Kapky Gynex a vaše zkušenosti-pomohly vám k otěhotnění?
Ahoj, je tady někdo, komu se nedařilo otěhotnět a při užívání kapek GYNEX se vám to povedlo ? Jaké jsou vaše zkušenosti s kapkami Gynex, jak dlouho jste je užívaly, případně pozorovaly jste nějaké vedlejší účinky ? Děkuji za vaše odpovědi a zkušenosti 🙂
Dobrý den,chtěla bych obnovit dizkuzi🙂 komu pomohl k otěhotnění a snažili jste se dlouho? Já začínám brát dnes asi zvolím 6kapek 3 denně 🙂
@lilinka1111 Ahoj snažíme se rok, kapky jsem nasadila po mimoděložním těhotenství na srovnání cyklu k tomu mi pomohly, ale k otěhotnění bohužel ne..brala jsem je dva měsíce
@lilinka1111 mě pomohly dokonce 3x, 2x s menstruací, když jsem měla v mládí problémy se stravou a tím pádem s MS a nakonec i na otěhotnění ...10mesicu snažení o mimčo nic, koupila jsem gynex a po měsíci užívání už jsem byla v očekávání..takže já na gynex nedám dopustit
Ahoj, vidím, že se zde už dlouho nepíše, ale přece jen zkouším...od dubna tohoto roku mám vysazenou HA a snažíme se o miminko, ale marně...do srpna jsem měla cykly okolo 33den,září až 38den a jen jeden den špinění po kontrole je prý vše v pořádku a občas se stane vaječníky jsou v pořádku a dokonce jsem zrovna měla ovulaci a šlo vše krásně vidět. Říjen měla být menstruace v okolo 10tého, ale dostala jsem už 24den.následně potom jsem dostala další ještě na ke konci října 21den už....tak jsem si koupila gynex a od listopadu beru gynex, teď mi začala týdenní vynechávka kúry, ale mám spoždění je to 35den a menstruace nikde....přestala jsem to úplně řešit, protože to nejde a byla jsem z toho smutná, ale teď mě trápí pořád tyhle šílenosti ohledně MS, chtěla bych si během pár dní udělat test, tak jsem zvědavá :/ kdyby už tam taky byly dvě //
Zdravím! Chci se zeptat...používám kapky gynex už asi měsíc, ale po asi dvou týdnech jsem je začala brát nepravidelně a kk tomu jsem zapomněla, že mám mít po třech týdnech pauzu... Myslela jsem, že už je to lepší a pak jsem právě pak i snížila dávkování... Celé jsem to popletla... Myslíte, že to má velký vliv na můj organismus nebo tak? :((
Předem moc děkuji za odpověď 🙏🏻🙏🏻

Holky nezkusila některá z vás Fertility blend? Váhám jestli to zkusit to se rovnou vrhnout na Gynex kapky 😊🤗