Kdo taky čeká, až si bude moci udělat těhotenský test?
Ahoj holky, kdo tady taky čeká až si bude moci udělat tehotensky test. Mě zbývá ještě 9dnu a strašně se na to těším. Tentokrat mám pocit, ze to opravdu vyjde. Tak jsem se chtěla zeptat jaké pocity mate vy❤️😊
@szuzia taky to tak mám. Teď už musíme jen čekáte doufat ze na nás vykouknout naše vysněné dvě čárky ❤️🍀
@szuzia přeji hodně Stesticka ať to vyjde🍀❤️
Také přeji hodně štěstí 🍀
Taky čekám, jako každý měsíc, zbývá cca 7-9 dní, držím palce 🤗
@aselluska tobě taky 🍀🙏🏼❤️
Ahoj holky 🙂 také cekam..ale zítra rano už asi otestuji 🙂
Poslední ms mi zacla 3.12. a mela jsem to dostat podle kalendare dnes,ale mam to vždy tak +-2 dny...ovulace podle hlenu byla 13.12. ...ve čtvrtek 26.12. jsem zacala spinit,ale jen tak lehce na toaletní papír ,bylo to hnedoruzove ..trvalo to cely den a od te doby nic..jen me od včerejška boli podbřišek,ale tak nejak jinak nez před začátkem ms 🙂 doufam,že to vyslo..
A vám držím moc palečky 🙂
Ahoj holky já taky čekám MS by měla dorazit dnes. Většinou dorazí ráno nebo během dopoledne ale zatím nic tak uvidíme snad už se nam poštěstí.😊😄 na test nechci spěchat abych nebyla zklamaná kdyby ještě mrška dorazila😁
Není to z ranní moči
Tak jdu do lekarny jen nevím zda to není brzy 😁
Ahoj. Já musím počkat aspoň do 8. ledna.
Ahojky holky, ja to mam dostat dnes, od vcerejska jsem jen mirne spinila. Ale uz 2-3 dny me boli bricho a jsem takova nafouknuta, tak nevim zda se to akorat zpozdilo nebo by to mohlo byt ono. Byli jsme na IUI, tak jsem uz opravdu nedockava a doufam, ze nam to konecne vyslo.

Ahoj, také čekám 🙂 zbývá 7-8 dní. Nejraději bych testovala hned, ale musím vydržet. Věřím, že to vyjde ❤