Kdo tento měsíc čeká na pozitivní těhotenský test?
Dobré ráno holky,
je tady někdo kdo tento měsíc čeká na pozitivní těhotenský test? 🤞🏼❤️ Ja jsem dnes 8DPO udelala jsem si test nedockavka, ale bílo ❄️ Tak budu doufat, ze je brzo.
U 1. dcery jsem mela malinkými ducha az 12DPO. Tak snad to vyjde!
@lentilka000 já ti nevím, ale přijde mi jako bych tam nějaký náznak viděla 🤷 ale nevím, jestli to není ryska
@lentilka000 Zkoušela jsem to dat do negativů a nic tam nevidím.
Kazdopadne holky, muže mít hodne naredena moc na vliv čárky? Ze je ráno silnější a večer slabsi?
@klchudik když jsem to zkoušela různé poupravovat, mozna bych taky neco vykoukala, zkusim mrknout jak zaschne
@berushe14 v negativu jsem taky neviděla nic
@lentilka000 zkus ráno s první močí ☺️
@berushe14 mela by byt rano silnější, ale ja pres noc dost piju a chodim curat, takze u me je to tak nejak jedno 😃
@lentilka000 já pravé taky, takže nechávám to až na druhou moc. Počkám půl hodiny a pak teprve udělám test
@berushe14 zkusím rano 🤞🏼
@helen_h krasny čárky, nestresuj se zbytecne. Ja bych další testy nedelala
@berushe14
@lentilka000 špatně jsem označila
@berushe14 důležité je ze sílí pokud by byly čárky slabší, tak bych to teprve resila…
Se tady k vám trochu přidám. 🙈 Nejradši bych se už otestovala, ale už od července, když se rozhodnu to v 1. červenej den zkusit, tak to za hodinu dostanu 😅 Takže ted čekám 3. den a zatim nic.... snad se to nepo*ere. Hned by mě Vánoce bavily víc. 🙏
@annk4 to je nadherny!!! Krásné čárky moc přeju ❤️

@lentilka000 já 😂 5dpo, ale spíš abych viděla, jak mi v těle drží nebo nedrží Ovitrelle.