icon

Každou menstruaci mám o 2-3 dny zpožděnou

andy1995
28. lis 2016

Ahojky maminy.. Chtěla bych se zeptat.. Máme 15 měsíčního chlapecka a už asi půl roku chceme dalšího prirustka... Beru kyselinu listovou.. Kazdou další MS mám o 2-3 dny zpožděnou, ale vždy se dostaví.. Nevíte jestli to může být kvůli tomu, že nemůžu otehotnet..? Děkuju moc.. 😒

ivet1987
28. lis 2016

Vítej v klubu, to je pořád 28, 28, 31, 34, čekám co další měsíc ☹ myslím že se to časem upraví snad ráno. Možná můžeš zkusit kontryhel

andy1995
autor
2. bře 2017

Ahojky, zkusila jsem kontryhel a teď jsem 14+1 Vyšlo hned na poprvé.. 🙂

teligo
23. bře 2017

Ahoj, zkusím taky kontryhel, mám to hodně nepravidelné a chceme miminko 🙂
S cyklem, jaký mám, nejsem schopná přesně odhadnoout ovulaci. 🙂

chansey72
2. kvě 2017

Ahoj holky jsem tu nova a jelikoz se stavam taky snazilkou, tak jsem se rozhodla zapojit se do fora. Antikoncepci neberu od 1.1. a od te doby mam taky skoro pokazde posunutou ms nekdy az o 4 dny. Docela me to stve a tak se chci zeptat, pisete at zkusime kontryhelovy caj, na co to presne je dobre? A pokud ma nekdo takhle nepravidelnou ms je pak tezsi otehotnet nebo to na to nema vliv?

andy1995
autor
3. srp 2017

Ahojky.. Asi je těžší otěhotnět.. My se snažili asi 8 měsíců, pak jsem začala pít kontryhel, prý má upravovat MS a hnedka první měsíc 2 //.. 🙂

maruberu
3. srp 2017

@andy1995 Ahoj. Jak často si pila ten čaj? Stačí jednou denně? Díky 🙂

andy1995
autor
5. srp 2017

Ano ano, 1x denně, já si to spojila vždy k snídani.. 🙂 Jinak bych to nedodržovala.. :D