Jde o anovulační cyklus?

25. únor 2020

Ahoj, můžete mi prosím poradit s mým grafem? Tento cyklus poprvé měřim bt vždy v rozmezí 7:30-8:30 ráno, než vylezu z postele. Ovulační testy jsem dělala, celý týden, pěkně sílily až do pátku kdy byl test už skoro pozitivní, ale v sobotu už zase slabý duch a dále už bílo. Nechápu z toho grafu, nevím, jestli ovulace teprve bude, nebo byla opravdu ta grafem vyznačená, nebo už je jasné, že cyklus je anovulační...? Ten 15dc jsem bohužel měřila až 9:30, takže je to nepřesné. Moc děkuji za každý názor a radu.

autor
25. únor 2020

Jo a co se hlenu týká, prijde mi že žádný nemám.. Včera byl tažný bilek jen ráno a jen malinko, jinak ani ťuk a pátek, sobota, neděle ms bolesti...

gbp
25. únor 2020

predevsim bych merila ve stejnou dobu. ve stejnou dobu, ne v rozpeti hodiny. zrovna 15 DC je pak dost dulezita, to muze byt jen vykyv kvuli casu. pravidlo je, ze ovulace probehla v posledni den nizkych teplot. mela bys namerit 3 vysoke teploty po sesti predovulacnich. taky mohla byt ovulace 19 DC a jsou potreba dalsi vysoke teploty. me hlen taky nikdy nejak nesel vypozorovat, ani ovulacni testy mi nikdy nic neukazaly. merila bych ve stejny cas a neco jde vyhodnocovat tak po trech spravne namerenych cyklech.

autor
25. únor 2020

@gbp děkuji, příště se budu snažit.... Měřim hlavně podle toho, jak mě vzbudí syn, ale příští měsíc to tedy vyřeším budíkem

gbp
25. únor 2020

neni zac. na mereni nedam dopustit 👍 doporucuju nastudovat tady http://merenibt.xf.cz/tehotenstvi.html
budik urcite bude fajn, da se i zmerit a spat dal 😉

autor
25. únor 2020

@gbp děkuji🙂

klpoiu
25. únor 2020

Dle testu i teploty mas uz po ovulaci. Videla bych ji na 18-19 dc. Nevim jaky cas si merila. Ale lepsi merit ve stejnou dobu, muzes si natahnout budik,zmerit a spat dal. Treba na sestou at to mas pravidelny. Ale treba to vychytas a zjistis ze mas stejnou bt v sest,v sedum i v osum. Každopádně dnes uz je po ovulaci.

autor
25. únor 2020

@klpoiu většinou je to fakt v těch 8 +-.... Takze si myslíš, že fakt už byla a není anovulační? Máme "pojištěno" i 14dc i 19...ale měla jsem strach z toho, že vůbec ještě nebyla..... Příští měsíc to s tím časem budu dodržovat, fakt.... Teda pokud se nezadari, v což doufam

klpoiu
25. únor 2020

Ovu byla. Kdyby ne,tak ty teploty se drzi tak nejak na stejno.

autor
25. únor 2020

@klpoiu mě právě přijde, že se na stejní drží ne?... Ja uz jsem uplne hotova z toho..... Mam začít brát utrogestan po ovulaci, takže 100% proběhla a můžu začít brát?

klpoiu
25. únor 2020

Teplotu mas v pořádku. On ten rozdil bejva +- pul stupne ale muze byt klidne i 0,2. U anovulacniho nedochází k tomu vyraznemu poklesu pred ovul a i a vzestupu po ovulaci. Drzi se od ms priblizne stejne. Po ovulaci uz mas i dle testu a bolesti. Tak klidne uz nasad.

autor
25. únor 2020

@klpoiu děkuji

autor
26. únor 2020

@klpoiu dneska takhle, takže moc děkuji a dnes tedy začnu brát utrogestan 🙂

klpoiu
26. únor 2020

Perfekt teplota. 👍 Drzim palce at tak zustane.

autor
26. únor 2020

@klpoiu děkuji, taky doufám