icon

Je to již těhotenská čárka nebo stále jen duch?

rudazare
21. čer 2024

Ahoj, poslední ms 21.5., cykly mám tak 30-32. Někdy teďka by měla být tím pádem ms, nicméně mě už tak 2 dny bolí celkem fest prsa a včera se mi točila ráno a v noci když jsem šla na wc hlava - tož jsem se testla a podle výsledku předpokládám, že už ms asi nedojde, že ne? 😅 A je to už čárka nebo duch? Zítra ráno znova? Hernajs asi jsem to ještě nějak nevstřebala 🥰😳😱🤭 Je nám 26 a 27 a je to poprvé. 😁
* Jo kdy ovu byla netuším 🙈😅 po 2 měsících snažení asi uplně v blbé dny jsem se na to vyprdla a pojistili jsme to každý den...😁👩🏼‍❤️‍👨🏻

Je to již těhotenská čárka nebo stále jen duch?
klokanka31
21. čer 2024

@rudazare To je už dálnice, moc gratuluju 🍀🍀

rosalindamelinda
21. čer 2024

To je pěkně vybarvená čárka, takže Hcg se určitě vylučuje 🙂)))))))) Blahopřáníčko 🌞

lencaa11
21. čer 2024

@rudazare to je krásně pozitivni test ☘️☘️🤰

hennrietta
21. čer 2024

Pozitivní test, žádný duch. Přeji hodně štěstí. 🍀

rudazare
autor
29. čer 2024

Na gyndu mě objednali až na 10.7. 🙈 (všichni 4 lékaři tam mají dovolenou 🤨 Prenetal Hlučín) do tý doby mi snad přeskočí. 😆 Dneska jsem si dokonce nahmatala levý vaječník, že je nějaký trochu pod tlakem, sem tam ho cítím... 🥹 Závažně to ale nebolí... tím se uklidňuju ani nešpiním nebo tak... nicméně už jsem pročetla milion diskuzí na téma mimoďeložní.. 🙈😳 a zásoba testů už mi došla, tak jsem nervózní, že nevím jestli to jde všecko dobře, vyvíjí se a je tam kde má být. Achjooo...
no... hold poprvé - nervy 🙈♥️
Dneska si asi koupím clear blue s ukazatelem týdnů ať se uklidním což? 🤣🙈
Tady je předešlé testování od pátku 21.6. (den předpokládané ms) po středu 26.6.

mourovatakocka
29. čer 2024

@rudazare Je to krásný test, přestaň se stresovat. Na spoustu klinik objednávají později i bez dovolených, protože začátky mohou být složité a doktoři s tím nic neudělají. Takže klídek, opatrně se těš 🍀

hennrietta
29. čer 2024

@rudazare Jsou pozitivní. Těhotná jsi. Takhle v začátcích je to stejně buď a nebo. Takže přestaň testovat (stejně to o prosperitě těhotenství nic nenapoví) a počkej na kontrolu. 😉

klpoiu
29. čer 2024

A myslíš ze se dalsim testem uklidnis??? Ba naopak, jen se vystresujes jeste vic. Zbytecne testy delat. Nebo ocekavas ze ti reknou treba rovnou pohlavi 🤗😂 Prestan se sebemrzacit testama a debilnim googlem nebo nakonec zjistis ze vlastne tehotna nejsi ale mas raka v poslednim stadiu 😜. Ses těhotná, termin u lekare uplne bezny. Uzivej!!

jaja01k
29. čer 2024

@rudazare Testy jsou pozitivní, ukázkově sílí. Není důvod myslet na mimoděložní nebo jiné problémy.

kaaacaaatkooo
29. čer 2024

Testy jsou nádherné a úplně chápu, že bys na utz šla nejradši nejpozději ihned 🙂))
Na gyndu se stejně obecně chodí až třeba po 2 týdnech od vynechané MS, ať jde vůbec něco vidět a ať už je třeba vidět tlukot srdíčka 🙂 Držím palce, ať je vše v pořádku a za pár měsíců chováte miminko 🙂

rudazare
autor
18. črc 2024

Tak jsem byla 2.6. na pohotovosti 🙈 protože mě začalo dost bolet v levo dole 🙈 a bylo mi jak při chřipce (na paralen prostě, uplně mizerně, malátně) , tam ale bylo díkyBohu vše vpoho a na svém místě - byl tam zatím ges. váček + žloutkový + počínající embrio (dobrá doktorka 😅 já to embrio tam teda neviďela) - nicméně měla pravdu protože 10.7. na kontrole na gynďe - 6+5 embrio už bylo a blikalo srdíčko ☺️ Na další kontrolu jdu 24.7.
Od nemocnice jsem ale doma... je mi dost zle, jak chřipka, nevolnosti jsou normální - ty jsem čekala, ale ten zbytek? Jsem uplně zlikvidovaná - proto píšu až teď. Zadýchaná, bolavá... nejen tam dole. Asi si to vybírám za všechny který byly fit 😅🙏 No, hlavně ať je fazole oka...
Taky bylo někomu tak zle?? nebliju, ale ty bolesti těla jako při chřipce, to teda nikde nečtu, že by někdo měl. Na to mi v té nemocnico tehdy řekli ať si ten paralen vemu, že to může být ta chřipka - no tak není a nevzala 😅 už je to skoro 3ti týden, to není chřipka, taky to občas povolí.

tereza0111
18. črc 2024

@rudazare jo, nekdo to tak ma. Treba ja.. To bylo hrozny. A trvalo to docela dloouhoo :/ Chtelo se mi vrazdit na povidani jak tehotenstvi preci neni nemoc, nemohla jsem sedet ani u pocitace - z pohybu po strance natoz v tabulkach nahoru dolu se mi silene motala hlava 😂 A pak vzdycky prisla moje babicka a rikala mi co delam, ze jeji babicka jeste v 9. mesici okopavala na poli brambory a jaka jsem citlivka! Zlobim se na ni za ty reci do ted! (samozrejme jen obrazne, dceri je uz 10 let 🙂 )
Tak si to uzivej, jsi v nejkrasnejsim obdobi v zivote zeny 😎 (sarcasm...)

rudazare
autor
18. črc 2024

@tereza0111 Jojoo na ty poznámky se přesně těším 🙈 u nás to je taky samá superwoman... co si myslela, že to je jen zaražený prd a přitom už rodila (že ji to tak málo bolelo) nebo po porodu hned fit na nohách a sestry ji musely nahánět zpátky do postele... nebo kojila až do 4 let a měla mlíka že nevěďela co sním. 🤣 Potom při kojení úžasně zhubla a nechápe ty vyžrané maminy... 😏🤣 apod...