icon

5 dnů zpoždění MS + tt negativní + žádné příznaky

opavaorlova
8. črc 2017

Ahojky mam zpoždění 5 dnu, vcera tt negativni. Bez jakýchkoli příznaků. At uz těhotenství nebo ms. Mohu byt tehotna? Zatim nejdelsi zpozdeni za zivot. Beru kyselinu listovou. Dekuji za odpověď

rosa106
•
8. črc 2017

Ahoj. Můžeš a nemusíš, to ti ale tady nikdo neporadime, počkej do pondělí a pokud nic, objednej se m lékaři ;)
Já měla vidět čárku na testu hned první den po zpoždění, ale záleží na citlivosti testu. Jestli ti to nedá, zkus si koupit digitalni- je dražší, ale nejpřesnější...
A pokud to není těhotenství, muže to byt treba cysta, proto určitě lékaře navštiv...
Držím palce

rutolu
•
8. črc 2017

Ahoj, mně například poprvé vyšel těhotenský test až 9. den od zpoždění. A taky bez příznaků, jen citlivá prsa už asi od týdne předtím než měla přijít ms.

opavaorlova
autor
•
8. črc 2017

Dekuji za prispevky. Na gynekologii jsem byla tyden po posledni ms. Vse v poradku a fyziologicke.

haanishhkaa1
•
8. črc 2017

Ahojky mám takový dotaz dnes je to 20 den co nemám menstruaci. Test jsem si dělala 14 den zpoždění byl negativní a pak 15 den zpoždění také negativní. Myslíte ze i presto by mohlo byt těhotenství? L lékaři jdu v pondělí tak jsem nervózní.. Děkuji

dzejnany
•
8. črc 2017

@opavaorlova já to v létě mívám tak posunuté i dr mi říkala, že prostě ty horka dokáží zamávat s ms. Pokud se do 14 dni nedostavila, tak jsem dostala injekci na vyvolání.

haanishhkaa1
•
9. črc 2017

Je to možné ale zpoždění 21 dnu a to mi přijde divné nikdy tak dlouho jsem to neměla. Ale když jsem si dělala 14 den a 15 den test a byl negativni ani žádný duch tak bych neměla byt ne? To už by muselo jít vidět snad?

michaela6599
•
9. črc 2017

Ahoj můžeš být těhotná a nemusíš je to cca dva měsíce z ničeho nic jsem měla zpoždění 10 dní dva testy negativní byla jsem u Dr na ultrazvuku taky nic ani na testu dalším co mne udělala Dr.bylo to jen zpoždění přitom od porodu jsem to měla přesně na den vždy pravidelný Pichla mne injekci a tři dny na to jsem to dostala

haanishhkaa1
•
9. črc 2017

Minuly měsíc jsem mela zpoždění 13 dnu. Ale ted jsem vice nervózní přeci jen 21 dnu je dost a u prvního dítěte jsem mela ducha v 10 dnu vynechání a 14 a15 den ted negativní takže si myslím ze nějaký náznak by mel byt. Bolí me krize někdy i vaječník nevím netušil. Zítra jdu k dr snad budu chytrejsi ale do zítřka asi zesilim.

matka_tereza
•
11. črc 2017

Ahoj holky, stalo se tohle nekomu? Testovano v pondeli odpol mamatest 10 duch po limitu (dnes na to koukam a uplne to takhle zaschlo - asi vadny test) a dnes vecer testovano lady max 10 a negativni. Ms mela byt dnes max zitra. Co si o tom myslet? Dekuji za rady

michaela6599
•
11. črc 2017

@matka_tereza z tímto jsem se nesetkala počkala bych a zkusila udělat jiný test jako značku

mishulinka
•
11. zář 2017

Ahoj chci se zeptat jestly na testech neco vidite nebo ne beru duphaston a clostilbegyt a nyni mam zpozdeni 12 dnu ale jasne pozitivni test nemam .

mishulinka
•
11. zář 2017

ja tam neco malo vidim ale to muze byt ta testovaci riska :D