Je můj ovulační test pozitivní?
Ahoj holky, prosím o radu, je ovulační test (druhý ze shora) pozitivní? Už testuji od 11DC a teprve včera 19DC byla čárka jednoznačně nejsilnější, i když mi nepřijde tak silná jako testovací. Dnes (ve stejnou dobu testováno) už slabší. Jinak mě i bolí v podbřišku jako před menstruací, tak snad ovulace byla nebo bude v nejbližší době. Samozřejmě jsme pro jistotu nenechali nic náhodě 🙂. Budu testovat ještě dál, ale už nevěřím tomu, že by čárka byla silnější. Děkuji za názory

Ahoj, taky se k vám přidám a prosím o radu. Kdykoli jsem si test dělala nikdy jsem neměla tak silnou čárku jak teď. Co myslíte? MS byla 14.11.2014 teď jsem 22 DC, je tedy možné že by byla ovulace? Zkoušela jsem test i dříve kolem 11.-14. DC, ale bylo to slabší pak nic až dneska jsem zase zkusila o půl 8. díky za info 🙂
@zuzinaby zkus testnout jeste dnes, ale vypada jako pozitivni 😉
@32wika ja bych rekla, ze je 🙂 ale testni i zitra , mozna , ze bude jeste trochu silnejsi
Děkuju, snažíme se teprve chvilku a tak se v tom moc nevyznám....ach jo
@32wika ja se v tom taky placala 😀 vubec sem nevedela..... testovala jsem 4 mesice a az ted se podarilo a jsem tehotna 🙂
@monikafrystakova tak to gratuluju. My se snažíme teprve druhý měsíc po vysazení HA. ale minulý měsíc jsem měla // na těhu testu, ale nakonec jsem to dostala.... asi bylo něco v nepořádku
@32wika tak to me mrzi :( ted se urcite zadari 🙂
@monikafrystakova já doufám že jo. Když na to přijde, brala jsem HA 16 let a hned první cyklus to bylo takhle.... i to je dost úspěch. Sice jsem to obrečela, ale snažím se v tom hledat pozitiva.
🙂 pokud by to vyšlo teď, tak testík by vycházel na 22.12 (21.12) a to by byl hezkej dáreček
@32wika to teda byl 🙂 jen neves hlavu.... uvidis, ze se zadari 😉 budu ti drzet palce 🙂
@monikafrystakova Děkuju 🙂 já vím, že se to podaří. Věřím tomu 🙂
@32wika spravny pristup 🙂
@monikafrystakova Snažím se 🙂 kolem mě je to jedno těhu bříško vedle druhýho, tak to by bylo, abych toho těhotenskýho bacila taky nechytila 😉 😉
@monikafrystakova tak dneska jsem zkusila testnout znovu, i když jsem nebyla doma, takže zase až večer kolem 20h a test byl podobný tomu včerejšímu. Tak uvidíme. 🙂
@zuzinaby tak, uz zacnete pracovat 🙂
ja osobne neviem, mne sa skor osvedčila po roku snaženia a nič metóda merania BT. a zadarilo sa hneď :D
určitě je pozitivní ! 😉 ale asi bych se na testy vyprdla, ovulaci poznáš i podle píchání v podbřišku, nafouklosti, hlenu a taky tvého chování 😀
Děkuji Vám dámy, uvidí se za pár dní, jestli se zadařilo. Je to druhý měsíc snažení a pozorování se, takže si připadám jako Alenka v říši divů, když se tolik let člověk otěhotnění brání a najednou ze dne na den chce pravý opak 🙂
@svlocka Já bych řekla, že podle testu bohužel ne - ta testovací čárka má být min. stejně tmavá jako ta kontrolní, nebo ještě tmavší... Ale může to ovlivnit množství vypitých tekutin samozřejmě... Já třeba někdy ani neměla vyloženě podle tohoto pravidla pozitivní test (a to jsem se snažila omezovat příjem tekutin před testováním), dokonce ani v cyklu, kdy jsem otěhotněla 🙂 Takže jsem brala za pozitivní test s nejsilnější čárkou - obzvlášť, když další dny čárka slábla... Ale já ještě měřila k tom teplotu, abych měla dvojí kontrolu, zda vůbec ovuluju... A taky sledovala své tělo.
A testovala jsi včera a předevčírem? On by stejně ovu test měl být pozitivní 1 - 2 dny před vlastní ovulací.
Ahoj všem, kvůli haprující MS jsem byla u gynekoložky s tím, že jsem se jí ptala také na to, jestli jsem v pohodě, zda probíhá ovu, atd... a paní doktorka mi sdělila, že dle vyšetření a hlenu atd... ji právě mám a to i přes to, že test byl negativní (respektive čárka byla slabá), takže nevím, jestli ty testy jsou opravdu spolehlivé...
@jenies já zase podle testů a teploty věděla že ovulace proběhla před týdnem a doktorka mi tvrdila ze teprve bude... Tak jsem ji přesvědčila že byla... A najednou z folikulu byla cysta... Takže otázka je, co vlastně na tom utz vidí a jak to mohou rozeznat 😉 možná ji matka ta moje nízká děložní sliznice...

@jaja01k děkuji, snad se povede 🙂