Kdo na "to" čeká? 🙂
Tak kdo bude teď čekat se mnou na dálnici? 🙂 čekám jí cca za 7-8 dní 🙂
@pitrisek87 Mám ještě dvouletou holčičku 😉 A jo, nic jinýho asi nezbude, jestli to přežije, než si ho nechat.
tak já holky taky hlásím nevyfotitelnýho ducha a MS nikde. Jen čučím, že jsem 14DPO a fakt to lovím i ušima 😀 .
@mrnousek121 tak at sílí 🙂
já na testu nic nemáááám ☹ je nějaký v drogerii, který by byl časný? 🙂 nechci kupovat clearblue za 250,- jen abych ho vyhodila 😀
Tak MS nikde, trochu mě občas pobolívá vpravo v podbřišku (měla jsem to tak i u syna) a jsem zvědavá 🙂 První těhotenství jsem neměla čas tolik řešit, protože jsem se učila na zkoušku, tak doufám, že mi to teď nepřinese smůlu.
@marci7777 já jsem měla časný z lékárny Benu, tam mají 2 druhy a liší se jen v citlivosti - ten časný má 10mIU a ten "pozdní" 25mIU. Čím nižší číslo, tím větší citlivost.
@mrnousek121 super! To mam radost! Taky přeju, at sílí a vse je Ok. To nás tedy holky hezky přibývá
@marci7777 Hele, nevím, četla jsem přesně to, co ti píše @blackhole, chci jen dodat, že při prvním těhu jsem si jedno ráno dělala clearblue (už nevím přesně, ale určitě den nebo dva po vynechané ms) a testovací čárka byla silnější než kontrolní. Den poté jsem ještě koupila mamatest se stejnou citlivostí, opět ráno (kdybych měla den před tím nějaký halušky, tak abych na gyndě nevypadala jako blbka) a ta testovací čárka byla sotva vidět. Takže i se stejnou citlivostí není test jako test 😉
nejde to moc vidět, ale jinak je vidět 🙂 zkusím ještě zítra.. zítra mám narozky, to by byl dáreček 😀
Ty brďo, to nám tu ty děti přibývají 😁
34DC a myslela jsem si, že se to zase opozdilo. Cyklus jsem měla posledních 6 měsíců úplně rozházený. Jen mi tentokrát bylo divné, že mě nějak víc bolí prsa, tak jsem testla a DÁLNICE. Pokoušeli jsme se cíleně skoro rok, tak mám radost 🙂 Doma to ještě nikdo neví.
@archiala Super, gratuluju to už je pořádná čárka 😉
Pořádně se to tady rozrůstá, hlavně samé dobré zprávy 🙂
U mě teda naopak, začala jsem lehce špinit, takže už testy vůbec nezkouším a naopak doplním zásoby tamponů. A za tři týdny nanovo 👍
@maice Určitě se dočkáš.... Až je tam budeš mít zase budeš čekat na utz, pak na screeening, na výsledky, na porod. To bude teprve zkouška trpělivosti 😉
@barumat To mě mrzí, třeba to ještě není ztracené já špinila/krvácela tři dny a pak už nic. Každopádně budu držet palečky ať ti to vyjde co nejdříve ❤
@pitrisek87 Díky. Já to moc nehrotím, byl to první pokus, den po ovulaci a to ještě podle internetu, takže bůhvíjak. Dcera se povedla za devět měsíců, tak to zase necháme navolno a uvidíme. Akorát se teda musím kousnout a přestat se cpát, pms není těhotenství 😂
zdravím všechny 🙂 taky čekám... snažíme se první měsíc, od loňského léta neberu HA, ale MS dost prapodivná, od března jedu hodně zdravou stravu, kys.listovou... dnes 24DC, ms má být v pondělí, testovat chci o víkendu zkusit, tak uvidíme 😉
@pitrisek87 To vim,uz doma mam dva kloucky...ale jsem v listopadu po mimodeloznim...nechrani e se od porodu syna (duben 2017) tak uz je to celkem dlouhe...a bojim se,aby to s jednim vejcovodem vubec slo :(

@pitrisek87 To je moc krasny...jak ja uz bych je tam chtela najit taky...moc gratuluji