icon

Kapky lásky. Komu se takto povedlo otěhotnět?

31. srp 2021

Všude se uvádí že je možné z preejakulátu otěhotnět. Že obsahuje stopové množství spermií. Ale neznám nikoho kdo opravdu takto otěhotněl. Je tu někdo takový komu se to povedlo?

me_druhe_ja
•
31. srp 2021

👆

miky25117
•
31. srp 2021

2x

autor
•
31. srp 2021

@miky25117 Praktikovala jste teda přerušovanou soulož? A nemohlo se stát, že partner trochu upustil? Nebo si opravdu myslíte, že je jste počala z preejakulátu?

domcz_a
•
31. srp 2021

ano, opravdu můžeš otěhotnět... I v té kapce je spousta spermií 🙂

autor
•
31. srp 2021

@domcz_a Ano, to jsem si přečetla také. Koneckonců jsem to napsala i v úvodním příspěvku. Ptám se komu se tak opravdu stalo, ze zajímavosti, protože osobně nikoho takového neznám.

juliemichal
•
31. srp 2021

2x prvorozený a teď páté těhu.

sirinfirst
•
31. srp 2021

Přerušovaná soulož spoustu let fungovala skvěle. Pak jsem během jednoho roku 3x otěhotněla (2x to nevyšlo, teď už to vypadá nadějně)

jjasmina
•
31. srp 2021

S ex partnerem jsme praktikovali prerusovanou 8 let a nikdy nic

skarma007
•
31. srp 2021

ono když si vezmeš, jakou cestu těch "pár" spermií (kapička lásky) musí ujít, navíc v kyselém prostředí myslím jich dost umře a ty nejsilnější jsou schopné oplodnění, tak ta šance na otěhotnění je hodně hodně nízká. My to praktikovali strašně dlouho i několikrát po sobě bez ochrany a nikdy nic, až když to byla plná dávka, tak jsem otěhotněla hned...Jednou jsem četla studii, že každý muž to má jinak. Některý v tom měl x živých spermií, ale většina měla nula nebo tak špatných, že by nebyla schopna oplodnění.

andelka
•
31. srp 2021

Já, po dvou letech kdy to fungovalo. Nic neupustil, fakt jsme si dávali pozor,takže to bylo velké překvapení. A teda rozhodně nejsem sama koho reálně znám. Takže bacha na to. Není to pověra.

lenka421
•
31. srp 2021

Taky jsem takhle otehotnela, velke prekvapeni, nevedeli jsme o zadne "nehode".