icon

Kdo taky čeká, až si bude moci udělat těhotenský test?

29. pro 2019

Ahoj holky, kdo tady taky čeká až si bude moci udělat tehotensky test. Mě zbývá ještě 9dnu a strašně se na to těším. Tentokrat mám pocit, ze to opravdu vyjde. Tak jsem se chtěla zeptat jaké pocity mate vy❤️😊

Strana
z3
biton
2. led 2020

@ja_osobne snad ne...jakou má ta čárka barvu?

simanov
2. led 2020

Taky mi to přijde spíš jak ryska..

ja_osobne
2. led 2020

@biton stejná jak kontrolní, a vylezlo to na mě hned po namočeni

biton
2. led 2020

@ja_osobne tak to na rysku nevypadá 🙂

ja_osobne
2. led 2020

@biton já doufám, ale neraduju se, ještě je brzy a do ms daleko 🙂

biton
2. led 2020

@ja_osobne jj...jasný...to chápu 🙂

bvl
2. led 2020

@ja_osobne taky si myslim, ze je to ryska
I ten vas z meho pohledu totozne jako ten muj TT o par fotek vis, vidim okraje rysek, ale treba jsem slepon... :D
Obe jsme testovali 9 DPO

ja_osobne
2. led 2020

@bvl nemyslím si, že jsou stejné, na vašem nevidím nic, bohutlzel6, ani, když přiblížím a zaostrim :( u mě jde docela pěkně vidět si myslím... Ale kdovi

ja_osobne
5. led 2020

Děvčata, tak nám se asi povedlo, dnes 12dpo, zítra by měla přijít ms, tak se budu modlit!

biton
5. led 2020

@ja_osobne gratuluju

kacenka115
5. led 2020

Ženy gratuluji k testíkům. Já mám MS po 23-30 dnech, takže nikdy nevím jestli má nebo nemá cenu se testovat. Každopádně o svátcích jsme se s manželem začali snažit a mám pocit, že to vyšlo. Podle příznaků to buď hodně brzy dostanu a nebo dlouho ne. Držte mi palce. Prvního jsme dali na první pokus,tak třeba to zas klapne. 😊

herousek
5. led 2020

@simanov ahojky výsledek testiku se po počítá max do 5 minut tohle vypadá bohužel na rysku. Ale zkus testovat později. 😊

simanov
5. led 2020

Děvčata,dostala jsem to...tak snad se nám to taky zadari...😊

Strana
z3