Kapky Gynex a vaše zkušenosti-pomohly vám k otěhotnění?
Ahoj, je tady někdo, komu se nedařilo otěhotnět a při užívání kapek GYNEX se vám to povedlo ? Jaké jsou vaše zkušenosti s kapkami Gynex, jak dlouho jste je užívaly, případně pozorovaly jste nějaké vedlejší účinky ? Děkuji za vaše odpovědi a zkušenosti 🙂
Já mám jedno celé balení a jedno 3/4, pokud by byl zájem.
@timonek já bych o ně měla zájem 🙂
Ahojte, ja mam taky cele baleni kdyby mel nekdo zajem. Ubrala jsem z toho pouze 1 davku a spotreba 3/2018
@jk1 a cena?
čekám na vyjádření jedné z vás do středy, pokud by je oboje nebrala, mohu prodat dohromady za 500,- včetně poštovného, spotřeba do 2/2018
Holky tak já kápu teprve 6 dni 3x5 kapek a na to ze běžné mívám pms celý měsíc tak nic pohoda jen v době ovu lehký tlak... možná to je pro někoho placebo ale na mě působí skvělé 😂😂😂😂😂
Ahojte, taky uz ho nemam.
Ahoj, někdo nový s nějakou zkušeností?Už je mám taky objednané, tak jsem zvědavá..... 😉
Já kápu teda zatím 14 dní 5-5-5 a za 4 dny očekávám ms a žádný pms a to jsem ho mívala skoro celý měsíc a teď nic žádná bolest nic.. tak v tomto účinky má ;)
Tak super, tak budu držet palec 🙂 Kdy jsi začala brát, první den menstruace?Já na ně čekám, mám je objednané 😎
Já zacla kapat až 12dc no a dnes došla ms o 3 dny dřív. ... bez bolesti takže sem celkem překvapená ;)
Holky v létě jsem užívala Gynex ale nedobrala jsem ho.Myslíte že když je otevřený že ho můžu zas užívat?Někdo psal že se má spotřebovat do 3 měsíců od otevření ale nikde jsem nic nenašla. 😒
Mno tak já kápu cca měsíc a pul skoro dva.... no první ms došla bez bolesti takže naprosty zázrak sic o 3dny dřív ale nevadí. .. no a teď od ovulky cca před 8dny furt pobolivat podbrisek :( chjo
Gynex je dobrý i na úpravu cyklu.Já měla pravidelný cyklus přesně na den a co jsem začala užívat Gynex,tak mi to tak neskutečně rozházel,že mi kolikrát ani MS nedorazila.Tak jsem se na to ptala Dr.a ta mi říkala,že se to stává,že to rozháže cyklus.Jinak s manželem se snažíme 6 měsíc a stále nic ☹ už jsem z toho zoufalá.
@katkavfr kapala jsem cca 3m,dodělala jsem lahvičku a hned vysadila....jak jsem psala dost mi to rozházelo cyklus,brala jsem ho,že jsem měla každou chvíli cysty na vaječníky.Někdy jsem neměla MS i 3m a musela jsem k Dr.na vyvolávačku.co ho neberu mám pokoj a cyklus pravidelný,přesně na den.
Tak třeba se zadari i bez Gynexu 😂😂😂😂 u nás se na druhátko čeká už téměř 6 let.... takže sem vyzkoušela snad vše ;) a gynex mi jen posunul ms o 3 dny dřív ale neměla sem pms ;)
My se snažíme už za 3/4 roku a zatím nic, ale minulý měsíc jsem nasadila gynex, cyklus se mi trochu prodloužil (místo 30 dnů, přišla menses až po 32 dnech), nicméně těhotná zatím nejsem, ale jak říkám, brala jsem ho zatím jen jeden měsíc, tak uvidíme, co další měsíc. Sestra ho brala 3 měsíce a poté otěhotněla a to se jim nedařilo rok, tak věřím, že to nějaký účinek má a mě snad taky pomůže 🙂.
Brala jsem je asi 3 týdny..pak jsem musela vysadit jelikož jsem zjistila,že jsem těhotná 🙂
Ještě mám, kdyby měl někdo teoreticky zájem 🙂

@mmlenka Ahojda mohu se zeptat, máš stále volný Gynex ???A já by byla jeho cena ???Jdu ve středu k lékařce, tak pokud by mi nepředepsala nějaké léky, které se s ním bijí - měla bych o něj zájem 🙂 Díky za info Šárka