Je tu někdo, kdo měří bazální teplotu?
Ahoj holky 🙂 je tu někdo měří bt?
@m0nika1 noo vypadá to, že ovulace byla 2.1., jak je ten pokles🙂 ty slabší čárky potom, které klesají, to je taky měřená teplota, nebo nějaký plán? ono z toho co zatím vím, tak ovulace je vlastně poslední nízká naměřená teplota...a potom když to začne růst, tak mají být po správně proběhlé ovulaci 3 dny vyšší teploty, než v posledních 6 dnech. Jestli ti to takto prudce kleslo, tak bohužel netuším, co by to mohlo být:/ ale mohla by to vědět @terka228 nebo @evzenie2016
můj graf vypadá takto:
ovu asi včera, uvidím, co bude dělat teplota dál🙂
No já právě taky myslela 2.1. to jsem měla narozeniny, byl by to krásný dárek :D právě že 2. Jsem měla i špinění a okolo 2. I plodný hlen, který tam mám i vyznačeny, ale udivuje mě, že to kleslo na 36.7 právě :(
Ty slabší čáry jsou proto, že jsem ty dva dny neměřila, protože jsem měla horečku, tak by to nemělo smysl
@m0nika1 a měřila jsi ve stejný čas a tak? nebylo ti třeba v noci nějak horko, když jsi toho 3.1. naměřila tak vysoko? (zavřené okno třeba, nějaké cestování před měřením - jako jestli jsi nevstala z postele) nebo nejsi nějak nachlazená? to by to třeba mohlo ovlivnit, pak by ten pokles nebyl tak výrazný..ale jinak je to zvláštní, holky co měří delší dobu ti asi poradí líp než já, teprve se v tom rozkoukávám🙂
Právě, že každý den ve stejný čas. Pořád stejně. Sice jsem nachlazená byla, ale ještě předtím jsem si měřila teplotu normálně v podpaží a horečku jsem ten den neměla víš.
@m0nika1 jj, je u nich občas těžké odhadnout, jestli už je pozitivní, nebo ještě bude sílit...nebo když se testuje ve špatnou hodinu, to je fakt🙂 ale v kombinaci s měřením BT by to mohlo pomoct to odhadnout🙂 jestli to bylo náhodné zvýšení, tak třeba se ovu ještě chystá🙂 někdo má hlen třeba dva dny dopředu...no těžko říct, asi uvidíš v dalších dnech
@andelka vím, že může zvýšit. Jen mám furt v hlavě ten hlen, který jsem do té doby neměla a ten jeden den toho špinění. V září jsem vysazovala ha a bez agolutinu nemám MS ☹ začala jsem brát Gynex, ten je tam vyznačeny, zelenýma teckama. Tak furt doufám a doufám, že to přijde a ono furt nic a nic
Jo a vrchol hlenu dost obvykle ovulaci předchází,takže k ní může dojít i den dva poté co ho pozorujes.
Doporucila bych konkurencni web, nebo appku fertility, ovu ti to spocita samo ;)

@m0nika1 ahoj, měřím první měsíc🙂