Kdo taky čeká, až si bude moci udělat těhotenský test?
Ahoj holky, kdo tady taky čeká až si bude moci udělat tehotensky test. Mě zbývá ještě 9dnu a strašně se na to těším. Tentokrat mám pocit, ze to opravdu vyjde. Tak jsem se chtěla zeptat jaké pocity mate vy❤️😊
@lusy_3 ahoj moc se takhle nepozoruj. Dělala jsem to taky a nic z toho nebylo. Pak jsem se na to vyprdla a ejhle. Jinak takový příznaky můžeš mít kvůli přicházející MS. Sama musíš pak vědět jak ti MS přichází a přibližně kdy. Mě přišla třeba vždy ráno max dopoledne 😊 a klasický příznaky bolest podbřišku prsou únava atd. 😊
@hanka858 též jsem dělala...když jsem byla tehu,tak jsem to v práci řekla...že jsem nejspíš těhotná,tudíž jsem netahala těžké klienty...jde o to,aby jsi netahala moc těžkou váhu..i když se říká,že pokud se mimi má udržet,udrží se...ale..stejně no.Ja dělala v Domově pro seniory.. trismenny provoz
Ahoj, tak nějak nevím, co si myslet... jsem 18DC. Od 16 dc špiním a bolí mě dost podbříšek. Cyklus už mám kratší 24 dní. Ale prostě mně to nedalo a udělala jsem si tehu test. A vůbec nechápu, jak to že už 18 Dc, se ihned objeví druhá čárka. MS mám dostata až za cca za 5 dni. Tak už přemýšlím, jestli to není mimodeložní těhotenství z minulého měsíce nebo cysta?
Ano, to nemohu nebo vy jste taky tehu nebo proč? 😆😆😆
Ahoj holky, jdu se přidat. Dnes jsem 7dpo, včera jsem měla hnedozuzovy výtok 2x na toal., Dneska cítím takové rypani kolem dělohy, ms by měla přijít v pondělí, ale tak nějak tuším, že to vyšlo 😍😍🤰 ovu byla na Vánoce, včera jsem měla narozky, tak pokud to bylo uhnizdeni, tak by to byl pěkný dárek! Snažíme se už od loňského srpna, oba 2 jsme zdraví a přesto to nějak nejde...
Ale teď mi něco říká, že to vyšlo! 😍
A všem pozitivním testům gratuluji!

@hanka858 už jsem volala. V pátek jdu na krev aby mi to potvrdili a jinak až v 7 tydnu ultrazvuk atd prý už tam pak.jde slyšet i srdíčko ☺️