icon

Kdo je na tom stejně a čeká na testování?

brabechanule
4. únor 2024

Ahojky kdo je na tom stejně?

brabechanule
autor
13. únor 2024

@chlapecektehu dutinka by tam být měla....a asi proto má důvod....

chlapecektehu
13. únor 2024

@aquenka poslední menstruaci jsem měla 25.12-30.12 ale já mám pcos a spoustu cyklů jsem měla anovulačních teď jsem si myslela že taky nebudu mít ovulaci ale dostavila se v datu kdy jsem očekávala už menstruaci. Byla 32 DC to je celkem pozdě.

aquenka
14. únor 2024

Tak co holky jak jste na tom co nového?? Já už se te kontroly nemůžu dočkat. Ještě týden, to je nekonečný čekání 😂

nikoluherova19
14. únor 2024

@aquenka já mám do kontroly 12 dni a je to fakt nekonečný 😂

aquenka
14. únor 2024

@nikoluherova19 to věřím! Bych to nejraději ten týden prospala a vzbudila se až ten den ráno 😂 ja se hlavně těším, až to řeknu moji dceři. Je jí šest a miminko si moc přála, letos jde do školy, tak to bude zajímavý 😂

nikoluherova19
14. únor 2024

@aquenka jo to bych nejradši prospala taky 😂😂 to je krásný, tak to bude mít velikou radost 😍❤️ já svoji skoro 21 měsíční dceři říkám, že má máma mimi v bříšku, tak přijde řekne mimi a pohladí bříško a to je krásný pocit ❤️❤️

chlapecektehu
14. únor 2024

@aquenka já mám 8 dní do kontroly a mám z toho nervy. Jak jsem dřív prodělala zamlklý těhotenství tak mám z toho nervy. A ještě mám nervy z toho že tam nic nepůjde vidět 😮😔

nikoluherova19
14. únor 2024

@chlapecektehu když si budeš říkat že tam nic nebude tak to tak většinou dopadá musíš si věřit a doufat ☺️☺️

chlapecektehu
15. únor 2024

@nikoluherova19 no u prvního těhotenství jsem si říkala jak je to super že se strašně těším a nedopadlo to tak že si nemyslím že to je úplně o tom co mám v hlavě 🤷🏻‍♀️😏

nikoluherova19
15. únor 2024

@chlapecektehu já mám taky strach po 2 pokusech ale neříkám si že to nevyjde.

chlapecektehu
15. únor 2024

@nikoluherova19 já neříkám že to nevyjde ale že bude brzo tam něco vidět. Přece jenom ve 4 týdnů půjde maximálně vidět tak váček. U syna jsem byla v 5+4 a i tak tam toho nebylo moc vidět 🤷🏻‍♀️

nikoluherova19
15. únor 2024

@chlapecektehu tak já na první kontrolu podle ms jsem se objednala v 7+0tt podle mě dříve to nemá smysl.

brabechanule
autor
15. únor 2024

@chlapecektehu
@nikoluherova19
@aquenka holky jan jste na tom já mám dr až na 19.3 měla bych být 9+5 jinak celý den spím a začíná mi být zle po každém jídle co vy? Jinak jsem udělala diskuzi na společný termín ;)

Jinak já mám do kontroly měsíc tak mám co říkat...jinak holkám už jsem ti řekla protože mi bylo blbě a furt spím tak ať vědí proč

nikoluherova19
15. únor 2024

@brabechanule tak já se cítím dost nafoukle. A nesnesu přes břicho vůbec nic. Jinak se cítím dobře, žádný příznaky těhu. Jinak kdybych mohla spát tak bych taky spala celý den. A na první kontrolu už se moc těším ale je daleko.

brabechanule
autor
15. únor 2024

@nikoluherova19 jo ještě jsem otekla po obličeji... 😀

aquenka
16. únor 2024

@brabechanule zdravím 🙂tak super,me byva spis odpoledne trochu blbe a vse me strasne tlaci ...v praci jsem to taky holkam rekla ,preci jen pracuji ve skladu a taham těžké veci. A když že jsi mela poslední ms ?

aquenka
16. únor 2024

@nikoluherova19 ja poslední týden se cítím jak v pátém měsíci. Tlačí mě tepláky, leginy . Jsem si musela vzít tehu leginy co mám z předchozího tehu . 🤣a večer me povali horkost na prsou ,bolest bradavek. Ráno jsem nejvíc happy ☺️

nikoluherova19
16. únor 2024

@aquenka taky se tak cítím a večer jsem dost nafouklá. Ale ty těhu asi už vyndám taky 😂 a od rána mě dost bolí v podbřišku tak teď sedím a odpočívám.

chlapecektehu
16. únor 2024

@brabechanule mě je celkem fajn ale jak tahám syna tak mě často pobolívá podbřišek. A o prsách ani nemluvím ty mě bolí teda dost.
A přemýšlím že si zavolám doktorovi ať mě přeobjedná. 🤔

brabechanule
autor
16. únor 2024

@chlapecektehu asi zavolej

chlapecektehu
16. únor 2024

@brabechanule zavolám 🙂

brabechanule
autor
16. únor 2024

@chlapecektehu já mám divný pocit ze to stoupá nějak rychle...aby tam nebyly 2 :D

nikoluherova19
16. únor 2024

@brabechanule já se taky dost bojím abych nečekala 2 😂 jelikož moje budoucí Švagrová čeká jednovaječná dvojčata 😂😂

chlapecektehu
16. únor 2024

@nikoluherova19 tak to máš velkou šanci na to mít dvojčata 🫣
Já bych se tady upřímně taky z dvojčat zbláznila, ale vím že to nehrozí. Nikdo z rodiny je neměl

nikoluherova19
16. únor 2024

@chlapecektehu no mám velkou šanci jak z přítelovo strany tak i z mé, ale jelikož mám dceru nezastavitelnou dračici, energetickou a plnou elánu a nenechá mě chvilku na pokoji a ještě do toho mít dvojčata tak bych brzy skončila v Bohnicích😂😂😂

chlapecektehu
17. únor 2024

@nikoluherova19 tomu věřím 😅🫣 tak uvidíme o to víc se budeme těšit na tvůj ultrazvuk 👶🏻👶🏻

nikoluherova19
17. únor 2024

@chlapecektehu tak určitě nejsi jediná kdo je zvědavý ale mě to taky dost zajímá 😂😂

beka91
17. únor 2024

Ahoj, omlouvám se, že vstupuji do rozjeté diskuse a všem, kterým se zadařilo, moc gratuluji a držím palce🍀🤞🏻!
Já jsem zatím ve fázi čekání na test (9 DPO) a moc by mě zajímalo, zda jste už v tuto dobu něco cítily, nějaké příznaky, které by se lišily od normálního stavu nebo PMS? Moc děkuju🩷

nikoluherova19
17. únor 2024

@beka91 Ahoj moc děkujeme. A v téhle době už mě pobolívalo v podbřišku. Jinak nic víc. A kdy jsem měla ovulku nevím ale podle appky jsem ji měla 25.1 a test jsem si udělala 2.2 a měla jsem vidět ducha 😁

Strana