icon

Kdo na "to" čeká? 🙂

marci7777
30. kvě 2018

Tak kdo bude teď čekat se mnou na dálnici? 🙂 čekám jí cca za 7-8 dní 🙂

eiram7
5. čer 2018

@pitrisek87 testy vypadají vazne dobre, tak preji, at sílí a mrcha nepřijde. Mne ma přesně jako tobě dorazit teď ve středu či čtvrtek, tak uvidíme 😀
@misko5 tak takhle přesně vypadají ty moje testy ze včerejška. Ale vždy, když jsem je delala dřív a nebyla jsem tehule, byly úplně bílé.
Dva měsíce zpátky jsem měla před ms děsný křeče v podbrisku a na testech bylo to same co teď, nejdřív jsem ken spinila (cca 7dpo) a pak se ms rozjela, takže si to vysvětluju taky biochemickym... tak drzim palečky, at se zadari tento cyklus 🙂

pitrisek87
5. čer 2018

@eiram7 uvidim, před ms je to vždy riskantní testovat. Mně to nedalo kvůli tomu krvácení od 1-3.6 ani jsem nečekala, že by na testu něco bylo takhle brzo. Bylo by to mé třetí dítě, mám doma dvě holčičky a byl by to teda mazec. Starší má čerstvě 3 roky a mladší 9 měsíců :D Chceme ještě jedno mimčo a ne moc velký věkový rozdíl.... První vznikla omylem a u druhé jsme se snažily 4. měsíce takže jsem počítala taky tak čtvrt roku snažení, ještě když kojím....
Tak držím palce ať už ms nedorazí a testy sílí 😉

marci7777
autor
5. čer 2018

já "nečekám" mrchu zítra.. uvidíme🙂

pitrisek87
5. čer 2018

@marci7777 tak přeju at už nepřijde 😉 Taky čekám zítra/pozítří ms....

eiram7
5. čer 2018

@marci7777 to už mas tedy krásnou rodinku! A jste teda dobří, ze chcete další ditko takhle rychle po sobě.
I když bracha se švagrovou to mají úplně stejně a nemůžou si to vynachvalit - dítka jsou si blízká a jsou perfektní parta. 🙂)

blackhole
5. čer 2018

Tak MS nedorazila včera ani dnes, takže pokud to takto bude pokračovat, tak v pátek opět testuji (3. den zpoždění) 😎😎

mrnousek121
5. čer 2018

Ahojte děvčata, tak se taky přidám. Jsem osm měsíců po porodu chlapečka a chtěli jsme mimča blízko u sebe a říkali jsme si, že to začneme zkoušet. Přítel tedy chtěl snad hned po porodu blázen :-P ale já chtěla počkat aspoň 2 roky od sebe, no říkala jsem si ať si chlapec zkouší, a když se to má zadařit, tak se zadaří 🙂. Ovulku jsem měla okolo 23-24.5. a přišlo mě, že na mě hned přišly těhu příznaky, motání hlavy, nevolnost, únava a divné píchání v podbřišku. Test jsem dělala v neděli a v pondělí mamatest a byl total negativní, dnes jsem nezkoušela bo měla dojít MS a zatím nedošla, tak zítra testnu a uvidíme 🙂. Koukám, že to bude hezká skupinka únorňátek 2019 🙂. Snad se zadaří všem

misko5
5. čer 2018

@pitrisek87 díky 🙂 ms nečekám o víkendu..ještě je čas 🙂 🙂

blackhole
5. čer 2018

@mrnousek121 my jsme na tom podobně, i když syn je o něco starší - bude mu 11 měsíců 🙂 Držím palce!

pitrisek87
5. čer 2018

@mrnousek121 Tak přeju ať nedorazí, u nás to bylo podobně, manžel by chtěl další dítě hned po šestinedělí. Ty chlapi jsou fakt blázni, myslím ale že je rád že jsme měli delší pauzu 😉

mrnousek121
5. čer 2018

@pitrisek87 Taky si myslím, že neví do čeho jdeme, ale on je zlatej , tak snad to zvládneme 🙂.

pitrisek87
5. čer 2018

@mrnousek121 No já počítám ze následující tri roky nějak přežiju a pak už to bude lepší 😁 Ale starší dcera jde od záři na pár dni do školky tak se ji o program bude starat někdo jiný... Je totiž hyperaktivní a náročné dítě... Uvidím co druha dcera ale doufám ze s ni bude méně práce... Ted bych chtěla kluka, co vy ze by holčička? Stejne počítáme se třetí holcickou ale chlap by byl fajn 😉

eiram7
6. čer 2018

Holky moje milý, tak jsem dnes rano s nedočkavosti testovala a dopadlo to tak, jak vidíte na fotkách. ❤️ Určitě se ale ještě neraduju - dnes by měla přijít ms, a tak si porad říkám, jestli do víkendu nedorazi. Nezbývá než čekat. Ale aspoň me těší, ze nám to klaplo takhle hezky už druhy cyklus a ze to proste jde 😊

eiram7
6. čer 2018

@barumat a co ty?? Těším se na dobrou zprávu! 🙂😍

berta5
6. čer 2018

@eiram7 držím palce, aby MS nedorazila a dálnice jen sílila 🙂

misko5
6. čer 2018

@eiram7 to je krásná zpráva takhle po ránu, at sílí 🙂..

cupito
6. čer 2018

@eiram7 supeer. 🙂 Taky preju at sili a vsechno je v poradku. 🙂 💞

barumat
6. čer 2018

@eiram7 Ahoj, moc gratuluju!! ❤ Já zatím nic, jakože jsem ani netestovala. Vím, že to zní neuvěřitelně, ale je to tak. Manžel včera domů dotáhl zraněné srnče, tak se nějak všechno motá kolem něj, a ráno jsem si vzpomněla na test až když jsi se už utírala, do té doby jsem měla hlavu plnou toho, jestli je ještě vůbec živej, a že tam musím skočit. No a před MS píšou testovat jen z ranní moči. Tak to nechám plavat. Druhá věc je, že mi přijde, že všechny "příznaky" těhotenství, co jsem na sobě pozorovala, úplně zmizely (prsa nic, únava nic) a zbyly jen ty pro blížící se MS (žravost a pobolívání v podbřišku). Tak se na to asi vyprdnu úplně a prostě počkám do té neděle, nebudu zbytečně vyhazovat skoro stovku oknem jen abych si prohlídla mínus 😁

eiram7
6. čer 2018

Moc vám všem děkuji! ❤️ Snad se vse bude dobre vyvíjet. Je úžasný, ze to člověk muže sdílet aspoň tady, pritele mam zrovna na pracovní ceste v Maďarsku, tak bych asi “praskla” všemi dojmy, kdybych to nemohla napsat vám a musela čekat, až se vrátí 😅
@barumat tak to úplně chápu. A jak je na tom srncatko? Aspoň teď budes cilit pozornost na něco jiného a budes nakonec třeba krasne překvapena.

barumat
6. čer 2018

@eiram7 Hele, nevím, no. Ránu od auta asi už přežije, je to víc než 24 hodin, to už by asi nějaký vnitřní krvácení nedal. Druhá věc je, že dostal ránu do hlavy, tahle je na jedno oko slepý a působí dost zpitoměle, což se snad, doufejme srovná. Taky jen hádáme, jestli nemá nic s čelistí. Zkoušela jsem jí opatrně otevřít, to nekníkal, necukal, tak snad je maximálně naražená. Ale zoubky má malinký, ostrý a bílý, tak myslím, že ještě ani neumí žrát trávu, že byl jen kojenej. Takže je tu poslední obava, jestli zvládneme dokrmit. Zatím dáváme po dvou až třech hodinách UM, co snese, zatím stříkačkou, dudlík nechce. No a pak je tu vyměšování, dokud od něj nevidím bobek a trošku moči, budu na nervy furt. Dnes ho má na starosti tchýně, ta už nějaký zkušenosti má, tak uvidíme. Musíme prostě čekat a snažit se zavodnit a nakrmit.

barumat
6. čer 2018
marci7777
autor
6. čer 2018

@eiram7 jeziž to je skvělý, já čekám dnes MS, na testu ale bílo.. tak uvidíme :-/ moc tomu nevěřím ... i když poslední týden nade mnou lítají samý čápi 😀

eiram7
6. čer 2018

@barumat to je bobek malinkej... Krasne se o nej staráte, tak snad se bude jeho stav lepšit. Musi to byt teda nervy. A plánujete ze byste si ho nechali? Těžko říct, jestli při vasi péči pak zvládne zapadnout zpátky do přírody. A to ho někdo srazil a manžel ho našel zbidacenyho někde u silnice jo?
@marci7777 tak uvidíš, třeba se ms nedostavi a čárka se na testu ještě vybarvi - moje segra i spousta kamarádek měly ducha až dva dny po ms

pitrisek87
6. čer 2018

@eiram7 Super tak potichu gratuluji a ať sílí ❤

pitrisek87
6. čer 2018

U mě zatím ms zatím taky nikde a testy sílí, tak snad to vydrží. Doufám, že nás tu bude mnohem víc s // čárkama 😉
Tady moje dnešní testy...

barumat
6. čer 2018

@eiram7 Hele do přírody už určitě ne, na to je moc malinkej a tý péče bude ještě potřeba hodně, takže se na nás zafixuje, ale jinak se to udělat nedá. Jj, manžel ho našel, jak dezorientovaně s dírou na temeni klopýtá po silnici. Chudáček 😒

eiram7
6. čer 2018

@pitrisek87 Jee to mam radost, krasne ti sílí. taky potichonku moc gratuluji ❤️ A jak říkáš, snad nas bude víc a víc 🙂))

eiram7
6. čer 2018

@barumat taky si prave říkám, ze do přírody uz asi nee. tak to budete mít doma krásný přírůstek. Chuderka, ten si toho zažil, ještě ze ho manžel našel...

magicka89
6. čer 2018

@barumat to je láska krásná :-*

pitrisek87
6. čer 2018

@barumat To je chudáček, snad bude bez následků... A necháte si ho? Takže už vlastně takové miminko doma máš 😉

Strana