icon

Je tu někdo, kdo měří bazální teplotu?

m0nika1
7. led 2017

Ahoj holky 🙂 je tu někdo měří bt?

Strana
z3
vanea
7. led 2017

@m0nika1 ahoj, měřím první měsíc🙂

m0nika1
autor
7. led 2017

@vanea co si prosím myslíš o tom to? 🙂

vanea
7. led 2017

@m0nika1 noo vypadá to, že ovulace byla 2.1., jak je ten pokles🙂 ty slabší čárky potom, které klesají, to je taky měřená teplota, nebo nějaký plán? ono z toho co zatím vím, tak ovulace je vlastně poslední nízká naměřená teplota...a potom když to začne růst, tak mají být po správně proběhlé ovulaci 3 dny vyšší teploty, než v posledních 6 dnech. Jestli ti to takto prudce kleslo, tak bohužel netuším, co by to mohlo být:/ ale mohla by to vědět @terka228 nebo @evzenie2016
můj graf vypadá takto:
ovu asi včera, uvidím, co bude dělat teplota dál🙂

vanea
7. led 2017

@m0nika1 alespoň myslím že 2.1., ty kolonky mně zmátly:D

m0nika1
autor
7. led 2017

No já právě taky myslela 2.1. to jsem měla narozeniny, byl by to krásný dárek :D právě že 2. Jsem měla i špinění a okolo 2. I plodný hlen, který tam mám i vyznačeny, ale udivuje mě, že to kleslo na 36.7 právě :(

m0nika1
autor
7. led 2017

Ty slabší čáry jsou proto, že jsem ty dva dny neměřila, protože jsem měla horečku, tak by to nemělo smysl

vanea
7. led 2017

@m0nika1 a měřila jsi ve stejný čas a tak? nebylo ti třeba v noci nějak horko, když jsi toho 3.1. naměřila tak vysoko? (zavřené okno třeba, nějaké cestování před měřením - jako jestli jsi nevstala z postele) nebo nejsi nějak nachlazená? to by to třeba mohlo ovlivnit, pak by ten pokles nebyl tak výrazný..ale jinak je to zvláštní, holky co měří delší dobu ti asi poradí líp než já, teprve se v tom rozkoukávám🙂

m0nika1
autor
7. led 2017

Právě, že každý den ve stejný čas. Pořád stejně. Sice jsem nachlazená byla, ale ještě předtím jsem si měřila teplotu normálně v podpaží a horečku jsem ten den neměla víš.

andelka
7. led 2017

@m0nika1 měřím teď čtvrtý cyklus po vysazení ale v životě jich mám naměřeno už 31.
U toho tvého grafu zatim ovulace není,ten jednorázový vzestup je tzv špice,ta teplota by se měla zrušit a nepočítat.

m0nika1
autor
7. led 2017

@andelka mně to přišlo divný, ale zase co ten plodný hleď a to špinění?

m0nika1
autor
7. led 2017

@andelka *hlen

vanea
7. led 2017

@m0nika1 a ovu test jsi třeba nezkoušela? to by taky mohlo napovědět, kdy by se mohla ovu chystat🙂

m0nika1
autor
7. led 2017

@vanea nezkoušela, moc jim nevěřím, četla jsem, že bývají často falešně pozitivní i negativní

andelka
7. led 2017

@m0nika1 bt může zvýšit a ovulaci posunout právě nemoc,i když jinak nevypadá nijak zásadně. A vnitřní teplota je i jiná než měřená v podpaží.

vanea
7. led 2017

@m0nika1 jj, je u nich občas těžké odhadnout, jestli už je pozitivní, nebo ještě bude sílit...nebo když se testuje ve špatnou hodinu, to je fakt🙂 ale v kombinaci s měřením BT by to mohlo pomoct to odhadnout🙂 jestli to bylo náhodné zvýšení, tak třeba se ovu ještě chystá🙂 někdo má hlen třeba dva dny dopředu...no těžko říct, asi uvidíš v dalších dnech

andelka
7. led 2017

@m0nika1 tělo se k ovulaci může chystat i několikrát než k ní dojde,plodný hlen též může být víckrát za cyklus. Špinění může být taky vlivem nemoci. A stejně ovulace je potvrzená když jsou tři dny teploty vyšší než předchozích šest,a to nemáš,takže nelze nic zjistit zatím.

m0nika1
autor
7. led 2017

@andelka vím, že může zvýšit. Jen mám furt v hlavě ten hlen, který jsem do té doby neměla a ten jeden den toho špinění. V září jsem vysazovala ha a bez agolutinu nemám MS ☹ začala jsem brát Gynex, ten je tam vyznačeny, zelenýma teckama. Tak furt doufám a doufám, že to přijde a ono furt nic a nic

andelka
7. led 2017

Jo a vrchol hlenu dost obvykle ovulaci předchází,takže k ní může dojít i den dva poté co ho pozorujes.

m0nika1
autor
7. led 2017

@vanea vím, to čekání je hrozný :(

andelka
7. led 2017

@m0nika1 někdy to dyl trvá než se tělo srovná,než něco zabere. Když nemáš ms tak nemáš ani ovulaci.

m0nika1
autor
7. led 2017

@andelka to já všechno vím 😉 jen furt hledám nějakou naději 🙂

andelka
7. led 2017

@m0nika1 naděje umírá poslední. Vydrž. Budu moc držet palce.

m0nika1
autor
7. led 2017

@andelka moc děkuji 🙂

terka228
7. led 2017

@m0nika1 ahoj no mně tsky takhle kolísala poslední dva cykly teplota...prostě se to někdy stane. uhnízdění to být nemůže,to by bylo tak 5-10 DPO. Uvidíš jak bude teplota vypadat v příštích dnech...

risu
7. led 2017

Doporucila bych konkurencni web, nebo appku fertility, ovu ti to spocita samo ;)

m0nika1
autor
7. led 2017

@terka228 ahoj, já už jsem z toho na prášky :(

terka228
7. led 2017

@m0nika1 Taky to může být rozházené, když jsi nemocná...proto ty teploty mohou haprovat 🙂 Ale plodný hlen i špinění 2.1. jistě nasvědčují ovulaci nebo blížící se ovulaci...Měř dál a uvidí se 🙂 a prostě se snažte kdykoliv to půjde 🙂

m0nika1
autor
7. led 2017

@terka228 Snažíme se furt jak to jde, 🙂 já mám právě teď problémy, jak jsem vysadila tu HA :( bez agolutinu proroste MŠ nemám :( ale teď mi dal nadějí ten hlen. Snad se to už dává do pořádku. Moc děkuju 🙂

m0nika1
autor
7. led 2017

@risu to jsem si chtěla stáhnout, ale bohužel nemám místo v telefonu :(

terka228
7. led 2017

@m0nika1 jinak jsem taky nejvíc spokojená s Fertility Friend, tam se Ti ovulka vyznačí sama po těch 3 vyšších teplotách 🙂
Vydrž, všechno se urovná a bude to v pořádku 🙂
Tady posílám moje dva rozházené grafiky...v tom druhém jsem právě byla před ovulací také nemocná...

Strana
z3