Zdravim,
dnes je to již 8 dní co mám zpoždění ms, test byl negativní a od včerejška slabé špinění.
Večer jsem nemohla ani spát, bolí mne prsa ☹️ máte s tím někdo zkušenosti?
Mohu být těhotná i když test - / ?
Zítra si ho udělám znovu. Děkuji
Mě teda těhotenský test u třetího syna vyšel pozitivní až po 14dnech, do té doby byl neg.
Ahoj holky jsem asi tak na tom podobně dnes druhý den MS meska tt byl v sobotu ráno lehce pozitivní ale v pondělí zase ani náznak jedna čárka teploty se drží zatím 37.1 37.3 měřím až do konce
@lenickamimi Graf vypadá dobře. Držím palce, ať se na dalším testu druhá čárka objeví 🙂
@jaja01k moc děkuji za podporu holky asi každá z vás mi rozumí důležité je jít dál a nevzdavat to 🍀♥️
@lenickamimi Podle grafu to vypadá na ovulaci až 21. 3., což by znamenalo, že jsi dnes 10 DPO, což je na menses i pozitivní test celkem brzy. Hlavně je zvláštní, že byl pozitivní test v sobotu (7 DPO), to je vůbec dost brzy. Nebo graf nesedí, těžko říct. Zkus test za 2 dny, držím palce.
@katule1990 děkuji no právě taky jsem z toho jelen protože slabě pozitivní ovu test jsem měla už 14Dc v sobotu ráno a večer jsem začala mírně špinit 3 dny a pak byl klid teploty se zvýšily už od toho 20.3 a drží se do teď
@lenickamimi Myslím, že je to tam vyznačené správně. Odhadla jsem špatně to datum z předchozího obrázku, pořádně jsem to neviděla. Ale toto sedí. Ovulace byla nejspíš toho 19., to je poslední den nízkých teplot.
@katule1990 to znamená že 19 se pravděpodobně vajíčko uvolnilo
@lenickamimi Ano 🙂. Takže jsi dnes 12 DPO. To už by test mohl být pozitivní. Ale zkus ještě za 2 dny, to už bude jasno 🙂.
@katule1990 hmm jestli se vůbec podařilo oplodnění a taky jestli se to uchytlo to se pozná až když MS nedorazí doufejme 😣
@lenickamimi Držím palce 🙂. Já jsem teď čerstvě těhotná po IVF, čekala jsem na to 3 roky, takže moc dobře vím, jaké to je.
@katule1990 tak přeji hodně štěstí ať se miminko dobře vyvíjí 🍀🍀🍀🍀🍀
Ahoj chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s těhotenským testem sluníčko a s intimed?
Dnes jsem testovala a vyšli mi oba negativní. Poslední MS jsem měla 19.3.2020 a k styku došlo 25.3.2020
2 dny po skončení MS.
MS mám pravidelnou a teď mi mešká cca 3-4 dny.
Bolí mě prsa a nikdy mě prsa před MS neboleli a ještě než se měla MS dostavit mám do teď velké bolesti zad a v podbřišku. V den kdy měla MS přijít jsem měla menstruační bolesti cca 2 dny a pořád nepřišla. Naopak mám jenom silný výtok
@elssie12 Myslím, že pokud byste byla těhotná test by to už prokázal. Já měla zpoždění i 14 dní, bude to porucha, počkala bych jestli to nedostanete do dvou týdnu a zašla bych k dr