icon

Je možné otěhotnět brzy po porodu?

verun138
24. bře 2025

Ahoj všem,

jsem za chvíli 3 měsíc po porodu, bohužel bez miminka…

Dle dr vše v pořádku a je možné se snažit znovu.
To první těhotenství nám vyšlo prakticky hned, druhé měření BT a sledování ovulace, ale teď si nejsem jistá.
Cykly předtím jsem měla různé - 28,28,31,35,32 atp. podle ovulačního testu si nejsem teď vůbec jistá, zda ovulace vůbec proběhla, podle hlenu ano a podle BT taky, ale až 21 DC. Předtím jsem měla ovulaci 15,16 DC. Říkám si že po porodu to může být určitě rozházené.. ale co myslíte Vy podle grafu a popř máte zkušenost s otěhotněním brzy po porodu?

Díky moc.

Je možné otěhotnět brzy po porodu?
lencaa11
24. bře 2025

@verun138 můžou to bejt opravdu rozházené hormony od porodu pokud ještě k tomu byl porod ale nedopadlo to dobře tak i psychika dala bych tělu čas a nechala to na tom milovat se z lásky 3 měsíce jsou krátká doba na nějaké závěry ...

verun138
autor
24. bře 2025

@lencaa11 Tohle vše vím 🙂.. proto jsem se ptala na něco jiného. Ptala jsem se na to zda podle grafu je to možné nebo zda má někdo stejnou zkušenost.

kosi_cek
24. bře 2025

Je to možné, třeba já to mám tak nějak běžně (rozptyl, kdy mám ovulaci, menstruaci) a jestliže cyklus trvá třeba těch 35 dní, tak ovulace tak někak i na tento termín ideálně vychází a není to problém, problém by to byl, kdyby ovulace probíhala takto pozdě, ale záhy následovala menstruace, třeba už 28. DC, prostě byla příliš zkrácená LF 😉

rebe
24. bře 2025

Opravdu měříš teplotu i na poloviny desetiny stupně? Jestli to dobře chápu, tak řádky jsou po dvou desetinách stupně. Čili jsi měla 18. den 36,6, potom 36,7, pak 36,65, pak 36,7 a 36,75, ... Nepřipadá mi reálné změřit se tkhle přesně. Nemůže ten 21. den být jen chybička v měření?

verun138
autor
24. bře 2025

@rebe proc by to nemelo byt mozne? Mam primo bazalni teplomer, ktery to takto ukazuje

rebe
24. bře 2025

@verun138 Dobře, tak jinak, je to možné, ale nemyslím si, že by rozdíl půl desetiny stupně byl relevantní.

mollyweasley
24. bře 2025

Taky jsem porodila a bez miminka, znovu jsem otěhotněla hned asi po 2 měsících, ale nevyšlo to hned v začátku. Další těhotenství se povedlo za dva roky.

alexandra65
Odpověď byla odstraněná