Je tu někdo 8 DPO a také nedočkavý?
Ahoj, je tu někdo taky 8 DPO a je hrozně nedočkavá jako já ? 😂 Je to hrozný to čekání.
@maca917 ja tady jsem taky a stale cekam, termin MS za dva dny😀coze se ti to delo za inseminaci?🤣
@slunecnice156 inseminace znamená, že vezmou spermie chlapa, vyberou ty nejlepší a pošlou je do dělohy :D mají tak kratší cestu k vajíčku.
@maca917 jo ahaa..jakoze kdyz je v poradku zena i muz a nedari se, tak ti takto pomuzou?
Něco nového u Vás holky ?;)
@hanca27 ja cekam na zitra. Podbrisek se obcas ozve a pichne a ja s kazdym curanim se modlim at ne... Achjo. Tolik bych si to prala. I muz, dcera, nase rodiny (ktere to nevi ze se snazime)...
30.9. mi umrel deda. 94 let, sel na obed a spadl a umrel. Krasne, hned. Prosim ho at mi sesle miminko, dusicku.
@slunecnice156 u nás v rodině to také vždy bylo za jednoho v nebi jedno narozené dítě 🤷🏼♀️ zvláštní 🙂)) tedka nikdo neumrel ..tak teda nevím, co si myslet 😁🙆♂️ a kdy, ze to mas dostat ? já mám zítra 4 dny do MS 🙄 přijde mi to nekonečné
@hanca27 no u nas to tak neni ale prosim a doufam 🙏. Zitra
@slunecnice156 tak co, nepřišla ms ? 🤛🏻
Děvčata, mám do MS 4 dny (ovulace byla minulou středu nebo úterý dle utz) ..samozřejmě jsem to nevydržela a po týdnu ten blby test pocurala 😁🤦♀️ Poprvé tam mám ducha, kterého teda vidím na první pohled bez otáčení testu pod různým uhlem (znáte to 🤣) ..ale ten doušek je vybarveny spíše jen z půlky ..myslíte, ze to je vadný test ? 🤦♀️😭
@slunecnice156 právě že když má třeba muž horší spermie tak je toto lepší jelikož vyberou ty živé, pohyblivé, zdravé. Ale ta šance je jen o kousek větší. Mě se zadařilo jen jednou z inseminace. Tohle je levnější metoda, pak už je jen umělé oplodnění.
@hanca27 aha, tak to jo😁Jj mam doma testy, ale je mi jasný že to zatím asi nemá cenu😀 mě ms měla přijít v pondělí ale ovulace byla dýl, takže čekám každý den jestli přijde nebo ne. Jinak malý je teď nemocný, takže na to skoro vůbec nemyslím 😊možná zkusím test v neděli, když nepřijde ms
Já mám taky posunutou ovu, i dr. rikal, ze od 4 dny později cca ..proto jsem teď asi 7-8 dpo a ne už 10 třeba 🙂 Logicky by se měla posunout i očekávaná MS ..a je pravda, ze někdy mám třeba 27 dni a někdy 29 ..tak asi podle te ovu ..Nicméně u syna..se mi takový dusík taky objevil tak 5 dni před MS (bylo mi hrozne divné proč mám křeče v podbrisku a bolesti, ale fakt takové silné, PMS jsem nemivala vůbec tehdy), proto mě napadlo tehu a bylo to tam …Jsem teda zvědavá, co tohle ..jestli to není nejaka vada testu spíše ..🤷🏼♀️ Ale přeji si, aby neeee😭😁 Možná jak pojedu pro malého do školky, stavím se pro ještě jeden test do drogerky ..ať mám na ráno
@maca917 dekuji, ale vystrachala jsem v lekarnicce nějakou jinou značku / Pepino, a na tom teda není zhola nic 🤷🏼♀️ byl tam pidi dusík, ale po par minutách, jak test úplně uschl, zmizel 😭 nevím, jestli to mohlo být tím, ze už to nebylo z ranní moci ..budu budu doufat, ze jo😎😁🤦♀️
Dekuji holky, ale věřte, ze se nemůžu dočkat zitrejsiho rána 🙄😁💜
@hanca27 prisla presne na cas. Achjo.
@hanca27 ak já jsem asi blázen nebo co :D ještě jsem si zkusila odpolko test a nic. No a zkusila jsem ještě teď večer a ukázal se fakt slabí duch 😃🧐🤦 a přitom už jsem nějaký 13 den po.
Posílám fotku, ale musela jsem to ztmavit protože na oko to vidět je ale když to chci vyfotit tak malinko :D
Jsem z toho fakt blázen už....
@slunecnice156 kurnik.., to mě mrzí 🤦♀️

@maca917 to je na prášky 😁 ..ale zvědavost je silnější hold 🤷🏼♀️🤦♀️ já mám 5 dni do MS ..ale ovulace byla až ve středu / úterý ..minuly týden (mívám později), takže já to ještě nemám ani týden dpo ..ale uuuuuz mě svrbiiii ruka🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️