icon

Kapky Gynex a vaše zkušenosti-pomohly vám k otěhotnění?

radiz
12. dub 2015

Ahoj, je tady někdo, komu se nedařilo otěhotnět a při užívání kapek GYNEX se vám to povedlo ? Jaké jsou vaše zkušenosti s kapkami Gynex, jak dlouho jste je užívaly, případně pozorovaly jste nějaké vedlejší účinky ? Děkuji za vaše odpovědi a zkušenosti 🙂

Strana
z5
sedlakovasary
4. led 2016

@mmlenka Ahojda mohu se zeptat, máš stále volný Gynex ???A já by byla jeho cena ???Jdu ve středu k lékařce, tak pokud by mi nepředepsala nějaké léky, které se s ním bijí - měla bych o něj zájem 🙂 Díky za info Šárka

timonek
4. led 2016

Já mám jedno celé balení a jedno 3/4, pokud by byl zájem.

luciasek1987
4. led 2016

@timonek já bych o ně měla zájem 🙂

jk1
4. led 2016

Ahojte, ja mam taky cele baleni kdyby mel nekdo zajem. Ubrala jsem z toho pouze 1 davku a spotreba 3/2018

luciasek1987
4. led 2016

@jk1 a cena?

timonek
4. led 2016

čekám na vyjádření jedné z vás do středy, pokud by je oboje nebrala, mohu prodat dohromady za 500,- včetně poštovného, spotřeba do 2/2018

monishkam
16. led 2016

@timonek dobrý den, máté ještě gynex?

monishkam
16. led 2016

@jk1 máte ještě gynex? 🙂

monishkam
16. led 2016

@mmlenka nemáte ještě ten gynex? 😉

mmlenka
17. led 2016

@monishkam Já ho mám, píšu SZ.

katkavfr
17. led 2016

Holky tak já kápu teprve 6 dni 3x5 kapek a na to ze běžné mívám pms celý měsíc tak nic pohoda jen v době ovu lehký tlak... možná to je pro někoho placebo ale na mě působí skvělé 😂😂😂😂😂

timonek
17. led 2016

@monishkam dobrý den, již jsem ho prodala.

jk1
18. led 2016

Ahojte, taky uz ho nemam.

lauraf
18. led 2016

My se snazili 2 mesice, po dvou mesicich jsem koupila a treti otehotnela, zda za to muze gynex nebo to byla nahoda, tezko rict... Cyklus jsem mela pravidelny i pred uzivanim. Kdyby nekdo chtel, mam tu jeden (kapany 3 tydny, po nehet, viz foto). Spotreba 09092017. 320,-vc.posty

tynaaaa
25. led 2016

Ahoj, někdo nový s nějakou zkušeností?Už je mám taky objednané, tak jsem zvědavá..... 😉

katkavfr
25. led 2016

Já kápu teda zatím 14 dní 5-5-5 a za 4 dny očekávám ms a žádný pms a to jsem ho mívala skoro celý měsíc a teď nic žádná bolest nic.. tak v tomto účinky má ;)

tynaaaa
26. led 2016

Tak super, tak budu držet palec 🙂 Kdy jsi začala brát, první den menstruace?Já na ně čekám, mám je objednané 😎

katkavfr
26. led 2016

Já zacla kapat až 12dc no a dnes došla ms o 3 dny dřív. ... bez bolesti takže sem celkem překvapená ;)

dmklarka
13. únor 2016

Holky v létě jsem užívala Gynex ale nedobrala jsem ho.Myslíte že když je otevřený že ho můžu zas užívat?Někdo psal že se má spotřebovat do 3 měsíců od otevření ale nikde jsem nic nenašla. 😒

pejskyne
13. únor 2016

@dmklarka na lahvicce se tím necitelnym miniaturnim pismem pose Doporucujeme spotrebovat do 3 Medici od otevreni. Takze Asi neublizi, ale spravny ucimek uz mozna mit nemusi

pejskyne
13. únor 2016

@dmklarka pardon, telefon mi pise nesmysly - ale ano, do 3 mesicu

dmklarka
13. únor 2016

@pejskyne díky 🙂 už jsem ty miniatury taky našla :D

katkavfr
16. únor 2016

Mno tak já kápu cca měsíc a pul skoro dva.... no první ms došla bez bolesti takže naprosty zázrak sic o 3dny dřív ale nevadí. .. no a teď od ovulky cca před 8dny furt pobolivat podbrisek :( chjo

sweetest
17. únor 2016

@lauraf Ahoj, máš prosím ještě volný Gynex? Kámoška shání. Děkuji za odpověď 🙂

klouzek
17. únor 2016

Gynex je dobrý i na úpravu cyklu.Já měla pravidelný cyklus přesně na den a co jsem začala užívat Gynex,tak mi to tak neskutečně rozházel,že mi kolikrát ani MS nedorazila.Tak jsem se na to ptala Dr.a ta mi říkala,že se to stává,že to rozháže cyklus.Jinak s manželem se snažíme 6 měsíc a stále nic ☹ už jsem z toho zoufalá.

katkavfr
17. únor 2016

@klouzek a jak dlouho kapes gynex?

klouzek
17. únor 2016

@katkavfr kapala jsem cca 3m,dodělala jsem lahvičku a hned vysadila....jak jsem psala dost mi to rozházelo cyklus,brala jsem ho,že jsem měla každou chvíli cysty na vaječníky.Někdy jsem neměla MS i 3m a musela jsem k Dr.na vyvolávačku.co ho neberu mám pokoj a cyklus pravidelný,přesně na den.

katkavfr
17. únor 2016

Tak třeba se zadari i bez Gynexu 😂😂😂😂 u nás se na druhátko čeká už téměř 6 let.... takže sem vyzkoušela snad vše ;) a gynex mi jen posunul ms o 3 dny dřív ale neměla sem pms ;)

darmiana
28. dub 2016

My se snažíme už za 3/4 roku a zatím nic, ale minulý měsíc jsem nasadila gynex, cyklus se mi trochu prodloužil (místo 30 dnů, přišla menses až po 32 dnech), nicméně těhotná zatím nejsem, ale jak říkám, brala jsem ho zatím jen jeden měsíc, tak uvidíme, co další měsíc. Sestra ho brala 3 měsíce a poté otěhotněla a to se jim nedařilo rok, tak věřím, že to nějaký účinek má a mě snad taky pomůže 🙂.

andreaandrejka
28. dub 2016

Brala jsem je asi 3 týdny..pak jsem musela vysadit jelikož jsem zjistila,že jsem těhotná 🙂
Ještě mám, kdyby měl někdo teoreticky zájem 🙂

Strana
z5