icon

Kdo se snaží o mimi a čeká ma MS?

kevi1
11. lis 2020

Ahoj,
nájde sa tu nejaká ďalšia snažilka, čo čaká na mrchu?
Veľmi by sme s partnerom chceli druhé miminko. Som 10. dpo a už som taká nedočkavá, či dorazí MS. Normálne by mi mala doraziť zajtra, ale podľa ovu testov ovulka prebehla až nejaký 18.deň cyklu, tak predpokladám, že zajtra sa ešte nič neudeje.
Som nervózna a najradšej by som hneď testovala. Toto čakanie je nekonečné.. a najhoršie, že keď to zase nevyjde, človek musí čakať další mesiac. :(
Tak sa poďme podporiť...

Strana
z3
majka116
11. lis 2020

@lachtanice86 no mě pravě ten ovu test hodně zmatl, pridam fotku včerejšího a dnešního tt, já tam asi něco vidím ale nejsem si tím jistá nechci si to sugerovat.. a stejně je asi ještě pořad brzo

lachtanice86
11. lis 2020

@majka116 ja tam taky něco vidim, kdy ma prijit ms?

lachtanice86
11. lis 2020

@majka116 no ja taky taky neumím zakladat soukromé

lotosek
11. lis 2020

Já po několika biochemkách se pozitivního testu spíš děsím, co zas bude.

majka116
11. lis 2020

@lachtanice86 ms by měla přijít v neděli. Tak doufám ze už ani nepřijde :D

kevi1
autor
11. lis 2020

@lachtanice86
@majka116 tak test samozrejme negativny 😀 pocit mam furt rovnaky, tak to testovanie je asi jedno... teda ako ok je to negativne, ale je to hodne dopredu, tak aj tak clovek dufa ze MS nepride a tak to bolo aj pred hodinou..

kevi1
autor
11. lis 2020

AJ ked baby teraz mam zase pocit, ze ak nie som tehotna, tak nech MS pride co najskor, nech sa mozeme zase snazit. Prestava ma to bavit :(

lachtanice86
11. lis 2020

@lotosek to znám

lachtanice86
11. lis 2020

@kevi1 jak dlouho se snažíte?

majka116
11. lis 2020

@kevi1 přesně tak, vzdycky doufám ze ms odejde co nejrychleji, ať mužů začít znovu. Minuly měsíc jsem měla 6 dnů zpoždění a myslela jsem ze by to mohlo už vyjít, ale testy byly opravdu bílé, nebylo tam ani to co tam mám teď, tak se nechám prekvapit

lachtanice86
11. lis 2020

Tak ja uz napsala do soukromé

verun_ka77
11. lis 2020

@kevi1 No nevím ... My se s mamželem už nějakou dobu snažíme, že už přestávám věřit ...

piskle89
11. lis 2020

Mám doma téměř 2,5leteho chlapečka. A už skoro rok se s manželem snažíme o druhé miminko. V srpnu jsme byla na laparce, odstraněn levý vejcovod. Pravý ok, funkční. První pooperační cyklus šel ze špatného, druhý ze zdravého.... tři dny pozitivní test... slábl, menstruace. Teď jsem si nebyla jistá, ze kterého šla ovulace. Ale jsem už 14 dní po a tt negativní. Ovulaci bezpečně poznám. Plus užívám druhý měsíc drmek. Teď už jen prosím, aby přišla ms a mohli jsme další měsíc zkoušet. Minulý měsíc mě to hodně sebralo.
Zábavu mám, syn mě hodně zaměstnává. Plus na půl úvazku pracuju. Ale miminko si moc přeju. Tak doufám, že ještě jednou to štěstí budu mít 🙏🙏
Pokud máte soukromou skupinu, prosím o přidání.

nikishkaaaa
11. lis 2020

@kevi1 přidávám se, ovulace byla zřejmě teprve včera, ale i tak už bych nejraději 2 čárky. Doma mám skoro 3 letou slečnu a v prosinci to bude rok, co se snažíme o druhé. Povedlo se v červnu, jenže se v srpnu ukazalo jako zamlklé a já muselo na zavedení potratových tablet, po šestinedělí se teď snažíme 2. měsíc. Všem držím pěsti!!! 🤗

lotosek
11. lis 2020

@piskle89 Tak to jsme na tom podobně, mám stejně staré dítě, to se povedlo hned napoprvé, druhé se nedaří, zatím pořád biochemka. Někde jsem slyšela, že zdravý vejcovod si umí natáhnout vajíčko i z druhého vaječníku, že v tom břiše je to všechno ve skutečnosti docela po kupě, to jenom na těch obrázcích to vypadá, že vaječníky jsou na úplně opačných stranách těla.

piskle89
11. lis 2020

@lotosek tak u nás první syn sice po půl roce, ale první měsíc, kdy jsem hlídala ovulaci. Jinak můj gynekolog mi řekl, že takové případy jsou, ale není to pravidlo. Potvrdil to i primář v nemocnici. Další věc je, že se vaječníky nemusí pravidelně střídat. Takže prostě snažit se každý měsíc. Doteď jsem poznala, z jakého jdou. Mám po porodu silnou ovulaci. Tento měsíc poprvé netuším, ale vycházelo to na špatný.
Každopádně celý měsíc jsem vždy v klidu. Ale tak 4 dny do MS začnu přemýšlet, sledovat se...zlo 😂

misak48
11. lis 2020

Ještě včera bych se přidala s očekáváním, ale bohužel, dnes 1 DC. Ale jak říkáte, aspoň přišla rychle a můžu vyhlížet další ovulaci 🙂 Ale jinak se ve spoustě příspěvků poznávám. Snažíme se o druhé, chtěli jsme děti hodně blízko u sebe (klidně po roce). Jenže do roka jsem neměla ani cyklus, pak se další půlrok nedařilo. A když konečně jo, tak v desátém týdnu zamlkle s revizí. Takže jedeme nanovo...

anuliinka2013
11. lis 2020

@majka116 Necetla jsem vse, jen muj poznatek.... par dni pred MS mivam bezne pozitivni ovu testy (silnejsi druha carka), jednou dokonce i 5 dni pred a nic z toho... ani biochemicke, proste nejaka hormonalni nerovnovaha.🙂

majka116
11. lis 2020

@anuliinka2013 možné to určitě je to nerikam ze ne, jen s tím nemám moc zkušenosti a tohle bylo první co jsem kde našla a četla, a psalo to více lidi, tak mě to jen napadlo a zkusila jsem, nerikam ze to musí být stoprocentně pravda, nebo stopro značit těhotenství 🙂 ale dekuju i za tvou zkušenost 🙂🙂

priefi
12. lis 2020

Já jsem po sp a aktuálně jsem v první polovině cyklu, takže momentálně se čeká na ovu 🙈

@lachtanice86 držím pěsti ❤️

kevi1
autor
12. lis 2020

@piskle89 ja mam full time job, maleho prcka, psika... mam tolko roboty ze neviem kde mi hlava stoji, ale prcka si proste prajem a neviem si pomoct :( dufam ze sa nam skoro zadari obom

kevi1
autor
12. lis 2020

@lotosek
@piskle89 baby ja som prave tiez myslela ze ked sa nam prve ditko podarilo hned, druhe vyjde tiez... a ono prd. Strasne to oplakavam vzdy, manzel je z toho tiez mimo, mysleli sme proste ze sme extra plodny par ked pre prve sme sa ani snazit nemuseli :(

kevi1
autor
12. lis 2020

@priefi ach to ma mrzi :( tolko zien s potratom je co citam.. u mna v okoli tiez. Hrozna doba :(

kevi1
autor
12. lis 2020

@priefi snad sa skoro zadari..

kevi1
autor
12. lis 2020

baby ja som dnes v noci mala take bolesti v podbrusku ze som nemohla vobec spat, na boku absolutne, trochu sa mi to ukludnilo na chrbte. Uz som si myslela, ze prisla mrcha a stale nic, na druhe strane som 10/11 dpo tak si hovorim, ze by mohla este 1-2 dni vydrzat, lebo vseobecne som mavala strasne kratke lutealne fazy takze sa bojim, ze ked sa raz zadari, tak nakoniec sa mimi nestihne uchytit. Ale teda bol to zahul, vobec som nemohla spat, bola som presvedcena ze uz mam MS a zacinaju mi krce..

misak48
12. lis 2020

@kevi1 tak tyhle pocity sdílím, taky jsem čekala, že to bude hned, když první šlo... A to dokonce dvakrát. Poprvé jsem otěhotněla neplánovaně z jediné "nepozornosti". O to jsme teda přišli, ale když se pak jsme dceru chtěli, šlo to taky hned. A teď najednou ne... Ale zas na druhou stranu pořád kojím, tak to svadim na to...
Moc ti přeju, aby vám to tentokrát vyšlo a ty křeče byly těhotenské 😉

priefi
12. lis 2020

@kevi1 v mém případě jde asi o vyčerpání těla z předchozího kojení. Měla jsem 2 sp za sebou. Tento cyklus je poslední možný, kdy se můžeme snažit o mimi, pak už bychom neměli PPM. Takže pokud se nepovede, odkládáme na dobu neurčitou.

priefi
12. lis 2020

@kevi1 to může být i začínající těhu. Mě uchycení taky bolelo.

lachtanice86
12. lis 2020

@kevi1 nám první trvalo skoro 3 roky a druhé první měsíc

kevi1
autor
13. lis 2020

Ahojky, tak ja som dnes zase skusila tehu test (mala by som byt teda podla vypoctov fakt 11 dpo dnes) a furt snehobielo. Zase som moc nespala, lebo vecer ma zacnu boliet krize a podbrusko. Aj prsia ma zacali boliet. Tak som si normalne tento mesiac nahovorila tehu priznaky... som z toho nestastna. Viete ja som aktivny clovek, normalne by som si povedala, ze nevadi, ved raz sa zadari, aspon mozem sem tam zajst na nejaky koktail, do sauny, chodime do jumparku, chceli sme ist do Ameriky... lenze jak je Covid, clovek aj tak nic nemoze, sedi furt doma a upina sa na to tehotenstvo este viac mam pocit. A do toho svetky v okoli tehotni alebo rodia.. hrozny den dnes. Samozrejme som davala nadeje do testu, ked uz som 11 dpo, ze aspon duch bude, ale nic, takze asi tento mesiac zase nic. Minule tehu som mala rozum a testovala som az 17 dpo, 3 dni po vynechanej MS, ziadne lovenie duchov, neviem co ma to popadlo teraz..

Strana
z3