vyzpovídala sestřičku která se starala o pacientky od Dr.
miky: ty moje fotečky jsem odstranila sama, abych tady moc nezveřejňovala svůj ksichtík. 😀
Já jak jdu do toho Bílovce, tak mám nástup na chirurgické ambulanci.
ja uz jsem ty fotecky vsechny pomazala vcera🙂!!!
as: ja jsem mela v nemocnici kosili s velkou zirafou a zadecek mela vzadu-a jednou kdyz jsem byla na opu,tak tam byl zdravotni bratr a prohlasil,zepry ta pani ma dva zadecky🙂!!!A ja jelikoz miluju ruzovou mam vsechny pyzamka ruzove,papucky i zuoan,tak jsem tam byla jak pink lady🙂!!!
ocko: me ms porad nic,tak to tak vypada,ze pojedu taky risti tyden si pichnout ten agolutin!!!Se na to vyprdnu!🙂
Jo a ja chodim ke kadernikovi ke klukovi a nemuzu si ho vynachvalit,je uplne uzasny a vzdycky vi,co by me mohlo sluset,ani se me skoro nepta co bych chtela!!!Jsme s nim hrozne spokojena!!!Jeste se nestalo (snad jen jednou),ze bych od nej odchazela nejaka sklamana!!
Jinak vam preju krasny den

Ivi,za jak dlouho po té injekci by mi měla dorazit ms????