Kdy byla tento měsíc ovulace?
jinak zkus to zapisovat do fertilityfriend.com tam ti to přímo spočítá den ovulace a označí křížkem cca takhle:
@6ruzicka tak zkus https://www.womenzone.cz/
Ahoj snažilky.Od 7.6.si měřím bt.
7.6.-36.4,8.6.-36.5,9.6.-36.2.,10.6.-36.6.,11.6.-36.8.
Myslíte,že 9.6.peoběhla ovulace?
Přeji krásný den.
Ahoj děvčátka, nemáte některá zkušenosti s Aplikací menstruační kalendář s tou kočičkou? Jestli jste některá zrovna přes tuto aplikaci otěhotněla ? Mám to pravidelné a když jsi zadám cyklus do aplikace co jsem si stáhla mám tam hned po ms 1den hned plodné dny. A když si to udělám na nettu tak mi vyjde 10-11 po ms tak já nevím čemu mám věřit.. Ovulační testy už jsem si již objednala .. jen by mě zajímalo jak jste na tom vy.. Děkuji za rady 🙂 🙂
@amalinkaa Tuhle aplikaci jsem měla, ale jen orientačně. Je to všeobecný přehled a tvoje tělo nezná, takže ukazuje všeobecně tak, jak by to asi mělo být. Rozhodně se podle žádné aplikace nemůžeš řídit, to je blbost 🙂 Plodné dny nezjistíš díky apce, ale třeba díky tomu, že budeš dělat ovulační testy nebo měřit bazální teplotu.
Ta apka ukazuje ovulaci cca v polovině cyklu, což je z lékařského hlediska dáno, ale každé tělo je jiné. Takže na to určitě nespoléhat.
mám to složitější nemám přítele doma každý den ve 3 tydny v Německu a pak přijede jen na pár dní a zase jede.. Proto jsem se Vás chtěla zeptat na vaše zkušenosti... neříkám, že se dá... proto se ptám.. na ovulační testy čekám.. Jen mě zajímalo co si o tom myslíte.. Ovulaci jsem asi měla podle toho hlenu 23.6- 27.3. ale od 30.6. do dnes mě pobolívá v podbříšku křeče a malinko bílí hlen .. Tak nevím jestli by se mohla za dařit nebo mám PD ..
@amalinkaa Tak to poznáš 🙂 Kdy máš dostat MS?
11.7. nic jiného mě nebolí třeba bradavky nebo tak.. na prsa je ještě brzy není?
@amalinkaa To je individuální. Každopádně testuj až ti bude meškat MS. Ted je ještě brzy.
noo u první dcerky mě bradavky boleli , ale už je to 3,5 roku a uz si nepamatuji kdy to bylo :D A měla jsem MS první 2 měsíce v těhotenství ... Kéž by se za dařilo 😒

podle mě 26. května 🙂