Ahoj. Dnes jsem 7DC a od 1DC jsem večer nasadila Gynex. Teď jsem ale četla, že kapky nebo tinktura Jeřábu ptačího má skoro stejné složení a snad i účinek, jen je daleko levnější než Gynex. Takže bych se ráda zeptala, co je teda podle Vás lepší? Děkuji za každý názor a zkušenost 🙂
@snazimese tak na bolest při MS mi nejlépe pomohl kontryhelovy čaj 🙂 ale zas někdo si na něj stěžuje, že může potlačit ovulaci. Asi je to individuální. Já ho pila po revizi delší dobu kvůli sliznici a kdyz jsem pak viděla, jak moc mi pomohl právě na MS bolesti, tak pak během každé MS dvakrát denně a ovulaci jsem měla v pohodě. Ale s porovnáním gynexu a jeřábu bohužel teda nepomůžu. Jen ještě pro představu dodám, že jedna ta lahvička jerabu, která je kolem 60 Kč mi vystačila vždy zhruba na jeden cyklus
@misak48 Já pila kontryhel vloni na srovnání cyklu. 🙂 Cykly se mi krásně srovnaly po pouhém jednom měsíci užívání a víc jsem pak nic neřešila. Až teď, když jsme se začali "více snažit", tak chci nějak podpořit právě ovulaci a podobně 🙂 Jedna lahvička Gynexu vystačí právě taky na jeden cyklus (tři týdny užívání a týden pauza), ale Gynex mě vyšel na skoro 500 korun.. :-/
Také sem koupila gynex nasadila dnes jsem tedy dnes 2dc a objednala jsem ho do benu lékárny a stal nějak okolo 360,- a pořídila conceive gel snad pomůže a chlapovi macu a zinek 😁
Já začala s přírodní cestou, protože se nám od srpna do ledna nepodařilo trefit ovulaci, cyklus jsem měla od 31 do 52 dnů. Koupila jsem tříměsíční kůru tinktury z drmku, po dvou týdnech užívání dokonale pozitivní ovulační test a o dva týdny později stejně výrazný těhotenský. A za měsíc mám termín porodu 🙂
Ja jsem dnes 17 DC, od 1DC beru ren Gynex. Merim i BT, ale nejak z grafu nejde poznat ovulace. Tak bud spatne merim nebo uz nevim.. :( takze je to stale bud a nebo..
oboje super,ted jsme měla po revizi měsíc gynex a vypadá to že hned první cyklus zabral a jsem v tom
@snazimese a muž tvůj něco bere taky na podporu nebo zkuste ten gel conceive slyšela sem na něj samou chválu
@saminomimino jeee tak to je super tak držím pěsticky ať je vše v pořádku. Doufám že u nás také zabere
@saminomimino ja ho beru ted taky prvni cyklus, za 4 dny vysazuju, tak uvidim 🙂
@natlinka27 nn nebere. Rekla jsem si, ze zatim zkusim ja ten Gynex a kdyby nic, tak pak poridim i jemu neco. Pres doktory bych to zacala resit az na jare, pokud se do te doby nepovede. Ale verim tomu, ze se dobte doby dockame 🙂
@snazimese určitě se dočkáte 🙂 já teď koupila přítelovi macu docela si ji chválí ale v tobolkach jinak by mě ji nevypil
@natlinka27 moc díky a držím pěsti též!
@snazimese asi záleží na tom, na co ho potřebuješ. S gynexem osobní zkušenost nemám, ale jeřáb jsem nasadila, když jsem potřebovala po revizi urovnat a zkrátit cyklus a zabral parádně. Nasadila jsem ho po cyklu 41 dní, další měl už jen 30 a v dalším cyklu jsme se začali znovu snažit a otěhotněla jsem. Ale podle ovulace by měl zase cca kolem těch 30 dní.