icon

Jakou máš zkušenost s kotryhelovým čajem?

diankaary
16. únor 2014

Jsem 3 měsíce po revizi a plánuji v průběhu března začít se snažením. Beru kyselinu listovou a utrogestan. Přemýšlím o kotryhelovém čaji, je tu někdo komu kotryhelový čaj pomohl a srovnal například menstruační cyklus nebo snížil bolesti při menstruaci ? ..nebo dokonce otěhotněl ? 🙂 děkuji za každou odpověď

apacheee
AMBASADORKA
•
16. únor 2014

Řekla bych, že tím kontryhelovým čajem nemůžeš nic zkazit. My jsme se sice snažili jen tři cykly a v tom cyklu, co jsem začala pít tento čaj, se hned zadařilo. Nevím, jestli to bylo tím čajem nebo ne, ale čaj mi fakt chutnal🙂Takže za sebe určitě doporučuji vyzkoušet.

iluss
•
16. únor 2014

Já jsem také pila kontryhelový čaj a zadařilo se u obou dětí celkem dost rychle. Nevím, jestli to bylo tím čajem či náhoda, ale jak píše apacheee, tak mi také moc chutnal a nemůžeš tím nic zkazit 😉

sasanka033
•
16. únor 2014

ahoj, mne kontryhel pomohl k mene bolestive ms a nebolestive ovu - ovu jsem asi mela temer vzdy i predtim, ale silene me u ni bolelo bricho. dokonce jsem pak zmatkovala, ze uz ovu nemam 😀 ale byla, jen bez bolesti. k miminku nam bohuzel nepomohl, ale my uz jedem IVF, takze jsme lehce beznadejny pripad🙂

glimmer
•
16. únor 2014

já jsem pila kontryhel dva cykly. Hned ve druhém cuklu jsem otěhotněla.

mismach
•
16. únor 2014

Ja jsem na tom uplne stejne, taky jsem po revizi a v breznu konecne muzeme zase zacit, kontryhel piju dvakrat denne. Je pry dobry i na obnovu sliznice delohy.

katyxq
•
16. únor 2014

Pila jsem a bylo to k ničemu, pomohly až vysoké dávky vit. B6 - pyridoxinu (v blogu k tomu mám album 🙂)

kackabo
•
16. únor 2014

Já ho pila tenkrát při snažení o první mimčo, to nám teda trvalo 10 měsíců než se povedlo ale srovnalo mi to trošku cyklus a teď jsem ho začala pít taky dneska jsem začala, Mě teda ten čaj moc nechutná, ale co bych nevydržela pro mimčo že? takže 2 hrnky denně a uvidíme jestli zabere.

aaggyy
•
17. únor 2014

já měla hodně bolestivou menstruaci, ten první den jsem opravdu nemohla ani chodit. Kontryhel mi pomohl hned od prvního cyklu co jsem ho začala pít.

marticep
•
17. únor 2014

Já mám výbornou zkušenost s kontryhelem při bolestivé menstruaci, dřív jsem pila čaj Gynastan, ve kterém jsou ještě další bylinky, ale teď kojím, piju samotný kontryhel a bez něj bych asi zmírala bolestí. Taky mi pomáhá při bolestech provázejících ovulaci.

m4yu
•
21. únor 2014

Devcata a jak casto jste ho pily co jste tehotnely??dkeuji za radu

klaire22
•
21. únor 2014

Pila jsem ho, chuťově teda žádná hitparáda, ale trošku se ten cyklus zlepšil 🙂 Taky se na něj ještě chystám, beru teď Ženské kapky od Grešíka a Drmek, který stimuluje ovulaci 🙂

lenickamimi
•
1. únor 2020

Ahoj děvčata tak toto je moje kombinace co první měsíc užívám