Kdo se snaží o mimi a čeká ma MS?
Ahoj,
nájde sa tu nejaká ďalšia snažilka, čo čaká na mrchu?
Veľmi by sme s partnerom chceli druhé miminko. Som 10. dpo a už som taká nedočkavá, či dorazí MS. Normálne by mi mala doraziť zajtra, ale podľa ovu testov ovulka prebehla až nejaký 18.deň cyklu, tak predpokladám, že zajtra sa ešte nič neudeje.
Som nervózna a najradšej by som hneď testovala. Toto čakanie je nekonečné.. a najhoršie, že keď to zase nevyjde, človek musí čakať další mesiac. :(
Tak sa poďme podporiť...
@lachtanice86 spineni je na zacatku tehotenstvi vetsinou normalni, taky jsem to tak u prvniho mela 🙂
Ahoj holky, minulou sobotu jsem zjistila ze jsem tehotna protoze nedosla MS, mela bych byt 4+5, ve stredu jsem byla na ultrazvuku protoze mam za sebou uz jedno mimodelozni tehotenstvi kdy jsem prisla o vejcovod a taky jsem v zari byla na operaci kvuli endometrioze kterou jsem mela na streve, preventivne mi doktor prohledl muj jediny a posledni vejcovod a tekutina mu neprosla i ldyz vypadal naprosto zdrave. Bylo mi doporuceno otehotnet s tim ze je mozne ze to neklapne prirozenou cestou a pujdu na IVF, dal mi 6 mesicu, ted jsem v soku a strasne stastna ze jsou na testu 2 carky ale zaroven mam strasnej strach z dalsiho mimodelozniho tehotenstvi, predevcirem na UTZ nebylo nic videt, ani vacek v deloze a zaroven ani nic mimodelotniho. Priznaky mam, boli me prsa, jsem unavena, porad curam a hodne jim...zaroven mi ani neprijde ze bys TT silil, je spis furt stejny, dnes bych mela mit vysledky HCG. Prikladam foto TT, jsem asi 21 DPO a 33DC
@lachtanice86 To mě mrzí. Já když jsem začala špinit, tak to zatím vždycky špatně dopadlo. Snad to nic nebude.
@pajuna27 ja myslim, ze test sili a na utz jsi byla opravdu brzy. Jeste je cas, jiste se vse ukaze, tam kde ma 🙂 preji moooc stesti 😊
@lotosek to prave u mě taky, jakmile bylo špinění vzdy to bylo spatně
@pajuna27 sla jsi na utz brzy. Ja mam taky endo 4.stupne, v cele dutině břišní, v roce 2018 jsem dostala 3cykly a pak bych musela na umělé. Vyšlo to při 3cyklu. No a ted, po 2letech, bez léků jsem otěhotněla první cyklus
@lachtanice86 och to na mrzi :( ale ja som spinila strasne pocas prveho tehotenstva a nikdy to nic nebolo.. zhorsuje sa to ?
@kevi1 ja ani nevím, asi pořád stejný ale přidaly se i velké bolesti v podbřišku
@lachtanice86 ty spinis? Byla jsi na pohotovostí, nebo u Dr.? Pokud by to byl jen hematom, tak by mohl pomoci Ascorutin a progesteron ve vaginálních tbl. Ascorutin lze koupit bez receptu, progesteron jen na recept
@lachtanice86 na bolesti v podbřišku magnesko, nejlépe magnosolv. V žádném případě teď nepít mátu, ibišek, gynko, fenykl, kořenovou zeleninu petržel a celer, maliník a další. Dále je třeba se vyvarovat ananasu.
Držím moc pěsti, ať to je v pořádku 🍀❤️🍀
@priefi ja uz zazila spoustu potratů a tak vim ze ten začátek je bud a nebo, ted bych pohotovost kvůli tomuhle opravdu neblokovala a doktorovi volat nechci. Ja to nechám na přírodě. Z toho co si psala nic nepiju.. a díky moc
@lachtanice86 chápu, držím pěsti, aby vše bylo v pořádku

No ja mam 5den zpoždění ms a začínám spinit